Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xradiancex Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.634
Cevap
1.610
Favori
10.320.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93899390939193929393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturadaki Satıcı Kim Yazıyormu Üstad SAtıcı Bilindikse Yine İthalatçı falansa Piyasada Yine 2kol Diskli 25Bin üstü bulunuyor Mesela KAhramanKonsol Gibi Bilindik satıcılar var

O kadar Fiyat Verince Teknosa Vatan Ütopya Amazon gibi Bir çok mağazada 30.Yıl sürümüde Vardı

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 17 Aralık 2024; 13:44:1 >
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon direk hocam bu çift kol diskli 30k idi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Njord- kullanıcısına yanıt
    Valla 5k piyasanın üstünde aldık yine sıkıntı.

• Microsoft CEO'su: Xbox hayranı olmak, Xbox oyunlarını "tüm cihazlarınızda" oynamak anlamına geliyor.

Kaynak :

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |www.gamefile.news
    Microsoft’s CEO: Being an Xbox fan means playing Xbox games on “all your devices”
    https://www.gamefile.news/p/satya-nadella-xbox-fans-microsoft

• cassX kullanıcısına yanıt

Fark Etmiyor üstad yine tedarikcisi olur onunda piyasa malı olur yine dükkan belirtmiyormu faturada

• Intergalactic : The Heretic Prophet Digital Foundry :

- Base PS5'te başarılabilir görünüyor.

- 60 fps kilitli.

- Görüntü kalitesinin bu kadar temiz görünmesine şaşırdım (4k'ya yakın doğal)

- Işın izleme ve muhtemelen düzlemsel yansımaların karışımı.

- Kılıçlı son sahne oynanış sahnesi, sinematik/ön render olması pek mümkün değil.

- Gölgeler gerçekten etkileyici, efektleri nasıl elde ettiklerinden emin değiller, muhtemelen RT gölgeleri.

- Nihai oyunun fragman kadar iyi görüneceğinden ve çalışacağından şüpheliler, bunun temel PS5 olduğunu varsayıyorlar çünkü fragman PRO'da çalıştığını belirtmiyor, John bunun Uncharted 4'ün durumuna benzeyebileceğini söylüyor, ilk fragman son oyundan daha iyi çalıştı ve görünüyordu ama yine de karşılaştırılabilir (ve sektördeki çoğu şeyden daha iyi).

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |Digital Foundryyoutube
    Alert status is elevated to GEOFFCON 1 as we react to the major reveals - and other games that caught our attention - at The Game Awards 2024. What can we learn from The Witcher 4's cinematic trailer and the RTX 5090 that powered it? Is Intergalactic from Naughty Dog really rendering in real-time at 4K 60 with ray tracing? How good does Mafia: The Old Country look and just how wonderful was Split Fiction? Does Elden Ring Nightreign exhibit any evidence of technical progression whatsoever? All this and more in the new Direct, plus Oliver's analysis of the new PS5 Pro updates for Avatar: Frontiers of Pandora and Star Wars Outlaws. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 0:00:00 Introduction 0:01:25 News 1: The Game Awards 2024 - The Witcher 4 0:15:07 Intergalactic: The Heretic Prophet 0:30:04 Split Fiction 0:37:33 Elden Ring Nightreign 0:42:57 Mafia: The Old Country 0:47:53 John’s picks: Ninja Gaiden, Virtua Fighter, Project Century, Turok. Onimusha, Okami, new GenDesign game 1:01:20 Oliver’s picks: FF7R PC, TLOU Pt 2 PC, Screamer, Sonic Racing 1:13:50 News 2: Avatar and Star Wars Outlaws PS5 Pro fixes tested! 1:26:31 News 3: LG discontinues Blu-Ray players 1:40:30 Supporter Q1: Will Doom: The Dark Ages have the same RT features as Indiana Jones? And should id Tech be licensed to other developers? 1:47:27 Supporter Q2: Why isn’t there a Cyberpunk 2077 PS5 Pro patch? 1:52:05 Supporter Q3: Should we be concerned about the Arc B580’s die size? 1:59:03 Supporter Q4: What would a hypothetical Arc B770 look like? 2:06:58 Supporter Q5: If Geoff was to give an award for game engine utilization, who would win?
    https://www.youtube.com/watch?v=_W5xqyxI7MM

• Arkadaşlar merhaba,

Benzer bir sorunla karşılaşan oldumu acaba ?

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |reddit
    From the playstation community on Reddit: Controller rattling/ringing when vibrating.
    https://www.reddit.com/r/playstation/comments/o7abk6/controller_rattlingringing_when_vibrating
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Nd teknik olarak arşa çıkaracaktır fakat 2027 tahmini bu oyun için çok iyimser geliyor bana. Minimum 2029 şubat diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam

ps5 için 2tb ssd almayı düşünüyorum.

aşağıdaki soğutucu kullanan var mı? Önerir misiniz ?

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |www.hepsiburada.com
    Silverstone Ps5 Nvme M.2 SSD Alüminyum Pasif Soğutucu Fiyatı
    https://app.hb.biz/4t4W3uXviHIL
  • lextor kullanıcısına yanıt

Hocam o kadar uzun süre olacağını zannetmiyorum. 2024'te duyurusu yapıldı. 2025 sonu veya 2026 başlarında çıkar diye düşünüyorum. Birde Duyurusu yapıldıysa fazla bekletmeden piyasaya sürülecektir. Birde yapımına 2020'de başlanmış. 4 Yıllık bir geliştirme mevcut.:) Cilalama kısmına yavaştan geçileceğini düşünüyorum. 2029'da PS6'nın ilk yılından daha da ileri ki bir tarih oluyor. :)

• Arkadaşlar Ocak indirimlerinin genel satışı 22 aralıkta mı başlar acaba ? Şu an sadece pluslara özel ya

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

Her sene avrupa ülkelerinin 24 aralık gibi başlıyor, haftasonu itibariyle başlar ise 21 aralık cumartesi gibi başlar

• Cumartesi bitiyor bütün indirimler 21 i. Ozaman yıl sonu indirimleri başlar. Perşembe başlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Aralık 2024; 17:42:50 >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

Bu indirimler yılbaşı indirimleri zaten, 20 sine kadar plus aboneleri için erken erişimde. Erken erişim bitince herkese açık olacak indirimler.

• Arkadaşlar yeni PS 5 Slim aldım birkaç sorum olacak.

1-Bilkom garantili diye aldım ama bunun teyidini nasıl yapacağım?

2-Playstation'ı boş bırakınca televizyonda sinyal yok diye uyarı geliyor. Tuşa basınca geri geliyor. Bunu nasıl önleyebilirim?

3- Üç tane HDMI seçeneği vardı. ARC, MHL ve STB/DVI şeklinde. Ben STB olan kısma taktım. Doğru mudur?

4-1 TB diye aldık ama 848 gb boş alan da 829 gb gösteriyor. 50 gb sistem dosyaları falan mı? Sizde de mi böyleydi yani?

Cevaplarsanız çok makbule geçer, teşekkürler.

• Ezes kullanıcısına yanıt

Arc ye baglarsiniz PS5 dualsense tuşuna bastığınızda TV de otomatik açılır

Evet sistem dosyası kaplıyor

Sony Türkiye döneminde uzun bir garanti belgesi çıkıyordu orada yazıyordu yeni sistem nasıl bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 17 Aralık 2024; 19:52:4 >
  • lextor kullanıcısına yanıt
    Bende erken geleceğini düşünmüyorum ama 2029 uzak bir ihtimal. Böyle en geç 2027 mart-nisan gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt

Hocam diger indirimler 21 inde bitiyor genel de de 21 Aralıkta başlıyordu geçen senelerde bu sene de öyle olur

• 
Sayfa: önceki 93899390939193929393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.