Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: basis35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
188.495
Cevap
1.607
Favori
10.304.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 93919392939393949395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 den discorda nasıl girebiliriz ? Masaüstünde vpn falan ile giriliyor ama ps den nasıl gireceğiz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lost Soul Aside - Gameplay Trailer | PS5 & PC Games

PlayStationyoutube
    Embark on a hero’s journey in the anticipated action-adventure game from Ultizero Games. Lost Soul Aside™ coming to PS5® console and PC in 2025. Wishlist now. #ps5games #ps5 #pcgames #LostSoulAside
    https://www.youtube.com/watch?v=a3hVP2IEreI
  • Bakalım. Erken çıkarsa işimize yarar. Sjw woke olmasın başka bir şey istemiyorum şu oyundan. Türkçe dublaj gelirse birde direkt ön sipariş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 prodan ps5e gecmek istiyorum, tek çekincem fan sesi. Fan konusunda hangi modeller daha sessiz acaba bu konuda başı çeken bir model var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    sıfır satılan cihazlar slim ve pro, fan piyangosundan şanslıysanız foxconn veya delta gelirse sessiz bir cihazınız olur, diğerleri baya duyulabilir derecede sesli. tamamen şans.

3 gun önce cfi 2016 ps5 satin aldim şimdilik cok sessiz sifir ses diyebilirim.

• erescan kullanıcısına yanıt
    Ben Bulgaristan’dan aldım GOW EA FC oynarken çok tiz bir fan sesi geliyor. cfi 2016

• 2.el 16 ay garantili, cfi 2016, çift kol 22bine alınır mı?

ya da gürcistana gitme şansım var oradan daha ucuza gelir mi acaba alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCTYLN -- 19 Aralık 2024; 10:19:8 >
  • solukdenizli kullanıcısına yanıt
    Oyunlar da Fan sesi gelmesi normaldir masa ustu Ekran kartlari laptop vs oyunlarda isiniyor, lakin rahatsiz edici olmamasi önemli, Bir akrabamiz cocuguna ikinci el ps4 almis fan sesi fön makinasil gibi kafam şişti.

Ben yurt dışı sifir cift kollu slim 18250tl aldim

cdli model mi

büyük ihtimalle siz de benim gibi fan piyangosunu kaybettiniz, ben aliexpressten foxconn alıp çözdün olayı, saatlerce oyundan sonra bile duyulan en ufak ses yok

Pc fanı gibi değil allahtan 😀. Ben xbox series s ten ps5 e geçtim xbox a göre sesli diye dikkat ediyorum bence.

Tek kol Bulgaristan 800 leva. Banka 430Usd çekmiş. Ekstreye 15500 yansıdı.

Digital cd yok

bulabilirseniz(fat kasa cfi 1016a) 3 yıldır zerre ses duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 19 Aralık 2024; 12:17:12 >
    Coil whine sesi, daha çok güç tüketimi yüksek ps5 oyunlarında belirgindir. Konsolla aranızda mesafe varsa zor duyulur ama yakın olunca sessiz anlarda fark edebilirsiniz. Xbox’ta bu durum yok ama çok hassas kulaklar için ps5’lerde böyle bir durum var.

İkinci ele 22K vermeye aklınız yatıyorsa size köprü de satmak isteriz hocam. Sizin hatrınıza dönüyor ikinci el piyasası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    vermedim hocam soruyorum 2.el piyasasını bilmediğim için, 16 ay distribütör garantili, slim cdli cfi 2016, çift kol bu özelliklerde bir cihaz ne kadar eder söyle o zaman satan arkadaşa teklif vereyim.

Yurt ici garantili fiyati bence normal, Ben olsam tercih etmezdim sari sayfa ilanlara bak yurt disindan sifir alip cüzzü kar koyup satanlar var

• 
Sayfa: önceki 93919392939393949395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.