< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9394. sayfa)
-
-
Aldığınız fanın linki hangisi acaba birçok ilan var.
-
Bulgaristan'da hangi mağazadan aldınız?
-
cihazın üst kapaklarını açıp kablonun gözüktüğü yüzün fotoğrafını paylaşırsanız modelini çıkarabiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Discord kullanabilen var mı ps5 de ? Engeli kaldırmanın bir yolu yok mu
Konsolu masaüstünün bağlı olduğu monitöre bağlayınca elimin de altında olması sebebiyle açar oldum. Benim gibi birisi için ideal setup buymuş aslında başından beri. Hata etmişim. Neyse. Bloodborne başladım bakalım. 2k 165 Hz monitörde sanki akıcılık da bir tık daha iyileşti gibi. O bahaneyle bitireceğim inşallah. Arada da Gran Turismo 7 yardırırım. Yalnız şu fiyatlar bu kadar absürt olmasa güncel oyunları da alırdım. 2.800 lira nedir abi Astro Bot için. İndirimde bile 3 oyun 6k falan yapıyor şaka gibi fiyatlar.
-
Başta bir tuhaf geliyor ama alışınca garipsemiyorsun. Geçen sene souls/borne maratonu yapmıştım. Benim favorim oldu Bloodborne.
Hocam dediğin gibiymiş otomatikte o ayar mesela geçen gün last of us girdim kendisi direk 120 hz ye geçti ben de diyorum neden hep 60 meğer çoğu oyun desteklemiyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BB'de input lag çok düşük. Oyun 30 FPS olmasına rağmen, lag 120 FPS oyunlardaki gibi. O sayede, 30'a alışınca rahat oynanıyor.
Akıcılıkta ise, ekranın tepki süresi de etkili. Mesela OLED'in tepki süresi 0 seviyesinde olduğu için, en çok atlama hissi OLED'te olur. Onun arkasından, yeni nesil LCD'ler gelir. En iyi sonuç ise, eski nesil, yüksek tepki süreli LCD'lerde alınır. (10 yıl önceki TV'ler falan)
Yani, normalde avantaj olan bir şey, 30'da dezavantaja dönüyor 30 FPS'nin, eskiye göre insanlara daha kötü gelme sebeplerinden biri bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Aralık 2024; 19:45:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fan markası nasıl öğreniliyor?
-
Sofia mall da şu iki mağaza vardı. Ben technomarketten aldım.
https://www.ozone.bg/product/konzola-playstation-5-slim-digital-edition-fortnite-cobalt-star-bundle/
www.technomarket.bgКОНЗОЛА PLAYSTATION 5 SLIM DIGITAL EDITION от Техномаркетhttps://www.technomarket.bg/sony-playstation/playstation-5-slim-digital-edition-09223708
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim. Tax Free için mağazadan ilgili evrağı alıp kapıda da iadeyi alıyoruz diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
-
Ps5 pro ve slim arasında kalıp dün kararımı slimden yana verdim izlediğim videolardan incelemelerden grafik farkı hariç bir fark olduğunu düşünmedim 38e pro yerine 22ye çift kollu slim aldım 6 taksit fiyat açısından iyi mi yoksa daha düşer mi fiyatı bilemedim hem slim hem pro için böyle bulmuşken slimi almış oldum ürünü kahraman konsoldan aldım ürün gelince kodu yada bakmam gerekenler nelerdir kutunun sağlam olması haricinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 20 Aralık 2024; 14:25:46 >
Ben tax free almadım o yüzden bir fikrim yok 😀
Ne kadara mal olur hocam ?
İlk defa bir ps5 sahibi oldum ve plus satın aldım. Aynı zamanda yakın bir arkadaşımla kardeşlik yapıyorum onun satın aldığı oyunları indirebiliyorum.
Merak ettiğim bir şey var arkadaşımın hesabında daha önce ps plus vardı ve plus kütüphanesine eklediği aylık oyunları benim plus hesabım sayesinde oynayabilir miyiz?
Yoksa ps plusı da mı onun hesabına satın almam gerekiyor?
-
Merhabalar. İlk defa playstation alacağım. Araştırarak az cok fikir sahibi oldum. Pro en güncel model ama fiyatından ötürü uzağım. Şu an bana en mantıklı gelen PS5 Slim almak. Almadan önce dikkat etmemiz gereken bir sey var mı ( kronik sıkıntılı seriler falan var mıdır dikkat etmemiz gereken).
Mağaza fiyatları 30k cihazın fakat hb ve benzeri sitelerde online da ithalatçı garantili 20k civarına alabiliyorum. Sırf bilkom garantili diye 10k fazla vermeye gerek varmı acaba. Online kısımda güvenilir bir satıcı varsa onu da paylaşabilirsiniz
Bilkom cihazlarıyla ithalatçı garantili cihazlar arasında bir fark var mı. Ps plus deluxe senelik almayı düsünüyorum.
Bu konularda beni aydınlatabilirseniz sevinirim, simdiden tesekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 20 Aralık 2024; 13:5:18 >
Guc kablosu avrupa ve turkiye uyumlu anormal fan sesi var mi bunlara dikkat et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsolun alt kapağını kaldırarak bakılıyor. Slim'de 4 marka fan var:
Foxconn: Fanın ortasında küçük artı simgesi
Nidec: Fanın ortasında, 8 tane yuvarlak nokta
Delta: Fanın ortasında küçük yıldız simgesi
NMB: Fanın ortasında büyük Mercedes yıldızı
Genel olarak en sessiz olanlar Foxconn ve Nidec. Delta'nın da bazı modelleri sessiz.
Not: Fanların durumu, Slim'in yeni 2100 revizyonu çıktığında değişebilir. Çünkü revizyonla, fanların versiyonu da değişiyor. Ayrıca, işlemcideki nanometre düşüşleri, fan devri ihtiyacını azaltabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Aralık 2024; 15:42:40 >
Ben alırken indirim vardı 800 leva idi. Karttan 15500 çekmişti. Şuan 1000 leva güncel kur ile 18700tl yapıyor. Bankanın kur farkıyla 19000-19500tl arası olur heralde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X