Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ahmetbarann Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.231
Cevap
1.613
Favori
10.286.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 93939394939593969397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam, arkadaşın Plus hesabı oyunlarını oynayamazsınız(bir arkadaş senin hesapta o oy n tarihinde açık Plus olmadığı için diye bilgi vermişti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borbayrak B kullanıcısına yanıt

aynı ürün online satış sitesinde 25.600 kahraman konsol satıcısında.

22.000 'i 6 ya böldüyse rakam çok iyi çift kol bir de !!!

• bugra69 kullanıcısına yanıt

peki plusı oyun olan hesaptan satın alsam eski eklenen oyunları da yeni hesapta oynayabilir miyim?

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

güle güle kullanın hocam PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    daha güzeli sizin olsun teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende aynı sizin durumunuzdayım. Nisan ayında Hopa ya gideceğim. Şuan Batum da 1400 Lari. Ancak ben gidene kadar zam gelebilir. Şuan HB isimli alışveriş sitesinde 2 kollu model 23800. Üstelik 6 ay taksit ve ödemeler de 3 ay sonra. Acaba şimdiden bunu almak mı mantıklı bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • call me kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ve taksit olayını görünce direkt aldım hocam zaten ama 7-8 aydır pro çıksın alayım diye bekledim nasip değilmiş artık

• erescan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kontrol edeceğim

• Bu ürün alınır mı sadece fifa oynamak için

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |amazon
    Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense (İTHALATÇI GARANTİLİ)
    https://www.amazon.com.tr/PS5-Digital-Extra-DualSense-Bundle/dp/B0C4Z3MF5M?ref_=v_sp_product_dpx
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt

Batum'dan alırsanız gümrük girişini 18-19 dan sonra yaparsanız daha tehna oluyor tax-free, çünkü 17 hatta 16 dan sonra ulaşım sadece taksi ile ve bir çok kişi o saatleri tercih etmiyor yani daha tehna oluyor. Ben genelde 22-23 sonrası dönüyorum tektük kişi oluyor tax-free de pek kimse görmüyorum.

Bir gün bir şeyalırsam diye her geçtiğde durumu kontrol ediyorum :)

PS5 ler buraya göre ucuz ama diğer elektronik cihazlar hb veya amazonda nerdeyse aynı fiyat veya burası daha ucuz, ne zaman bir şey alma istesem fiyat karşılaştırması yaptığımda vaz geçiyorum.

• azelike kullanıcısına yanıt

Oynayabilirsiniz hocam arkadaşınız hesap kendi cihazınızda pri yapıp kendi hesabınızda oynayabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar benim birader ile ps kardeşliği yapmaya çalışıyorum ama problem yaşıyorum çözümünü bilen varmı. Kardeşimin hesabını kendi ps5 girince hiç bir oyununu göremiyorum sadece benim hesabımdaki oyunları görebiliyorum . Onu ana hesap yaptım sonuç yine değişmedi

• arkadaşlar hem ps5 hem de pcye aynı anda bağlanıp ikisinden de aynı anda ses alabileceğim bir kulaklık modeli arıyorum var mıdır bildiğiniz?

• Jn-Snow kullanıcısına yanıt

göremiyorum derken kütüphaneden bahsediyorsunuz sanırım. o şekide gözükmez zaten kardeşinizin hesabına girip istediğiniz oyunu seçip indirmeniz lazım sonra kendi hesabınıza geçip oynayabilirsiniz

• Arkadaşlar merhaba iyi hafta sonları 30 yıllık bir oyuncu olarak maalesef final fantasy evrenine çok mesafeli kaldım PlayStation 2 döneminde o zamanlar maalesef korsan cd ile 1 adet Final fantasy oyunu oynamıştım daha sonra ps4'te final fantasy 14 oynadım ama arkadaşa bitirmeden geri vermek zorunda kaldım arkadaşın hesabıydı Şimdi tekrar final fantasy evrenine girmeyi düşünüyorum ana amacım finale fantasy 7 lerii oynamak remake rebirth bunların dışında önereceğiniz başka Fani fantasy oyunu var mıdır malum hepsini oynamaya kalksak ömrümüz yetmez
    Not:PS5 sahibiyim

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, plus hesabınız varsa kütüphanede ekli olan 2 oyunu tavsiye ederim.

https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10004142

https://store.playstation.com/tr-tr/concept/228744

Ek olarak fiyatı indirimde olan bu var hocam;

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0082-CUSA01615_00-FFXVROYALEDITION

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Plus var hocam indiana Jones bitsin başlarım bu iki oyuna teşekkürler

• Kahraman konsoldan aldığım ps5 slim ürünüm geldi kutudaki yazan kod ile ürünün altındaki kodu aynı değil garanti belgesi (safety guide) kitapçığı kullanım kılavuzu (quick start guide) kitapçığı çıktı içinden ve aldığım yerin garanti belgesi çıktı kolda ve psde çizik deforme kullanışmışlık yok fakat ürün ile kutudaki kod aynı değil ps’in orjinal olup olmadığını kontrol edeceğim bi site yada bi yer var mı

Kutunun içinden çıkan kol ve yanından çıkan kol için orjinal olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 21 Aralık 2024; 15:49:26 >
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt

Ps4 prodan geçiyorsanız son çekinceniz fan sesi olmalı, en sesli çalışan ps5 dahi ps4 pronun fan sesiyle yarışamaz PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• 
Sayfa: önceki 93939394939593969397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.