< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9396. sayfa)
-
-
Kutu ve cihaz üzerinde cfi-2018 yazıyor. 2024/09 olarak ikisi de aynı. Faturada kutunun numarası yazıyor. Üründe güvenlik bandı mevcut.
Kahraman konsolu aradım, durumu söyledim, kutu karışmış olabilir biz kutuyu açıp bakıyoruz dedi. Söyleyin cihaz numarasını girelim dediler. Ürün temiz görünüyor. Durum böyle hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de kahraman konsol’dan cuma günü sipariş geçtim visa ile 19699’a geldi 6 taksit peşin fiyatına. Slim digital. Ben de Avrupa kodlu ürün göndermelerini istedim mesajla onayladılar bakalım henüz kargoda pazartesi gelir sanırım gelince yazarım kod durumlarını
Haberdar ederseniz sevinirim hocam teşekkürler Kutunun altındaki ürünün seri kodu ile cihazın altındaki kod aynı olsa pek önemsemiyecektim fakat şimdi biraz mide bulandırdı bu olay benim açımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 21 Aralık 2024; 19:30:33 >
Merhaba arkadaşlar
Playstation 5 slim çift kollu nerden en uyguna alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumun nedeni kutuları açıyorlar, açmakla kalmayıp cihazları kutularından tamamen çıkarıyorlar demek ki, nedenini sorunca kutunun içine dönüştürücü koyduk diye söylüyorlar ama hikaye o tabiki.Kutunun niye açıldığını gerçekten bilen yok ne şekilde ithal edildikleri de meçhul.Dedikleri gibi muhtemelen kutularını karıştırdılar, açılmış kutu problem değilse, cihaz kurcalanmamış ise sorun olmaz ama içinize sinmediyse iade edin gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 21 Aralık 2024; 20:50:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Slim digital ile aranıza katıldım.
Dönüştürücü koymak için konsolu kutusundan çıkartmaya gerek yok, daha destekli bir şey sallasınlar bari
-
cfı 2016 slim ile arabıza katıldım 18500 6 taksit ile aldım alb firmasından.. 4070 super 7800x3d li pc im olduğu için ps5 pro almanın çok anlamı olmadığına karar verdim hadi bismillah
-
Şu an için DualSense kontrolcülerin sahteleri yok, o nedenle içiniz biraz daha rahat olabilir. Arkalarında yazan seri numaralarından DualSenselerin hangi nesil olduklarına bakabilirsiniz. v4 v5 gibi yeni seri ise problem yok.
Kutudaki seri no ile konsolun seri nosunun tutmaması durumu içinse eğer İstanbul'daysanız kendilerinden değişim yaptırın.
-
Yersen
Merhaba hocam paylaşmanızda sorun yoksa nereden aldınız?
merhaba hocam estafurulllah ne sorun olacak. ya ben bu kasım indiriminde amazondan almıştım açmadım pro almak vardı kafamda 1 aya yakın kutuda bekledi en son prodan vazgeçince bugün açtım kutuyu
-
Siz önceki mesajınızda ALB'den aldığınızı belirtmişsiniz aslında ama arkadaş nereden aldığınızı sormuş. Sanıyorum o fiyata nereden aldıysanız link isteyecekti fakat siz 1 ay önce kampanyadan aldınız herhalde.
-
evet hocam kampanyadan aldım alb satıcıydı amazondan aldım .. evet evet galiba link istemiş kampanyalı fiyattan almıştım
-
Konuyu takip ediyorum aslında bi indirim yakalarmıyım diye bir umut ama kaçırmışım önceki mesajı demek ki teşekkürler yinede dönüşünüz için
Bugün 1 yılda ilk defa PS5 Slim FC 25 oynarken cihaz çok ısındı uyarısı verdi. Fan temizliğini düzenli yapıyorum. Canım sıkıldı bu duruma. İthalatçı garantili cihaz. İçini açmayı denedim. Alt kapak çıktı ızgara kısımlarına ulaşamadım. GOW Ragnarög ile test ediyorum bakalım. Umarım tek seferlik bi durum olmuştur
Edit: 2.5 saat GOW oynadım bir sorun olmadı. Muhtemelen 1 gün önce akım korumalı priz takmıştım onunla ilgili bir durum oldu galiba. Boşuna cihazın kapağını açıp vidaları mahvettim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 22 Aralık 2024; 18:15:34 >
Beyler cocuklara Unravel two yuklemistim bitirdiler.
Gercekten bence tam bir co-op oyun. Yani iki kisi birbirine yardim etmeden gecemezsin bolumu. Surekli mucadele eden cocuklariniz varsa
Benimkiler gibi 😅 boyle oyunlar aradaki uyum ve koordinasyonu artirabilir tabi bazen tersi kriz durumlari da oluyor.
Neyse, buna benzer bir oyun tavsiyesi olan var mi? 9-7 yas uygun olacak.
Mesela Cat Quest 2 oynayan oldu mu önerir misiniz?
Biped, Worms.
Concrete Genie, Figment, UP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 22 Aralık 2024; 2:36:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X