Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
188.222
Cevap
1.613
Favori
10.286.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 93969397939893999400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat iyimi ki herkes yükseldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yine siz bilirsiniz ama Sony Playstation ürünlerinde öyle Bilkom milkom garanti aramanın pek anlamı yok diye düşünüyorum çünkü arıza bozulma oranları çok düşük ürün yapıyor adamlar. O kadar fiyat farkı vermenin anlamı yok gibi. Ben çok şanssız gruptayım diyorsanız orası başka tabi :)
    İndirim dönemi 19binlerin altına düştü ürün takipte kalın.

Cihazlar yıllardır iyi de şu dualsense drift sorunu kronik olması çok rahatsız edici ona dikkat edin.

Bu arada bende yurtdışı ürün ilana koyacağım yakında bu lafları onun için söylemiyorum gerçekten inandığım için söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Benim için iyi değil 26 vereceğime üstüne 5 daha koyar yurtdışı getirenlerden pro alırım benim iyi tvim olmadığı için düz slim aldım geçtim 19700 e ithalatçı garantili ama tabi a101 dekinin de cd avantajı var kutulu oyun sevene iyi gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • borbayrak B kullanıcısına yanıt

güle güle kullan...İyi Oyunlar...  

• 2 Hafta sonra CES konferansı varmış.

CES® 2025 Press Conference|Sony Official

Sonyyoutube
    January 6, 2025, 5:00 p.m. PST Mark your calendar for Sony’s Global Press Conference at the world’s largest technology event. Sony Honda Mobility will join us on the stage. For a livestream with ASL interpretation, please visit this page : https://youtube.com/live/QCXthAbjb4c - Sony Group's CES 2025 Special Site https://square.sony.com/ces2025/?utm_source=GLO&utm_medium=YT&utm_campaign=CES25&utm_content=MV_1 - Follow Sony Group social media for more #SonyCES updates. Sony Group X (formerly Twitter) https://x.com/Sony Sony Group Instagram https://www.instagram.com/sony/ Sony Group Facebook https://www.facebook.com/SonyGroup.Global #SonyCES #Sony #CES #CES2025
    https://www.youtube.com/live/IV95SMpTW-M
  • borbayrak B kullanıcısına yanıt
    Benim kargo geldi hocam cfi 2016 geldi dış kutu fortnite temalı dışta bi seri no göremedim ama içteki beyaz kutudaki seri no ve konsoldaki seri no birebir aynı şu an yazılım güncellemesini yapıyorum

• encuni kullanıcısına yanıt

Buna resmen dava açılmalı. Vatandaşlık haklarına aykırı resmen yaptıkları hareket. Terbiyesizler.

• lido kullanıcısına yanıt
    Fortnite ise yeni surum konsol o, fan modelini merak ettim

• PlayStation: Play Has No Limits

PlayStationyoutube
    Play Has No Limits with PlayStation. From New Zealand to Las Vegas, from Dusseldorf to Paris, the world is your playground! PlayStation brings you an epic journey where iconic landmarks come to life in ways you’ve never imagined. Ready to level up the globe? #PlayHasNoLimits
    https://www.youtube.com/watch?v=fCEUBx4aj78
  • Silent Hill 2 Remake oynuyorum bu oyunun combatı, dövüş mekanikleri aynı The Callisto Protocol gibi. Hatta Callisto bir tık daha iyi hem combat hem de atmosfer ve gerilim açısından.

2 sene önce Callisto'ya combatları yüzünden sövüp yerin dibine sokmadılar mı ? Bence hikayesi de fena değil

Oyun medyası çok ikiyüzlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 23 Aralık 2024; 19:51:32 >
  • Songbird0 kullanıcısına yanıt
    Silent hill 2 2001 de cikan oyunun remake'i. Bu bile CP'den daha iyi olmasi icin yeterli. Kaldi ki o saydiginiz seyler de yanlis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 23 Aralık 2024; 20:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones

Silent hill 2 2001 de cikan oyunun remake'i. Bu bile CP'den daha iyi olmasi icin yeterli. Kaldi ki o saydiginiz seyler de yanlis
    Yapılan yorumlar tutarlı olmalı. Silent Hill seviliyor diye birden bire kusurlu gösterilen özelliklerin gözardı edilmesi etik değil. Aynı şey souls oyunlarında da yapılıyor

• Songbird0 kullanıcısına yanıt
    Ben daha oyunu deneyimlemedim. Ön siparişten beni alıkoyan stüdyonun iyi karnesi olmaması ve daha sonra çıkan oynanış videolarından karakterin yürüyüşüydü. Temel hareketler 9. Nesil oyunlara yakıştıramadım ben de. Genel yorumlar çok subjektif zaten. 2001 tarihli oyunun döneminde bıraktığı hislerden besleniyor genel intiba. İyi bir indirim yediğinde denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 23 Aralık 2024; 20:27:35 >
  • Dostlar bu path of exile 2yi denemek istiyorum bedava olacak tarzı bir şeyler gördüm doğru mu ? Değilse fiyatı da uygunken alayım bari.

• Ps5 te aim assist rdr2 gibi olan fps oyunlar var mı? Yani otomatik hedefe kilitlensin bende sıkıyım.

• EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt

Aim assistin olmadığı oyun ben bilmiyorum açıkçası. Hangi oyunu alırsanız alın aim assist mevcut olucaktır.

• Haftaya arnavutluktan playstation 5 almayı düşünüyorum en sorunsuz güncel seri hangisidir acaba farklı farklı yorumlar gördüm .Dikkat et dediğiniz şeyler varsa bilgi verebilirseniz sevinirim

• Ekim ayında ALB bilişimden aldığım PS5 Slim'i Aralık ayında kullanmaya başlayabildim. Yaklaşık 3 hafta oldu, konsol açık kutuda gelmişti. Satıcıya sorduğumda garanti belgesi ve uygun adaptör koymak için açıldığını söylemişti. Cihaz sıfır duruyordu ve kuşkulanacak herhangi bir şeye rastlamadım. Dualsense'i tarattığımda 4. nesil gözüküyordu yanına aldığım mor renkli ikinci kol da 4. nesil gözüküyor. Bugün kapakları söküp hem temizlemek hem de fanın markasına bakmak istediğimde ise fanın foxconn olduğunu gördüm daha da mutlu oldum :) Cihaz da hiç sesle karşılaşmamamın nedenini öğrenmiş oldum. Kutuda cfi-2000 konsolda da cfi-2000 yazıyordu. Yani ALB Bilişim'den yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim. Aklına takılanlar olursa diye yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 24 Aralık 2024; 15:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • razzPoker kullanıcısına yanıt
    Bf1 ve bf5 aldım şimdi. YouTube bf1 aim assist yazınca çıkan videolar baya iyi istediğim gibi ama bfv videoları o kadar iyi değil. Akşam deneyeceğim teşekkürler.

• EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Bf oyunlarinda aim assist neredeyse yok gibi bir sey yada cod a nazaran cok az

• 
Sayfa: önceki 93969397939893999400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.