< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9392. sayfa)
-
-
dmden iletiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazondaki 18.500 tl indirimi kaçırdıkları sonra tekrar girer diye bekledim ama malum yılbaşı sonrası yeni bir fiyat artışı söz konusu daha iyisini bulamadım. Fly technology iyi midir?
trendyol.comSony Playstation 5 Dijital Slim Türkçe Menü 1 Tb Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/sony/playstation-5-dijital-slim-turkce-menu-1-tb-p-781022412
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin ilanda son 2 ürün diyor.
Şöyle bir ilan var. 2. dualsense dahil.
Yalnız alırsanız eğer Ambalaj Ek Amazon ambalajı olmadan gönderilir ibaresi var. Satın alırken Amazon Ambalajı istiyorum diye seçin. Ürün kutusu zarar görmesin. Kalın kutuya koyuyorlar.
amazonPlaystation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense (İTHALATÇI GARANTİLİ)https://www.amazon.com.tr/PS5-Digital-Extra-DualSense-Bundle/dp/B0C4Z3MF5M/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=5owF5&content-id=amzn1.sym.c21bce33-26d1-4e6a-9ff4-45a1bfb371a8&pf_rd_p=c21bce33-26d1-4e6a-9ff4-45a1bfb371a8&pf_rd_r=VD9N8TH32V9YA1RGVX9N&pd_rd_wg=T00D6&pd_rd_r=a1f379e3-792b-4a67-8d96-daeceb8f7bca&ref_=pd_hp_d_atf_dealz_cs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 17 Aralık 2024; 22:45:8 >
-
Burada da ALB ürünü var.
trendyol.comSony Playstation 5 Dijital Slim Türkçe Menü 1 Tb Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/sony/playstation-5-dijital-slim-turkce-menu-1-tb-p-781022412?boutiqueId=61&merchantId=110585 -
Fly technology ankara satıcısı 20380tl satıyor. Sizin bahsettiğiniz ilanı gördüm ama satıcı hakkında pek fazla yorum yok emin olamadım. Sizin alış verişiniz oldu mu bu satıcıdan?( amazon satıcısı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34rap1905 -- 17 Aralık 2024; 23:2:25 >
Yok hocam ben 18499 Amazon TR ALB Bilişim ilanından almıştım.
-
Ben yaklaşık 1.5 sene önce fat kasayı flytechnology'nin kendi sitesi üzerinden almıştım. 1.000 saatten fazla oynadım maşallah şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı. Kutusu açılmış ve içine dönüştürücü konmuş halde geldi ama aletin kutudan çıktığını sanmıyorum tek bir toz bile yoktu üzerinde. Şu an satışları nasıldır bilemem ama.
-
Günaydın, ps5 için klavye mouse set alacağım ama hangileri uyumlu?
Kullanan varsa öneride bulunabilir mi?
-
Avrupa genelin de ps5 indirim kampanyasi var, pazar gunu sifir kutusu acilmamis cfi 2016 silim cift kollu sifir ps5 18,250tl sari sayfali siteden satin aldim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aldığınız ürünün linkini bana da atabilir misiniz?
-
Özelden link verebilir misin?
Arkadaşlar mevcut plus indirimlerinden oyun almak istiyorum ama mevcut plus üyeliğim yok. Deneme sürümü vs. yokmu plusın ? Önceden vardı sanırım kaldırılmış
-
Hocam yanlış bilmiyorsam yarından itibaren o indirimler plus üyeliği olmayanlarada açılacak.Twitterda bir sayfa bu indirimler plus abonelerine öncelikli açıldı herkese 19 Aralık'ta açılacak diye paylaşım yapmıştı onların yalancısıyım.
-
D&R'dan 25 bine Slim Bilkom garantili aldım ve sıfır hasar vardı.
-
Nisan ayında Hopa ya gideceğim. Oradan da Batum 'a gitmeyi düşünüyorum. Oradan gidip alsam Türkiye ye nazaran çok daha ekonomik olacak galiba. Tek kollu ürünler şuan 1500 lari. Oraya gitmişken 1 kol daha alırım. Taxfree ile bu alışveriş bana 17-18 bine gelir gibi duruyor. Bu şekilde alışveriş yapan var mı? Farklı platformlarda vblog tarzı içerikler var onları izleyeceğim. Ancak içimizden biri gidip almışsa onun izlediği yolları izlemek isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çift kol cd mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ürünün satıcısı Amazon, Bilkom garantili midir sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayır ama ikinci kolu siz alsanız da 30 bin falan ederdi. Disk fiyatını bilmiyorum ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X