Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 6 ay sonra bir tv ihtiyacım olacak şimdi alsam garantisi fatura tarihinde mi başlar yoksa servis kurulum tarihinde mi?

• orqun_1907 O kullanıcısına yanıt
    Fatura tarihinden itibaren garantisi başlar hocam bilginiz olsun.
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

CU8000'de HDMI 2.1 yok hocam. 4K@120 Hz ve VRR desteklemiyor. Ayrıca, 100 Hz'e hızlandırma yok.

Boyut sorun değilse, 50 inç LG QNED816RE iyi gider.

Onda 4K@120 ve VRR var. 100 Hz'e hızlandırma yapıyor. Local dimming desteğine sahip. Ayrıca, görüntü işlemcisi LG B3 OLED'le aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Kasım 2024; 1:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba cihazı aldım, mesajınızıda yeni gördüm teşekkür ederim. Evet lg vs tabili daha üstündür ama bu cihazda baya uyguna geldi aralarında neredeyse 10 küsür bin fark vardı o yüzden philips tercih ettim bakalım inşallah üzmez bizi şimdilik memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim Hocam aldım cihazı baya uygundu o fiyat aralığında maalesef diğer oled tvler ekstra 10 k daha fazlaydı onun yerine diğer malzemeleri aldım ekstra garanti, akım koruma priz ps5 için sağlam 2.1 destekli hdmi kablo vs.

• vector12 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. 10 bin lira farkla ben de Philips'i alırdım👍

Zaten paneli B4'le aynıdır. Bonus olarak da Ambilight var. Gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Kasım 2024; 8:55:50 >

Yeni TV'niz hayırlı olsun. Lakin ekstra garanti ve HDMI kablo için harcadığınız parayı sokağa atmışsınız.

Ekstra garanti dedikleri olay hava-cıva. PS5'in kutusundan çıkan HDMI kablo da konsolu TV'ye bağlamak için yeterli.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ,lg bazı modelleri çok hoşuma gitti aslında ama fiyat farkı çok maalesef

• siyau kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim . Hdmi kabloya ihtiyacım vardı o yüzden aldım psnin içinden çıkan benim yüzümden olan bir şey bozulmuştu , 1 senedir oynadığım başka cihazda evde olan başka hdmi kablo takmıştım ama şimdi 2.1 destekli tv olduğu için mecbur aldım. Valla ek garanti hakkında herkes olumsuz yorum yapıyor ki doğrudur bizim ülkemizde pek geçerlilik payı yok ama ben daha önce yararlandığım için yaptırmak istedim herhangi bir sorunda yaşamadım hem telefonda hem tvde benim işimi daha önce gördü bir sorunlada karşılaşmadım açıkçası

Hocam hayırlı uğurlu olsun.
  • İki Samsung Tv arasında kaldım. Bütçem doğrultusunda 65 inç alabiliyorum fakat daha yüksek modellisi 55 inç var. Hangisini tercih etsem acaba?

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.

• orqun_1907 O kullanıcısına yanıt

Selamlar, sakın öyle birşey yapmayın. Bir arkadaşım evlenecekti önceden dedi televizyon beyaz eşya ne varsa alayım eve koyayım düğün yaklaşınca gelip kurdururum öyle hazır olsun dedi ve aldı. İşte bulaşık makinesi buzdolabı şu bu tv de samsung aldı. Herşey eve gelmiş bekliyor kutusunda, aradan 6 ay geçiyor evleniyor tarih belli kuruluma servis çağırılıyor veeee sürpriz, tv kutudan kırık çıkıyor. Servis kutudan kırık çıktı diye rapor tutmasına rağmen ne tv'i iade edebildi ne de değiştirdiler, öyle afedersiniz ... gibi ortada kaldı çocuk. Meğer kargoda hasar almış yada öyleymiş bilmiyorlar, o dönemin iyi bir tvsiydi 65 inç birşeydi diye hatırlıyorum. Sakın o yüzden öyle birşey yapma yani alacaksan al kuruluma da gelsinler ama bu işler önceden olsun. Alıp kenarda kutusuyla yatmasın o televizyon.

Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • Sadece ps5 de kullanmakta olduğum TLC C 725 60 hz TV var bildiğim kadarıyla qled. Ps5 pro alacak gibiyim şuanda 120 hz. çok önemli değil benim için.Ps5 pro için başka TV ye geçmeye gerek var mı acaba, mesela c 755 serisi ile görüntü açısından bir fark olur mu?

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Modelden bağımsız olarak yazayım. Konsol için OLED kullanmadığınız her gün, o konsola yazık ediyorsunuz...

• HP’den 55Q80D aldım. 2.1 HD’mi ve 120 hz özellikleri vardı. Şöyle söyleyim bambaşka bir televizyon. Biraz Cod ve Fc oynadım ses olsun görüntü olsun muazzam. Bu arada geçiş yaptığım Tv de samsungtu ama arasındaki fark çok fazla. Düşünenen varsa düşünmeden alsın.

• MA11 kullanıcısına yanıt

Düşünmeden alinir. Biraz düşünürsek tcl c755 alinir

• MA11 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    SAMSUNG 55Q80D başarılı ürün.
  • PS5 i mi satıp beraberinde kullandığım Sony 55xf9005 i emekli edeceğim.

P55 Pro alıp hakkını verebilecek 55 inç TV arıyorum. 120hz ve VRR destekli hangi marka ve modeli tercih etmeliyim? Sadece oyun amaçlı kullanacağım tv nin diğer özellikleri çok mühim değil.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.