Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.037
Cevap
84
Favori
195.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rtings'in incelediği S90D, QD-OLED panelli. Hem renk hem HDR parlaklığında, C4'ten ve WOLED panelli S90D'den iyi.

Mağazada, kutudaki kodu kontrol edip QD-OLED'e emin olursanız S90D alınır.

Kontrol şansı yoksa LG C4 alın. Zira TR'deki S90D'lerde WOLED yaygın gibi. Forumda birisine de WOLED çıkmış.

Not: Rtings'in ölçümleri normal kullanıma tam yansımaz. Mesela renklerin o kadar parlamasına çoğu zaman ihtiyaç duyulmaz.

QD-OLED üstün olsa da, hype'landığı kadar fark getirmiyor.

Ayrıca, ilk mesajda bahsettiğim 3D etkisi gibi detaylar sadece Youtube kıyaslamalarında görülebilir. Rtings puan tabanlı olduğu için, o tür şeyleri dahil etmiyor.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Amin teşekkür ederim hocam çok daha iyisi sizin olsun  

nerden kaça aldın

ileride 55 küçük gelebilir 65 almak daha mantıklı gibi geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

ileride 55 küçük gelebilir 65 almak daha mantıklı gibi geldi :D

65 alsak bu seferde 75 almak mantıklı diyeceğiz sonu yok   

izleme mesafen kaç metre

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

2 metre falan vardır hocam.. Odam çok büyük olmadığı için 55 inç bana yeterli 65 inç alsaydım çok büyük olurdu 

• blasko77 kullanıcısına yanıt

- Rtings puanları tek başına fikir vermez. O mantıkla gidersek, LG C3 ve C4'ün de puanı 9.0. Küsüratlı rakamlar bazen ciddi farkları temsil edebilir. Ya da toplam puanı farklı değerler etkileyebilir.

- Rtings puan tabanlı olduğu için, her detayı incelemiyor. Mesela görüntü işlemcisinin bazı getirileri (keskinlik ve 3D etkisi) sadece Youtube kıyaslamalarında anlaşılır. O da kamera çekiminde %100 belli olmaz.

Samsung, OLED'lerinde, QN90 serisiyle aynı işlemcileri kullanıyor. LG ise, OLED'e özel A9 ve A11 işlemcilerini kullanıyor. Mesela C8 modelinden itibaren, OLED'e özel Depth Enhancer algoritmasını kullanmaya başladılar. Son modellerde o özellik daha da geliştirildi. Sony'yi bile geçiyor.

- Bana göre, Samsung'un bazı TV'lerde kullandığı ekran kaplaması bile Samsung'tan uzak durma sebebi. TV'yi temizlerken ne kadar dikkat edilse de, ekranda kalıcı iz kalabiliyor. Rtings incelemeleri bu konuda da fikir veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ekim 2024; 0:18:46 >

bende ps5 zamanında 55 oled aldım şimdi ps5 pro da bakacağım olmazsa 65 bakarım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

bende ps5 zamanında 55 oled aldım şimdi ps5 pro da bakacağım olmazsa 65 bakarım :D

İçinde kalmasın 65 inç al geç  hangi model almayı düşünüyorsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Ekim 2024; 18:56:12 >

ekledim kabul edersin

bende lg c1 var şuan düşünmüyorum yenileme zamanı duruma göre tcl c755 65 alabilirim

@Castle Bravo yetkili bir abiye benziyor o cevap versin :D

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.