Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.145
Cevap
95
Favori
205.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xh90 i inceledim. Bu tv nin iyi olmasının sebebi fald panel olmasi. Mesela c735 de fald panel yok. C745, c755, c855 fald panel. Yani 745 dahi alsanız sony ile ayni siyahları elde eder ama nitt orani daha yuksek bir tv almis olursunuz. C755 ve c855 zaten daha da citalari yukarida.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3A kullanıcısına yanıt

75 inc dogru tercih. Sakin daha düşük ekran almayin. Geri kalan bütçe meselesi. Bitce sıkıntısı varsa 75c745, bütçe sorunu yoksa c855, ortada ise durum 75c755

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ps5 için bir tv almak istiyorum. Lg oledb46 55 inç ile TCL 65c755 tavsiye etti arkadaşım ama bir de sizlerin fikrini sormak istedim . 40 ile 50 bandında bir bütcem var.Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam TV deki keyfi alma şansınız yok.
    Hocam SONY TV den geçiyorsanız OLED TV dışında bir şey almayın derim size
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Benlik değil hocam durum yoksa bende Tv taraftarı olurdum gittiği yerlere taşımak için öyle bir düşüncesi oluşmuş.

• kamrt K kullanıcısına yanıt
    LG OLED TV ile TCL markasını kıyaslama dahi yapmayın.
    TCL markasının TÜRKİYE 'de 1 tane yetkili servisi yok taseron firmlar ile anlaşmsi var onlar bakiyor suny servis vestel servis a servis b servis gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 17 Ekim 2024; 0:49:51 >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    İyi bir Projeksiyon alırsan bir şey diyemem ama onun dışında işini görmez bilgin olsun hocam.
    lg de oled veya qned ne varsa işte :) hangisini önerirsiniz.50.000-70.000 arasında.Ps5 için özellikle 12 hz be akıcılık iyi olması gerkeşyor 75 inch

Marka LG mi düşünüyorsunuz?
    OLED TV alacaksanız bir şey diyemem ama QNED TV alacaksanız SAMSUNG bakın derim
    lg önde gözüküyor evet lg olacak gibi sony artık yok

LG 65B46LA
    LG 75QNED86T6
    Bu modellere bakabilirsiniz.

SAMSUNG 65S90C
    SAMSUNG 75QN85D

Bu ürünler çok daha üst modeller diyebilirim bunlarıda inceleyin hocam.
  • Yalan söylüyorsunuz, TCL'nin ana servisi Bilkom, tüm Türkiye 'de anlaşma yaptığı servisler var.

Artık TCL'ye ileteceğim, sizi mahkemeye mi verirler ne yaparlarsa yapsınlar. Bu kadar da olmaz.

Yarın muhatap bulamazsınız ne demek ? Bu ülkede kanun yok mu ? Firmalar ürün sattıklarında servis hizmetlerinin nasıl sağlanacağı, kaç yıl süreyle yedek parça sağlamak zorunda oldukları kanunla belirtilmemiş mi ? Nasıl kanuna aykırı bir durum olacağını iddia edebilirsiniz ? Ne olur da şu an kullandığım TCL TV'm arıza yaptığında muhatap bulmam ?

Birkaç tv fazla satmak için bu kadar da yapılmaz, ayıptır.

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Taşeron firma demiyorum kendi yetkili servisinden bahsediyorum hocam,

TCL YETKİLİ SERVİS örneğin Ankara da nerede var?????

SUNY servis bakıyor yok VESTEL servis bakıyor geç bunları.

Samsung servis gibi

Lg servis gibi kendi yetkili servisi varmı????

Asil sana ayıptır almış kullanıyor olabilirsin yarın birgun bir işin düştün mü tüketici hakem heyeti uğraş dur.

TCL Türkiye geneli yetkili servisi kursun bayiliği alacağız en büyük mağazasını yapacağın en iyi fiyattan satacağız.

Ama Yetkili servisi olmadan bir işe yaramıyor,
    Almak isteyen alsın kimseye ne diye aldın diye sorgulama yapmayız hayırlı olsun der geçeriz herkesin kendi tercihi.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 17 Ekim 2024; 0:28:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim sürekli vurguladığım şey yarın birgün muhatap bulamazsınız ibareniz.

Neyse, Bilkom müşteri hizmetlerine karalama yaptığınız mesajların listesini yolladım.

Artık onlar uğraşsın, bana ne.

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Sorun yok istediğin yere yolla sen,

Hatta sen direk maden mail atiyorsun
    Türkiye her şehire TCL markasının kendi yetkili servisinide kurun yaz en azindan alan kullan forumdaslarlada katkın olur kurulursa.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 17 Ekim 2024; 0:52:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ben sadece soru sordum sizler kendi markalarınızın satışını veya korumasını yapıyorsunuz görev almış gibi.Bırakın bu işleri allah aşkına.Yok mu yahu forumdan normal kullanıcılar yardımcı olacak.Ne bu arkadaş.Her açtığım konuya bir tlc den bir lg den samsungdan birileri atışıyor çocuk gibi ?

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 17 Ekim 2024; 1:58:29 >

Sizin mesaja yazmamışım ama madem şu sorunuza yanıt istiyorsunuz, bildiğim kadarı ile vereyim :

Merhaba ps5 için bir tv almak istiyorum. Lg oledb46 55 inç ile TCL 65c755 tavsiye etti arkadaşım ama bir de sizlerin fikrini sormak istedim . 40 ile 50 bandında bir bütcem var.Teşekkürler.

PS5 için oyun özellikleri gelişmiş (gecikme süresi az, tercihan 144 hz, hdmi 2.1 portlu, VRR ve ALLM destekli bir tv alsanız daha uygun olur. LG B4 serisi alt seviye oled'dir ve siyahları en iyi gösteren TVlerde üst sıralarda yer alır. 120 hz destekli, VRR, ALLM ve 4 adet hdmi 2.1 vardır. Tek sorunu oled olduğu için aynı görüntünün (örneğin logo, aynı oyun sahnesi, aynı resim v.b.) uzun süre ekranda kalması durumunda ekran yanması oluşur ve bu görüntü tv ekranında sürekli görünür, izi kalır. Ayrıca renk gamı, keskinliki kontrast gibi konularda da üst seviyedir. TCL C 755 ise oyun için geliştirilmiş yine alt seviye bir miniled TV'dir. 144 hz, VRR, ALLM bu tv'de de var. Hdmi 2.1 portu 2 adet var. Fiyat açısından tabii LG B4 daha pahalıdır. Eğer ekran yanmasından korkmam derseniz LG B4, bu riski göze alamam derseniz TCL C755 alabilirsiniz.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

servisiyle ilgili çok sıkıntılarr görüyorum youtubeda da hayli var.LG servisi daha geniş.Bundan dolayı lg den öneriniz ne olur .PS5 için xh 9096 kullandığımıda söylemiştim.120 hz önemli.LG de neler tercih edilebilir veya samsung.Samsungun renklerini nedense beğenmiyor bana çok fazla parlak geldi media markta lg ye göre

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.