Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.145
Cevap
95
Favori
205.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet. TV araştırırken tek kaynak yeterli fikir vermez. Rtings, HDTV Test ve Youtube'taki inceleme kanallarına bakmak lazım.

Mesela LG G4'ün derinlik - keskinlik ve motion'daki başarısını @ogcod diye bir kanalda görmüştüm. Şu testte Sony A95L'den bile iyi sonuç veriyordu. Adam A95L fanı olmasına rağmen, G4'ü öve öve bitirememişti. (C4 de, bu konuda en az A95L kadar iyidir.)

Bu sebepten dolayı, Samsung S95D parlak ekran olsaydı bile G4 alırdım. Oyun oynadığım için, 3D etkisi ve keskinlik ekstra önemli.

Bu tür detayları sadece Rtings veya HDTV Test'e bakarak görmek mümkün değil.

Bu arada, G serisinde renk konusunda da, MLA - Color Booster ile yeterli gelişme sağlandı. Zaten renk olayı her zaman fark eden bir şey değil. Çoğu sahnede canlı renk gerekmez. Daha önce, düz WOLED panelli G1 kullanırken de renklerle bir sorunum yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Ekim 2024; 3:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon indirimlerinden ps5 için bir televizyon almak istiyorum. 15-20k arası 50” tavsiye verebilecek var mı?

• Papa Smurf kullanıcısına yanıt
    LG 50QNED816RE 22.999 dan satılıyor 120 HZ bu ürüne bakın hocam tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 12 Ekim 2024; 17:23:17 >

Su an amazonda 50c755 indirimde. 27500 tl. Amac oyun ise bu tv yi almalısınız

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Bugün teknosadan sipariş geçtim, teşekkür ederim. Bir miktarda para kart verdiler. Yetkili herhangi bir satıcıdan en düşük stok fiyatı gösterirseniz yardımcı oluyorlar. Piyasadan uyguna geldi.

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Tv yerine projeksiyon kullanan varmı?

• merhaba sony xh90 120 hzkullanıyorum 4 yıldır .Ps5 ile birlikte almıştım hz olayından dolayı.Şimdi 70 inche geçeceğim.Aynı kalitede veya daha iyisi ne alabilirim artık sony yokmuş.Bu sony canavar gibiydi hala kullanıyorum sayacağım.Hangi marka ve model önerirsiniz 70 inch

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Z3A kullanıcısına yanıt

70 inc degil 75 inc mevcut. Bütçenize gore tcl 75c745, 75c755 , 75c845, 75c855. Bu tv ler oyun için en iyi ve ekonomik cihazlardir

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    evet yanlış yazmışım.Bilginiz vardır 745 modeliyle 855 modeli arasında 50.000 tl fark var .Nedir bu kadar fark katan? Ayrıca tcl hiç duymamıştık nasıldır ? Lg yi ca eziyor mu . TCL modelleri 4k da 120 hz verenbiliyor mu ps5 te

Ben bu televizyonu söylediğinizden beri alamıyorum hocam adrese gönderilemiyor diyor, 3 farklı adres denedim sonuç aynı stoğu bitti herhalde aynı marka diğer televizyonlarda böyle bir hata almıyorum çünkü

• Samsung 65S90C öneriyorum Rtings puanlarına bakabilirsiniz oyun puanları çok yüksek.

• Lg C4 den kesinlikle samsung oledler daha iyi .

• Alternatif olarak limiti zorlayıp 25-27'e kadar çıkacağım yardımcı olur musunuz?

Cok fark var. Local diming sayısı, ses sistemi, birisi qled in en iyisi digeri miniled in en iyisi. Su an qled veya miniled tv alacaksanız en iyi tv ler tcl de. Bu modellerin hepsi 144 hz. Yani tam oyun tv leri. Oled düşünüyorsanız samsung veya lg bakmalisiniz

Qled ve mini ledler hakkında bilgim yok.Sony xh90 var bende ve çok beğeniyorum.Geçende girdim medimarkta gördüm bu bahsettiğinizi.Canlılık nerdeyse aynı gibiydi bilmiyorum.Qled ve mini ledler canlılık mı değişiyor.Sony xh90 da oyun akıcılığı felan çok iyi.Özellikle bazı modlar seçilerek akıcı bir görüntü alınabiliyor performans modu gibi sanki. Yani merak ettiğim durum şu bu tlc 755 ile 845 arasında renk vs olarak mı artı katar .755 şuanki sony xh90 ile kıyaslanırsa acaba nasıl kalır onuda göremiyoruz

O bütçeyle alacagin en iyi tv 50c755 dir. Surekli indirimleri kovala. Mutlaka denk gelecektir. Başka tv alırsan uzulursun

En pahali 150 bin liralık oledler bile 845 in yanında sönük kalıyor. 855 cikti simdi o daha da dehset. Mesela c755 ,c745 den bir tik iyi. Ama 845 cok ayri bir dunya. Su an samsung ve lg de o ayarda tv yok. Tv den beklentiniz ve bütçenize gore tavsiye verebilirim. Ekran boyutuda onemli

75 almayı düşünüyorum.En önemlisi dediğim gibi ps5 te hassaslık ve kaymaklık renk canlılığı.Şuanki xh90 çok hoşuma gidiyor 55 ten 75 e çıkacağım için arayıştayım.Servisi ile ikgili bazı sıkıntıkar gördüm ondan çekindim .Lg servisi saha iyi diyorlar.Az buz paralarda değil 100.000 tl

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.