Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
95
Favori
205.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam. Daha önce de bu sorun bahsedilmişti. Bir kullanıcı da yanlış hatırlamıyorsam piksel temizlemeyle mi ne çözmüştü bu sorunu.

Ben de dün gece aynı TV'den aldım, umarım sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, önerileriniz için teşekkürler. Sık sık bahsettiğiniz ve sizden öğrendiğim LG OLED C3 48 modelini satın aldım.

• fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın
  • Anonim1243 A kullanıcısına yanıt

Tarayıcıdan uygulama indiremezsiniz. TV içerisinde LG App Store var oradan indirebilirsiniz.

• Merhaba dostlar
    Philips 50pus8118 smart tv var
    İçinde uygulamalar yüklü ama
    TOD yok maclari izlemem için
    Nerden indirebilirim bulamadım
    Tv adroid değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indiremezsiniz ne yazık ki

• Xiaomi mi tv stick alip androide cevirebilirsin o cihaz ile indirebilirsin herseyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
  • PS5 için VRR desteklemesi adına HDMI 2.1 olan IPS panel monitör arıyorum. OLED vs. düşündüm fakat OLED yanması gözümü korkutuyor o nedenle OLED düşünmüyorum. Fiyat olarak şuan için bir limitim yok. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt

Oledlerin yanması oldukça azaldı hocam yinede biraz daha araştırın derim 2 yıldır sorunsuz kullanan çok kişi tanıyorum.

www.ebrarbilgisayar.com
    Dell G3223Q 32 3840x2160 144Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 600 Fast IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
    https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-g3223q-32-3840x2160-144hz-1ms-hdmi-dp-type-c-hdr-600-fast-ips-gaming-monitor-pmu372635

Onun haricinde konsol için alabileceğiniz en iyi cihaz bu galiba

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Asus XG27UCS ve LG 27GR93U-B monitör tavsiyesi görüyorum sürekli. Düşünceniz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 12 Eylül 2024; 1:38:30 >
    Eğer TV de olabilir diyorsan TCL nin gaming tv olarak çıkardığı C745 ve C755 fiyat performans ürünlerine bakabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Snitra kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam. Televizyon düşünmüyorum. Öneriniz için yine de çok teşekkür ederim.

Aşırı bir fikrim yok ama güzel duruyorlar hocam ancak 32 inç 4k olması sebebiyle attığım daha iyidir diye düşünüyorum rtings üzerinden tek tek bakmakta fayda var.

Hocam özellikle WOLED panellerin ömrü çok uzadı. Sorun yaşamanız zor. Yine de OLED düşünmüyorsanız, en azından VA panelli bir monitör öneririm. VA'nın kontrast oranı IPS'den çok daha iyi.

Bu arada, yer sorununuz yoksa TV'leri de ciddi düşünün derim. TV'lerin HDR ton haritalaması çok daha iyi. Dinamik ton haritalama yapıyorlar. Maximum nit'e, görüntünün geri kalanı parlak ve canlıyken çıkıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55qn90b tv mi satıyorum. oyun için arayan varsa benle iletişime gecebilir.

• ps5 için geçen sene samsung frame tv 55 inç almıştım. çok çok çok memnunum. Özellikle mat ekran olması ve tasarımı harika. tavsiye ederim.

• cco C kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • 1 metre mesafeden ps5 kullanmaya 40-43" civarı tv önerisi. Bütçe 15 max

• herrss1 H kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 43CU8000
    Bu modeli alın tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.