Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.148
Cevap
95
Favori
206.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar PS5 için TV almayı düşünüyorum 40-50 inç civarında 32.000 TL yi geçmeyen TV önerirmisiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Snitra kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 55Q70D
    Bu modele bakabilirsiniz hocam.
  • byprof kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam QLED yerine OLED arıyorum bunu bahsetmeyi unutmuşum.

Hocam,
    LG OLED 48C3
    LG OLED 55CS3VA
    LG OLED 55C34
    Bu ürünlere bakabilirsiniz.
  • Ps5 icin tcl 65C745 nasildir alinir mi ? 40 bantlarinda daha iyisi var midir

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu model yerine bence,
    SAMSUNG 65Q70D
    Bu model bakın derim.
  • 65 Q70D edge leddir, fald değildir, 65 C745'ten daha kötü bir TV'dir. 65 C745 oyun için 65 Q70D'den çok daha uygun tv'dir. Hem siyahları daha iyi gösterir, hem 144 hz dir. 65 Q70D ışık sızması olasılığı yüksek tv'lerden biridir. Satıcıların sadece kendi sattığı tv'leri öveceğini aklınızdan çıkarmayın. Gidin bir tekno markete, her iki tv'yi de çalılşır durumda görüp inceleyin. En çok hangi maçla kullanacaksanız o amaçlı videoları dikkatle izleyip karar verin.

• Geçen arkadaşa televziyon bakarken 65qn85d vatan bilgisayardan pazarlıkla 50000 civarına geliyordu. En mantıklı televizyon o. 40000 civarına 55qn85d aldı. Hediye çeki kampanyası ile hesaplayinca tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maeds M kullanıcısına yanıt
    Bu ürün fiyat performans ürün performans acısından en iyisi konumda tavsiye ederim
  • hibo H kullanıcısına yanıt

C745 ile C755 arasında fazla fiyat farkı yok. Ama c755 bariz üstün. 55c755 33000 civarına 65c755 43000 civarına geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maeds M kullanıcısına yanıt

Biri 55, diğeri 65 inç ama. Ayrıca C755 miniled, C745 Qled. C755 üstün tabii.

• TCL C755 50inch

SAMSUNG Odyssey Neo G7 43inch(MONİTÖR)

LG OLED 48C34LA 48inch

Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? bayadır araştırma yapıyorum herkes mutlaka bir eksisi bir kötü şeyini bahsediyor kafam kazan oldu araştırmaktan kararsız kaldım. Bana uzun yıllar boyunca yetecek oyundan maximum en iyi görüntü performası sunacak makul bütçeli 32.000 TL yi aşmayan TV veya Monitör önerirseniz sevinirim. VRR özelliği olan 144HZ desteklemesi Full Local Array Dimming özelliği olanlar oyunlar için en iyi özellik olduğunu duydum bu yönde tavsiyeleriniz varsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 4 Ağustos 2024; 1:35:33 >

SAMSUNG Odyssey Neo G7 43inch(MONİTÖR)

Bunu almayın da ne alırsanız alın. Çok çok kötü bir monitör. Monitors Unboxed YT kanalında yapılan incelemeyi izleyin.

LG 48C34LA Vatan'da zaman zaman 29bin TL'ye kadar düşüyor. İndirimleri takip ederseniz, PS5 için alınabilecek en iyi TV'lerden birini almış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 4 Ağustos 2024; 2:48:36 >
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube vesaire gibi yerlerde hiç inceleme videosuna denk gelemedim+ uzun kullanacağım için yanma riskinden korkuyorum bu bahsettiklerim doğrultusunda bu modele kararsızım biraz. TCL olanı gaming için özel yapıldığı için üstüne biraz titredim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 4 Ağustos 2024; 10:58:47 >

Samsung Odyssey Neo G7 43" Review

OLED TV'leri birazcık dikkatli kullandıktan sonra yanma riski için endişelenmenize gerek yok. Modern OLED TV'lerde burn-in oluşmasını önlemek için yeterli tedbirler var. Zaten ağırlıklı olarak PS5/oyun için kullanılacaksa, ekranda uzun süreli statik görüntü olmayacağı için burn-in riski yok denecek kadar az oluyor.

Kendi oyun sistemimde, LG G2 OLED panele sahip olan Gigabyte Aorus FO48U kullanıyorum. Buna ek olarak sisteme bağlı IPS ve VA panel monitörlerim de var. OLED'i deneyimledikten sonra, bugüne kadar diğer monitörlere boşuna para vermişim diye düşünüyor insan. Ağırlıklı oyun için kullanılacaksa OLED en doğru seçenek.

LG OLED 48C34LA 48inch
  • siyau kullanıcısına yanıt

LG 48C34LA Bu model için youtube'da bir inceleme videosuna rastlayamadım. Samsung monitörden zaten şüphelerim vardı onu artık tamamen eledim.

• arkadaşlar lg tv aldım. tarayıcıdan uygulama indirmeye çalıştığımda "dosya karşıdan yükleme desteklemiyor " hatası alıyorum nasıl çözerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Bu televizyondan memnun musun ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.