Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonjoy_xul Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.148
Cevap
95
Favori
206.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG 75Q70
    LG 75QNED816RE
    Bu modellere bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

SAMSUNG 75Q70 modeline göre 75Q80C bu modeli daha ucuz, nedenini biliyor musunuz?

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya vardır Q80C üstbmodel o fiyat düşünmeden direk alınır dün bu forumdan yaklaşık 10 kişi aldı.

Bir mesaja denk geldim forumda, kronik sorun var diyordu. Başka da benzer bir mesaj göremedim, eğer kronik sorun yoksa ben de alacağım.

Hocam kronik bir sorun olsa firma satışa kapatır bu model bu ürün satmaz hocam herhangi bir sorun olursa aldığınız ürün garantili yetkili servisler değişimini yapar.

teşekkür ederim hocam

Hocam rica ederim iyi forumlar.

• citiraga kullanıcısına yanıt

sizin öneriniz var mı peki 25-30 k arası?

merhabalar.. daha önce öneriniz var dı LG OLED48c34 29.000 Tl'ye bugün karar verip almam gerekiyor. 30-40 k bandı arasında ps5 için hangi tv 'yi önerirsiniz? diğer bilen arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim zamanım kısıtlı

• mesala samsung QE 55Q70D Qled 120 hz 37.699 önerirmisiniz? Qled mi Oled mi bakmalıyım veya siz hangi modeli önerirsiniz

• Anonim1243 A kullanıcısına yanıt

55c728 modeli var tcl tarafında gerçek 120hz paneli olan android tv. Paneli oldukça iyidir ama tv çıkalı 3 sene oldu. hem 55" hem de 120hz panelli. FALD bir panele sahip değil ama QLED bir tv. Parlaklık konusunda sizi biraz üzebilir, ama çoğu kişi için fazlasıyla yeterli. Alternatif olarakta Philips 50 PUS8808 modeline bakılabilir bu tv de ek olarak ambilight özelliği var 120hz bir panele sahip ve 50 inc boyutunda. Yine anroid tabanlı işletim sistemi var cihazda.

• 1 ay içinde ps5 için televizyon alacağım bütçe max 35k lg c3 düşünüyorum 48 inç olanını nasıldır önerir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 icin TCL 65C745 düşünüyorum tavsiye eder misiniz acaba , oyun tarafinda degil de tv yayinlarinda biraz sikintisi varmis diye duymustum ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    LG OLED 48C3 tavsiye ederim hocam başarılı ürün.
    Merhaba hocam,
    Bu model yerine SAMSUNG 55QN85D bakabilirsiniz.
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyat aralığınızda en başarılı ürün tavsiye ederim
  • lg oled48c34 almıştım kurulumu yapıldı bugün, ayarlar için tavsiye verebilecek olan varmı? ekranda yukarıdan aşağı iki cizgi iniyor normal olduğu 1 ay içerisinde geçeceği söylendi teslim kağıdınada yazdı paneldeki çizgilerin geçeceği bilgisi verilmiştir diye

• byprof kullanıcısına yanıt

Bu pek de normal bir duruma benzemiyor. Panelin bir fotoğrafını, çizgileri gösterir şekilde ekleme imkanınız var mı?

• byprof kullanıcısına yanıt
    Aynı televizyonu kullanıyorum bende hiç böyle bir şey olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyau kullanıcısına yanıt
    PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

dışardaydım hocam eve geldim ve karanlıkta %5 gray testini yaptım sorun gözükmüyor ve bu çizgilerde kaybolmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.