< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (93. sayfa)
-
-
SAMSUNG 75Q70 modeline göre 75Q80C bu modeli daha ucuz, nedenini biliyor musunuz?
-
Hocam kampanya vardır Q80C üstbmodel o fiyat düşünmeden direk alınır dün bu forumdan yaklaşık 10 kişi aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir mesaja denk geldim forumda, kronik sorun var diyordu. Başka da benzer bir mesaj göremedim, eğer kronik sorun yoksa ben de alacağım.
-
Hocam kronik bir sorun olsa firma satışa kapatır bu model bu ürün satmaz hocam herhangi bir sorun olursa aldığınız ürün garantili yetkili servisler değişimini yapar.
teşekkür ederim hocam
-
Hocam rica ederim iyi forumlar.
sizin öneriniz var mı peki 25-30 k arası?
-
merhabalar.. daha önce öneriniz var dı LG OLED48c34 29.000 Tl'ye bugün karar verip almam gerekiyor. 30-40 k bandı arasında ps5 için hangi tv 'yi önerirsiniz? diğer bilen arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim zamanım kısıtlı
-
mesala samsung QE 55Q70D Qled 120 hz 37.699 önerirmisiniz? Qled mi Oled mi bakmalıyım veya siz hangi modeli önerirsiniz
-
55c728 modeli var tcl tarafında gerçek 120hz paneli olan android tv. Paneli oldukça iyidir ama tv çıkalı 3 sene oldu. hem 55" hem de 120hz panelli. FALD bir panele sahip değil ama QLED bir tv. Parlaklık konusunda sizi biraz üzebilir, ama çoğu kişi için fazlasıyla yeterli. Alternatif olarakta Philips 50 PUS8808 modeline bakılabilir bu tv de ek olarak ambilight özelliği var 120hz bir panele sahip ve 50 inc boyutunda. Yine anroid tabanlı işletim sistemi var cihazda.
-
1 ay içinde ps5 için televizyon alacağım bütçe max 35k lg c3 düşünüyorum 48 inç olanını nasıldır önerir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5 icin TCL 65C745 düşünüyorum tavsiye eder misiniz acaba , oyun tarafinda degil de tv yayinlarinda biraz sikintisi varmis diye duymustum ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG OLED 48C3 tavsiye ederim hocam başarılı ürün. -
Merhaba hocam,
Bu model yerine SAMSUNG 55QN85D bakabilirsiniz. -
Hocam o fiyat aralığınızda en başarılı ürün tavsiye ederim -
lg oled48c34 almıştım kurulumu yapıldı bugün, ayarlar için tavsiye verebilecek olan varmı? ekranda yukarıdan aşağı iki cizgi iniyor normal olduğu 1 ay içerisinde geçeceği söylendi teslim kağıdınada yazdı paneldeki çizgilerin geçeceği bilgisi verilmiştir diye
-
Bu pek de normal bir duruma benzemiyor. Panelin bir fotoğrafını, çizgileri gösterir şekilde ekleme imkanınız var mı?
-
Aynı televizyonu kullanıyorum bende hiç böyle bir şey olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dışardaydım hocam eve geldim ve karanlıkta %5 gray testini yaptım sorun gözükmüyor ve bu çizgilerde kaybolmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X