Şimdi Ara

Playstation 5 Ön Siparişi Bekleyenler Kulübü [amazon] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
8
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.miz kaldık alamyan nalet olası konsolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alionderr A kullanıcısına yanıt

Evet sanırım, ana konusa herkes beklemede, konsolu öven paylaşımlar. Daha fazla giremeyeceğim oraya, herkes vermiş siparişi bize gelince stok yok. En sonunda pes edeceğim series s alacağım artık yeter.

• Hocam n11’in önümüzdeki 11 kasım indirimlerinde belki stoğa falan girebilir, umarım kavuşursunuz ps5’e

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de stok bekliyorum ama soru sormuyorum pek. Millet nerden bilsin amazon'da çalışan mı var veya bir tanıdığı olan mı var burda ? Cevabı olmayan sorular sorup sonra da üyeleri azarlıyorsunuz.

• Benimde series s kayıyo kafam ama psdeki oyunlar geliyor aklıma tutuyorum kendimi

• Frden alanlar ne zaman kargolanacak? Teslim tarihi 24-27 kasım gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alionderr

2.miz kaldık alamyan nalet olası konsolu

beni de dahil edin hocam kaç aydır alamadım gitti konsolu en son tr den mi alsam türkiyede fiyatı artmadan diye düşünüyorum bu arada en son ne zaman açıldı konsol amazon de

https://www.n11.com/video-oyun-konsol/playstation-5/ps5-konsol hocam baksana bunun gibi simsarlar tr fiyatını artıracak diye korkuyorum birde sormuş insanlar bu fiyat nedir diye savunması ön sipariş çıktıktan sonra konsolun fiyatı artacaktır diyor tam bir simsar ucuzdan alıp pahalıdan satacak

@Captain Marvel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Kasım 2020; 15:2:13 >

• harce74 kullanıcısına yanıt

19 Kasım gününü bekleyelim, stok açan olursa alırız. 8300 den tek kuruş çıkmam. Ayrıca şikayet edilmesi gerekiyor ilanın, ama şikayet butonu falan bulamadım ilanda. Bu bir ara 13.000 idi, 10.000 e düşürmüş 🤣

• Ayin 11 inde satar kupon indirimi felan derken 9100 e felan..

• Beyler 2 konsol alıp birini satmayı düşünen var mı?
    Ya da burdan alıp amazon siparişini satmayı düşünen

• Bu saate kadar 8300₺ den konsol alanlar iyi fiyattan aldı bundan sonra alacaklara geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alionderr

2.miz kaldık alamyan nalet olası konsolu

Ben de geçemedim yurtdışına çıkarım diye ama plan iptal olunca kaldık, stok bekliyoruz hala bakalım TR'den almayı düşünemiyorum bu fiyatlarla

• Ne kadar boş youtuber var hepsine cihaz göndermeyi biliyorlar, mağazalara stok vermiyorlar.. Yazıklar olsun Sony Türkiye..

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Ne kadar boş youtuber var hepsine cihaz göndermeyi biliyorlar, mağazalara stok vermiyorlar.. Yazıklar olsun Sony Türkiye..

Çok güzel demişsin,bebelerin ergenlerin takip ettiği salakların hepsine gitmiş series x ve ps5

• Binlerce milyonlarca takipçisi olan adama gitmeyecek de size mi gelecekti? Adamlar influencer. Adamların işi bu. Gönderecekler tabi ya. Ne boş yapıyorsunuz abi. Sanki sizin paranızı verdiğiniz ürünü gönderdiler. Aldığınız ürün 19 unda 20 sinde size de gelecek işte

• Beyler Black friday de stok açılır mı amazon'da acaba?

• Adamlar zevkine 2 tane cihaz almış, senin benim hakkımı gaspetmiş. Sonra al sana stok.. Gereksiz yere alanlar yüzünden madur olduk, inşallah en kısa sürede şu ön siparişler açılır artık.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    2 ay sonra gümrük vergisi düşerce cd’li versiyon şu kura göre 7 bin digital versiyon 5.500 ₺ olur

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

Yarın bakalım dolar Euro ne olacak. Bu biden gelir gelmez bize bişeyler yapar 2021 de çok zor geçecek anlaşılan

• Bu ülkede neyin fiyatı dusmuski bunların fiyatı düşsün Amazon kovalayacak varsa Euro alsın Euro 9kende yazdım 10oluncada yazdım 11olsada yazarim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.