Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Inferioress , yaman43 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.641
Cevap
364
Favori
688.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba artık amazon.de gibi yerlerden alamıcaz. neyse gürcistandan alırız bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcistandan alıp getirirken gümrükçü abiler müdahale etmiyor mu hocam ? Hiç bilmiyorum bu yurtdışından yanında getirme olayını açıkçası ondan sordum

• Buraya gönderim yapsa bile aynı fiyata hatta daha yukarısına gelir belki hocam bir anlamı kalmadı maalesef artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanında getirme maksimum 430 euro diye biliyorum. Konsol 430 euro yu geçerse. Gümrük ödeniyor, yanlışmı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Eylül 2024; 10:14:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gidip almak lazım, ben bu ay dönüşte telefon aldım, gelirken de havaalanından vergi iadesi de aldım. tr fiyatından her türlü uyguna gelir iki tarafın ps5 fiyatlarını karşılaştırırsak. kışın veya yazın tekrar gidicem zaten, olmadı hali hazırda gidecek olan kuzenime söyleyeceğim

@Quarren

• Miraclescape kullanıcısına yanıt

valla ben geçen hafta geldim gürcistandan. zoommerdan iphone 15 pro aldım. ekstra hiçbir şey istemediler, tax free ödemesi aldım hatta havaalanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 6 Eylül 2024; 11:50:20 >
  • PS5 Pro Fiyatı İçin İyimser Olmamalı

Sektör içerisinden güvenilir bir kaynak olan Billbil-Kun'a göre, PS5 Pro PS5 Slim'den biraz daha büyük olacak ve ana yüzeyinin ortasında dikkat çekici üç siyah şerit bulunacak. PS5 Pro'nun disk sürücüsü olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmamış. Eğer disksiz bir model çıkarsa, bu durum üretim maliyetlerini düşürürken, fiziksel oyun tercih edenler için olumsuz bir durum olabilir. Ayrıca, PS5 Slim gibi bir yapıdaysa, ayrı bir disk sürücüsü ekleme ihtiyacı da maliyetleri artırabilir.

oyun haberleri - merlininkazani.com
    PS5 Pro Fiyatı Beklenenden Yüksek Olacak
    https://www.merlininkazani.com/ps5-pro-fiyati-beklenenden-yuksek-olacak-haber-126423

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rahat 700 Dolar olur. Biz de vergisi cartı curtu derken 1.000 Dolar.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

komple dijital olarak gelmesi imkansız hocam disk opsiyonel olarak gelir kişi isterse alıp kendi takabilir. Sony bunun patentini aldı sadece slim için almış olamazlar bundan sonraki konsollar bu şekilde gelicektir.

• Bilkom resmi garantli ps5 ler 26 bin değil mi. Pro 700 dolara çıkarsa resmi garantili 40 bin olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığında çok uzun zaman geçmeden almak lazım. Yoksa yine fiyatlar katlanır kesin.

• o 4 yıl önceydi hocam

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    İndirimdeki hali 26 bin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevcut ps5ler fiyatı düşerse 550dolar gibi çıkabilir fiyatı o kadar yükseltemezler konsolların geleneği bu her zaman zararına satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 7 Eylül 2024; 0:24:28 >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

zararına değilde maliyetine olabilir çünkü zaman geçtikçe üretim maliyeti düşer

bu veya xbox neden çıkarılıyor insanları soymak için, oyun yok çünkü ps5 kimin neyine yetmiyor ki ?

artık hit oyun geliştirmek 7 yıl falan sürüyor düşünsenize

yepyeni god of war- silent hill- last of - gran turismo - last guardian duyurulsa kaç sene bekliceksiniz çıkmasını

artık bu işler bitti dünya mobil oyunculuğa kayıyor

3 tane oyun oynamak için konsol alınmaz şöyle olabilir yüksek çözünürlük 4k 60 fps her oyun ve geriye dönük taa ps1 e kadar uyumlu tüm ps konsol oyunları

ancak o zaman bir anlamı olur

• byvolcan kullanıcısına yanıt

ya siz ne kadar safsınız ya illa birileri sizi uyandıracak

dünya dijitale niye geçiyo zannediyonuz olum ?

amaçları elinizde ki verileri internete yükletmek bulut gibi platformlarda sonra oradan çalmak

• Tasarım böyle olacakmış

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.