< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (17. sayfa)
-
-
şimdi slim alıp 7-8 ay sonra sonra pro almakta mantıklı 👍🏻 pro çıkışında karmaşa olucaktır gene ondan sıyrılmış olursun. fat ile slim arasında performans farkı yok sadece ssd boyut farkı var slim 1tb / fat 825 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 4 Eylül 2024; 21:10:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir fark yok kardeşim. Ben de kafe işletiyorum. Tamiratını falan kendim yapıyorum. Hassasiyet olarak bir fark yok, sertlik olarakta bir sıkıntısı yok. Sadece orjinal analoglar, sağ üst, alt ve sol üst alt konumlarda dairesel olarak hareket ederken, manyetikler kare konumda hareket ediyorlar. Ama bunun oyunlarda hiçbir farkını görmedim. Onun içinde eksta bir işlem var ama baya meşaketli bir iş. Ama bu haliylede sıkıntısız çalışıyor.
-
Anladım hocam.Cevabınız için çok teşekkür ederim
-
tamamdır hocam.Bütün cevaplarınız için çok sağ olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D08538EDF -- 4 Eylül 2024; 22:1:14 > -
Yeni haberler yokmu yeni haberler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi sana söylüyor
-
Sızıntılar var hocam önümüzde ki hafta Sony'den bir sunum gelebilir. Beklemede kalın güzel olacak bence. :)
-
“Digital foundry’deki teknoloji uzmanları podcast’lerinin son bölümünde henüz açıklanmamış yeni sistem ve dijital bir modelin piyasaya sürülecek tek model olabileceğini öne süren son sızıntı hakkında yorum yaptı. Sony, japonya’daki son temel modelin fiyat artışının da gösterdiği gibi üretim maliyetlerini düşük tutamıyor.” Ps5 pro buna göre sadece dijital versiyon çıkabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyata yansıyacaksa sürücüsüz gelmesi daha iyi. Hem kasa simetrisini bozmaz, hem ekstradan ağırlık yapmaz vs.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony, Tokyo Game Show'a bu sene katılacakmış. Büyük ihtimalle bu ayın 26-29 aralığındaki yapılacak organizasyonda PS5 Pro tanıtımını yaparlar. Exclusive oyunları olacak mı? olmayacak mı? Bu açıkçası benim için cihazın özelliklerinden daha önemli. Pc yi yenilemek yerine yeni nesil konsol alma düşüncem var aslında ama Sony'den yeni IP oyunlar gelirse almayı düşünüyorum.
-
PS5 Pro Tanıtımı önce olacaktır. Aynı tanıtımda 1. Parti Stüdyolardan 2-3 tanesi duyurulacağını düşünüyorum.
Sonrasın State of Play Düzenlenecek gibi görünüyor orada da 2. Parti ve 3. Parti anlaşmalı oyunları gösterileceğini düşünüyorum.
En son olarak TGS etkinliği var orada da Death Stranding 2'nin 1 Saatlik oturumu olacak Gameplay ve oyun hakkında konuşulacak.
Astro Bot için bir oynanabilir demo felan içereceğini düşünüyorum.
Elbet Sony'nin daha farklı planlarıda olabilir 2 - 3 oyunu PS5 Pro'da gösterip TGA için duyuru yapacak oyunlar bırakabilir. Nereden baksanız bütün Firmalar orada olacağı için güzel reklam olacaktır. Birde kalabalık bir medya mevcut olacak herkesin gözü TGA'ya çevrileceği için TGA'ya 1 - 2 Bomba oyun saklamıştır Sony.
Yeni Nesil konsolun neler vaat edeceğini, Donanım olarak ne gibi etki edecek şeyler koyduklarına, ilerleyen zamanlarda bu konsolun sizi üzmeyeceğine kadar ince eleyip sık dokursunuz. Zaten PS6 çıktıktan sonra 2-3 yıl daha oyun desteği görür. Ama yine son karar her zaman kullanıcıların. Hele bir tanıtılsın ona göre alıp almama kararı size kalmış olur hocam. :)
-
diskli ve disksiz olarak 2 model çıkma ihtimali mantıklı.Sonraki nesilde diskli olayı tamamiyle ortadan kalkabilir orası ayrı.
-
Haklısınız hocam. Sony oyun kalitesiyle her zaman konsolunu sattırmış bir firma. Güzel oyunlar da tanıtırlar da içimize sinerek alırız umarım.
-
Bazı kaynaklarda sadece dijital olarak çıkacak deniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Proyla beraber bir bloodborne remake duyursalar ah ah :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece dijital model gelmesini istemem, kutulu oyunda satmasın o zaman, sony kısa süre önce bluray disk üretimini durduracağınıda açıklamıştı, artık tamamen dijitale geçiyoruz galiba.
disk sürücüsü zaten tak çıkar şeklinde portatif artık, sızıntılar doğruysa tek dijital konsol şeklinde çıkabilir isteyen sonradan disk alır takar.
sadece sony değil hocam dünya dijitale geçiyor
PS tarafında 2014 ilk 3 ayda fiziksel oyun satışı %23 olmuş geri kalan %77 dijital oyun. neredeyse 4/1 fark var işte bu yüzden sadece dijital konsol gelmesi mantıklı disk opsiyonel zaten isteyen alır takar devam eder. Çift konsol çıkarmak demek maliyet demek sony için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X