2023 çıkışlı çok güzel tv 👌🏻 2-3 bin daha verip 2024 model de alınabilir hocam s90d < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (771. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kullanıyorum,çok memnun kaldım 1 yıldır.Yanma gibi sıkıntılar henüz yaşamadım. 2-3 günlük ps5 kullanımım olmuştu geçen yıl.O konuda da memnun kaldım.
-
PS5 de zaten 48GBPS e kadar Çıkmıyordu sanırsam
-
evet ps5 de 32gbps bant genişliği var aslında yeterli 48gbps desteği olsada pek değişen bir şey olmazdı sadece 4k 120fps oyunlarda renkler 4.4.4 değilde 4.2.2 oluyor. 4k120 oyun kaç tane var bir elin parmağını geçmiyor sanırım, onlarda da göz farkı algılar mı zor bence. japonlar kıl işte kim bilir ne düşündülerse sınırladılar 😁
hdmi 2.2 şu an güncel hiçbir cihaz için gerekli değil zaten ilerisi içinde ne kadar gerekli olur bilemedim yeni duyurusu yapıldı kullanılmaya başlanınca net özellilikleri belli olur. Bu sene çıkacak tvlerde 2.1 olarak çıkıyor son anda bir değişiklik yapmazlarsa yani 2026 model cihazlarda görmeye başlarız diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2026 tv lerde az olsa bazı modellerde 1 tane hdmi 2.2 görebiliriz.Kalanları hdmi 2.1 olur.
-
aynen 2-3 yıl sürer standart hale gelmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika !!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X