< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (769. sayfa)
-
-
Hocam last of us part 1 part 2 ps5 icin
Ne zaman indirime girer acaba tahmini bisey diyebilir misiniz bilginiz varsa ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstek listesine atın belli periyotlarda indirim yer. Bilmemekle beraber belki part 2’ye ps4’ten alıp, ps5’e yükseltmek daha ekonomik olabilir, bu kısma da dikkat edin. Kütüphane oluşturmak gibi bir hedefiniz yoksa part 1 şu an psn’den oynanabiliyordu.
Kadokawa Sony İşbirliğinin Ana Hatlarını Açıkladı!
“Sony Group Corporation ile işbirliğini geliştirerek ve Gruptan finansman sağlayarak fikri mülkiyetin yaratılmasını ve dağıtımını hızlandıracağız.”
Sony Kadokawa Oyunlarını Yayınlayacak!
-
dolandırıcı sanırım
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-5-pro-oyun-konsolu-1227689311/detay -
Hesap yeni açmış başka ürün satışı yok bu fiyata ps5 pro imkansız kesin dolandırıcıquote:
Orijinalden alıntı: mavikısdolandırıcı sanırım
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-5-pro-oyun-konsolu-1227689311/detay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
dediğiniz gibi bir ürünü kullanmayı bilmekte lazım ps5 proya uygun tvnin önemi büyük
bu arabada da geçerli
bizim ülkemiz arabayı ne için aldığını bilmez yüzde 90
bakın 170km hızla viraja giriyor rahatça senin tucsonla girsen aynı hızda devrilirsin
şu fiyatı
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-ford-focus-115000-1227617297/detayşuda videosu iyi seyirler
GNB medyayoutube- KANALIMA HOŞGELDİNİZ ABONE OLUP DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİM. - BU VİDEODA SİZLERE 2016 MODEL FORD FOCUS 3.5 ARACIMIZIN DETAYLI İNCELEME VİDEOSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK. MOTOR MEKANİK OLARAK SÜRÜŞ ZEVKİ SUNAN BU ARAÇ C SEGMENTİ SEDANLAR ARASINDA OLDUKÇA FAZLA İLGİ GÖRDÜĞÜ İÇİN GÜZEL VE KEYİFLİ BİR İNCELEME OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. İYİ SEYİRLER...https://www.youtube.com/watch?v=rC10uRMVlKs
-
dijital, son sürüm fat kasa, 3 ay ithalatçı garantisi kalmış, 14 e sattım.
-
Take Two, çeyreklik kazançlarında GRAND THEFT AUTO VI'nın 2025 Sonbaharında piyasaya sürülmesinin planlandığını bir kez daha duyurdu.
“2025 Mali Yılı için 5,55 ila 5,65 milyar dolarlık Net Rezervasyon tahmin aralığımızı ve işletme performansı görünümümüzü yineliyoruz. Dördüncü çeyrek için öngörülerimiz, NBA 2K'daki güç ile mevcut mobil trendlerin devamı ve bazı işletme giderlerinin döneme kaydırılması arasında bir denge kuruyor.”
“İleriye baktığımızda, 11 Şubat'ta Sid Meier's Civilization VII, Yaz aylarında Mafia: The Old Country, Sonbaharda Grand Theft Auto VI ve Borderlands 4'ü piyasaya sürmeyi planladığımız bu takvim yılı Take-Two için şimdiye kadarki en güçlü yıllardan biri olacak gibi görünüyor."
-
Arkadaşlar 65QN85D ile 65QN90D arasında kaldım. Aralarında 13k gibi fiyat farkı var. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
-
Bugun anca PS5 Pro’yu test edebildim.
Daha sonra detayli yazacagim diger TV’de de gormek istiyorum neticeyi cunku.
Bence 60/120 Hz TV ile alâkasi yok alacaginiz verimin onu soyleyeyim baz konsol da 120 Hz Tv’de akiyor.
Fat kasa oluculere yedirecegime cok sevdigim bir arkadasima hibe parasina verdim eger kafanizda soru isareti varsa Pro alsam mi diye bosuna malinizi oldurmeyin krallar gibi kullanin Fat kasa PS5’inizi. TV’nin yaratacagi fark Ps5/Ps5 Pro arasindaki farktan cok daha fazla esas is orada donuyor ama boyle LG Oled C4, Samsung S95 Oled bu segment urunler cok fark yaratiyor.
Grafik modunda 60 fps keyfi icin bile alinir Pro orasi ayri.
Ama kisitli butce varsa direkt vari yogu TV’ye bas PS5’ini de cakallara yedirme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spiderman 2 oynuyorum ve gercekten sarmadi. Oyunun daha basindayim ama oynama istegi gelmiyor nedense. Umarim skilleri açtikca oyunun tadini alirim. Tuslari akilda tutmak çok zorluyor simdilik. Gorsel kaliteyi begendim ama hikayeye giremedin belki de ilk oyunu oynamadigim icindir. Birazdan ilk oyunun hikayesine bakacagim. Scorpion, Le bunlar kimdir kim degildir vs..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başları yavan Sandman olan kısmı ama sonradan açılacak oyun sarıyor baya şehirde gezmek bile akıyor devam et
Valla o sandman olayi tam saçmalikti hocam. Sehrin bi tarafinda 11 olaylarindan daha felaket boylesine bi olay olacak diger kismi gulluk guneslik, üzerine hicbisey olmamis gibi müdürden niye dersi ektin firçasi falan..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende qn95b kullanıyorum hocam, almışken 90d alın parlaklığı yüksek buda hdr performansı çok daha iyi yapıyor ayrıca aydınlık bir yerde kullanıyorsanızda ekran yansıması en aza indiriyor.
Detaylı karşılaştırması aşağıda linkte var
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-qn85d-qn85dd-qled-vs-samsung-qn90d-qn90dd-qled/49719/49720
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. 90d'nin siparişini verdim. Sıra Fat kasadan Pro'ya geçmeye geldi. GTA VI hazırlıkları.
-
TCL 55c735 vardı 2sene kullandıktan sonra satıp 55C755 Aldım MiniLed olduğundan OLED tarzı yakın kalitelerde Bir Görsellik Sunuyormuş Diye Tercih Ettim PS6da HMDİ 2.2 derlerse Artık Bunuda Satar Geçeriz bizde :)
-
ps6 4k 120 hz den fazla mı grafik verecek ki neden 2.2 önemsiyorsunuz bu kadar anlamadım. başka teknoloji var mı desteklediği ki ?
-
Arkadaşlar PS5 pro hangi ülkeye gitsek vergi iadesi ile beraber en ucuza getirebiliriz yanımızda? Ve kaç TL’ye mal olur? Şu anda 30.000 üzerinde satılıyor Türkiye’de biliyorsunuz. Oradan mesela 23.000’e filan mal edebilir miyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X