Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (770. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.405
Cevap
361
Favori
675.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende de 75QN85D var sırf gta 6 için aldım. Masaüstüm vardı geçen hafta sattım. Bu hafta ps5 pro alacağım yine gta 6 için. Sence televizyonum gelecekte ps6 içinde yeterli olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Yunanistan üzerinden getiren arkadaşlar iade ile birlikte 25'e mal ediyor diye biliyorum, araştırabilirsiniz.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

HDMİ 2.2 Benim İçin değil Üstad bir arkadaş burda söyledi HDMİ 2.2 TVleri Bekleyeceğim Diye Şuan Ps5 Hdmi 2.1 altı kablolar zaten olmuyor onun için zaten 4k 120hz tv yeterli benim tv 3sene öncesinin modeli 55C735 di Biraz Görsel KAlite olsun diye 55C755 MiniLed Alayım dedim :)

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

veri sıkıştırması yapmadan 4k60 vericekmiş hocam çok yeni bir şey olduğu için ne gibi iyileştirme sunacak tam bilmiyoruz şuna ama 2026 dan itibaren hdmi 2.2 cihazlar görmeye başlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

10K 480 Hz, 96 Gbps Bant Genişliği Desteği! HDMI 2.2 Tanıtıldı! HDMI 2.2 Özellikleri Neler?

HDMI 2.2 Tanıtıldı! HDMI 2.2 Özellikleri Neler? HDMI Forum, CES 2025 etkinliğinde yeni HDMI 2.2 standardını resmen tanıttı.

Bu yeni standart, mevcut HDMI 2.1’in sunduğu 48 Gbps bant genişliğini iki katına çıkararak 96 Gbps‘ye yükseltiyor.

Bu artış, daha yüksek çözünürlük ve yenileme hızları için önemli bir altyapı sunacak.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!inceleriz
    HDMI 2.2 Tanıtıldı! HDMI 2.2 Özellikleri Neler? 10K 480 Hz Desteği!
    https://inceleriz.com/hdmi-2-2-ozellikleri-neler/

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 7 Şubat 2025; 9:39:32 >

hali hazırda iş veya tatil planınız yok ise her türlü buradan pahalı gelir hocam. 31-32 bantına burdan garantili almanı tavsiye ederim. yurtdışından 26 gibi nakit alınıyor kart ile alırsan 27 gibi. makas iyice azaldı yani ilk çıkışında yd almak büyük avantajdı ama şuan öyle değil

• O çıkacak bu çıkacak 2.2 çıkacak

Beklersek sonu gelmez 2.2 çıkınca 2.3 diye mi bekleyeceksniz?

Hayat kısa arkadaşlar...

• fıfa F kullanıcısına yanıt

2-3 sene içinde büyük bir teknolojik zıplama olmazsa yeterli olur tabi hocam güzel tv 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Garantili derken ithalat firma garantili değil mi. Bilkom com garantili 50.000 TL seviyesinde çünkü

• MrChame kullanıcısına yanıt

8k 10k lar bizim için önemli değil hocam da ilgili kısım şöyle 👇 ps6 da 2.2 gelicektir muhtamel

Yeni sürüm ayrıca 4K60 ve üstü çözünürlüklerdeki "sıkıştırılmamış" içeriklere daha iyi destek veren HDMI Fixed Rate Link teknolojisini de taşıyor

mağaza garantili hocam KHALKEDON sağlam firma mesala benimde 2-3 kez alışverişim oldu. 31 nin fiyatı avrupa cihaz satıyor kapalı kutu gönderiyorlar ilk bir ay sorun olursa 1e1 değişim var 1 yılda garantisi var daha ne olsun. yd alsan 3-4 bin farkedecek garantiside yok macera aramaya gerek yok bence şu zamanda.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps5-pro-2tb-avrupa-hemen-teslim-7021-avrupa-khalkedon-1209564130/detay

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Yünanistan’dan tax free ile 27’ye geldi Pro bana👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 7 Şubat 2025; 11:33:37 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler de TY neyin kısaltması onu anlayamadım 😀

• kutillo kullanıcısına yanıt
    Trendyo😬

• Merhabalar ben de uzun süredir fat kasa kullanıyorum proya geçmeyi düşünüyorum. Trendyol level up gaming nasıldır bilen var mı?

• ZekiAygun kullanıcısına yanıt
    Trendyo?

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Trendyol arkadaşım TRENDYOL, marka veya uygulama ismi vermeyim dedim de olmadı anlaşamadık😬

• Arkadaşlar bluray oynatıcı almam gerekti şu ara.Fakat artık cihazlar neredeyse satılmıyor maalesef ve olanlarda Sony cihazlar elde kalanlar pahalıya satılıyor.Durum böyle iken PS5 alayım diye düşündüm.Acaba Bluray-Dvd film konusunda isteneni veriyor mu PS5 ? Ve tabi Bilkom mağazasının desteği nasıl ? Zamanında alacaktım PS5 ama Sony çekildiği için kapatmıştım bu defteri.

• beyler samsung 55s90c nasıldır

• gowlet kullanıcısına yanıt

bizi trollemiyorsan, anlamayışına hayranım kaldım, inanılmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Şubat 2025; 12:2:51 >
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.