sony 50k verdirip insanları daha önce 120 kere bitirdiği oyunları gine oynattı :) sırf bu yüzden alasım gelmiyor ps5 pro'yu. daha önce oynayıp bitirdiğim gow ragnarök'ü, tlou2'yi spiderman2'yi biraz daha iyi grafiklerde ve akıcı oynamak için bu kadar para vermeyi içim almıyor. cayır cayır 2 tane taş gibi yeni oyun çıkarsa gözüm kapalı alırdım pro. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (767. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
lg 42-48 için 2025 ürünlerinin stoklara girmesini bekliyorum. o benim ana monitörüm olacak zaten. pro için ve muhtemelen arada netflix, amazon prime için. ancak bilgisayar masamda 29 inç 21:9 ekran kullanıyorum. orası için düşünmüştüm. ancak ekranın sağında solunda kalan siyah boşlukları hiç sevmem. film izlerken evet olacaktır o ama oyun oynarken görüntüyü yaymak yerine yanda siyah boşluklar kalırsa çıldırırım. g9'a pro'yu arada bağlarım diye düşündüm tamamen gt7 için. daha geniş daha güzel olacaktır. yan yana iki tane 27 inç monitör gibi oluyormuş. aslında benim istediğim yan yana üç monitör ile döküm standa sabit yapmaktı ama onun maliyeti çok fazla ve yerim yok.
-
TCL C728 (120hz) - C735 - C745 - C755 (144hz) bu modelin hepsinde HDMİ 2.1 mevcut üstad
Başlangıç model 2021 bu dönemden beri 120hz tvlerde bulunuyordu
-
2025 model lg'ler için 42 ile 48'in Türkiye'ye geleceğine emin miyiz acaba?
-
Değiliz keşke emin olsak. Ama Philips 42oled810 gelir diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 bin tl farkla pro almak mı daha mantıklı slim almak mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tv değiştireceğim ama acelem olmadığından hdmi 2.2 tv bekleyeyim diyorum.
imkan varsa alın.
bugün 1 tb ssd bile ilave 3-4 bin tl. kafa rahat eder.
-
Pro
-
Ben de düşünüyorum TV'yi yenilemeyi ama. Yakın mı çıkış tarihi?
-
Hocam görüntü kırıklı olunca nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım. TAA'yı kapayınca ne iyileşiyor görsel olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene sanmıyorum. Belki 2026’da
Beklemeye gerek yok o zaman o kadar. Samsung 65QN85D veya TCL 65C755 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim acaba?
-
Gerçekten topu 1 remake de pro farkediyor,tekrar bitirmekten büyük keyif aldım.
-
Benim dediğime bakmayın ama bu sene gelir mi net bilgim yok. 2025 tvlerine bakmak gerek.
HDMI 2.1 olması herşeyin çözümü demek değil hocam, öyle bir yanılgıya girmeyin, işlemcisi kaldıramazsa 120 hz verir ama çözünürlükten feragat edebilirsin.
-
qn85d iyidir, şaşmayın.
-
Benim de bir süredir aklımda set-up yenileme projem vardı. Fena sayılmayan bir set-up’ım olduğundan yeni jenerasyona uygun donanımlarla bekleme fikri makul geldi.
TCL 75C745 kullanıyorum hocam çok memnunum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps5 proyu hepsiburada ithalatçı garantiden alırsam sıkıntı yaşarmıyım ilk defa alacağım daha önce vatan gibi yerlerden alıyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X