selamlar düzgün bir youtube videosu yok pro veya stadart ps5 ile alakalı, paylaşırsanız bence herkes için çok faydalı olur. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (768. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
hocam şu özellikler mevcut tv de
biz daha çok 65" kargoluyoruz depodan
iade kısmında neredeyse hiç rastlaşmadık.
- · QLED
- · 144Hz VRR
- · Game Master 2.0
- · HDR 1000 nit
- · FreeSync Premium Pro
- · IMAX Enhanced
- · AiPQ PROCESSOR 3.0
- · Dolby Atmos
- · Dolby Vision'da Oyun
- · TÜV Düşük Mavi Işık
-
Death Stranding 2 On the Beach Güney Kore'de derecelendirildi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Şubat 2025; 14:1:38 > -
-
Bende de sony nin x900h tv si var, ps5 için cıkardılar sözde 4k 120 hz diye, vrr desteği aldıktan sonra geldi, ama 120 hz yapınca dikey görüntü full hd'ye düşüyor ve bir cok ayarı pasife çekiyor tv, internette baya bir yorum var konu ile alakalı, çoğunluğu işlemcisi kaldırmadığı için diyor. onun için dedim, bu tv'nin düzgün hiç bir yurtdışı kaynakta incelemesi yok, kağıt üstü belki mükemmel olabilir ama acaba cidden aldığımız sonuçlar öyle mi onu merak ediyorum. İnceleme olmaması da garibime gidiyor açıkcası.
-
Pro en büyük sınavını GTA VI ile verecek, eğer ps5 den çok farklı olmazsa oynanış cihaz patates olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hb'de düzgün bir satıcı göremedim. saçma-sapan satıcılar gördüm, bunlardan almayın.
TY'da düzgün satıcılar var (kahraman, fly vs.) onlardan alabilirsiniz. khalkedon'dan da telefonla fiyat alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Şubat 2025; 15:18:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wardaddy58
Pro en büyük sınavını GTA VI ile verecek, eğer ps5 den çok farklı olmazsa oynanış cihaz patates olur.rockstar donanım farklılıklarını hakkını vererek kullanıyor.
one x'te bile kullanmıştı, rdr2 4k native sadece o konsolda çalışıyordu diye hatırlıyorum. pro'da da en başta frame artışı olur. belki birinde 30, diğerinde 60 fps çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Şubat 2025; 15:21:26 > -
Haftaya khalkedon dan alacam ama aydında yaşıyorum, alışverişte fiş fatura kesiyor mu? E fatura vs şehir dışından alan var mı khalkedon dan kargo yoluyla ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu özellikler hangi TV'nin?
-
c745 tcl
-
Metal Gear Solid Delta, PS5 Pro Enhanced.
-
-
şehir dışından kargoyla alanlar var tabii ki. faturayı ödemeyi vs. onlarla görüşün.
-
Hillcrest oyundaki en sevdiğim bölümlerden. Arka plandaki notlarla mahallenin hikayesini takip etmek beni oldukça etkilemişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakabildiniz mi hocam?
-
TAA kırıkları gideriyor ama görüntüyü bulandırıyor.
TAA'la görüntüyü bulandırmak yerine, biraz kırıklı ama net görüntü daha iyi olurdu.
Tabi bu dediğim düz PS5 için. Pro'da zaten PSSR sayesinde, TAA kapalıyken de kırılma olmuyor. O sebeple, TAA'yı sadece Pro'da kapattırıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Şubat 2025; 18:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görselleri Görünce LastOfUs Modum Geliyor :)
-
arkadaşlar bu fat kasayı falan nasıl sattınız? bedavaya mı vermek gerekiyor acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X