< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (765. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Teşekkürler hoşbulduk.
Bu arada lg oled ile kullanacağım, xbox ile arayüz olsun ortak oyunlar olsun ufak da olsa bir kıyas yaparım. Akşam olsa da kursak cihazı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled ile muazzam görüntü alırsınız, eğer yoksa Ps plus abonelik alın mutlaka, çoğu büyük ps özel oyunu sisteme dahil
Öyle yapacağım hocam ilk etapta, zaten ghost of tushima, wagnarok, miles morales, Last of Us çok fazla oyun var oynayacağım.
Ama oyunun dinamiği gereği 3. Şahıs olması çok zor hantal bir oynanışa sahip maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok almak istesem de yıllardır o tür oyunları oynayamıyorum, hemen baş ağrısı,bulantı oluyor
Dün başladım çok çok iyi👍
Bende aynı şekilde düşünüyordum ama iyi ki almışım dedim. Tavsiye ederim oyun çok güzel akıyor
Vertigo ? Düşük bir ihtimal epilepsi ?
Hayırlı olsun, Kaça aldınız hocam? Garanti veriyorlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydange -- 5 Şubat 2025; 15:54:21 > -
Saolun hocam. Khalkedon dan aldım 31 e geldi bir yıl da garanti veriyorlar.
Yok hocam, biraz oynayınca alışıyorum ama genelde rahatsız ediyor beni
Pcde yıllarca oynadım hiç o tür sorun olmadı sadece psde rahatsız ediyor
Arkadaşlar merhaba, PS5 Pro alacağım. 30-32k'ya satılanlardan spot Avrupa'dan gelme cihaz alacağım, piyasada genelde "7021" modeli satılıyor. PS5 Pro Avrupa versiyonunda bu model numarası
tek mi, tek değilse en sorunsuz ve alınması gereken model numarası nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
millet ne soracağım, samsung g9 49 inç oled var ya. (suxuf olan) 32:9 ekran oranına sahip. ps5 pro 32:9 ekran destekliyor mu? ben ana monitör için oled tv alacağımı söylemiştim zaten. 2025 tv stoklarını bekliyorum. bu sorduğum başka bir kullanımım için ancak pro da bağlasam ne olur diye aklıma takıldı.
-
FP Good Gameyoutube
Kingdom Come Deliverance 2 PS5 Pro Gameplay With LG Oled TV 4K HDR 60FPS Enhancedhttps://www.youtube.com/watch?si=tvrqDVoAabVofwym&v=0a_v3G9Ij-A&feature=youtu.be
Oled TV de gerçekten efsane duruyor pro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
iyi benim gibileri de varmış yaş olarak.
50 ye merdiven dayayıp ps5 pro almayı düşünenler de var demekki.
-
Sürüm çok önemli değil, denk geldiğinizi alıp geçin
Arkadaşlar önceliğim Pro'da kullanmak üzere 50k bandında 55 inç TV önerinize ihtiyacım var. Bu tutarı çok da fazla aşmak istemiyorum. Daha uygun olabilir tabii ki ama Pro'nun bütün özelliklerini desteklemesini istiyorum.
-
Selamlar,
CFI 7021 Avrupa model kodu tek numaradır şu an için.
-
TCL 55c755 öneririm çok memnunum tüm özelliklerini destekliyor pronun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X