Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (764. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.585
Cevap
365
Favori
685.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güzel karar, bende 4-5 senedir birikmiş ne varsa indirdim. 15 e yakın premium oyun var ve 500gb a yakın halen boş yer kaldı cihazda..

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Bende Dijital Fat kasa vardı. İlk seri olan. Onda bariz bi cızırtı vardı.

Şuan Pro var. Sadece rüzgar akış sesi geliyor benim aletten. Coil Whine denen cızırtı sesi bunda yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Monster Hunter Wilds - Into the Iceshard Cliffs Trailer | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/monster-hunter-wilds/ Witness adventure unfolding in the Forbidden Lands with our 6th trailer. Your journey begins soon. ❄ New Locale: Iceshard Cliffs 🕸️ New & returning monsters 🔗 Arkveld emerges! 🤝 Meet new faces! ➕ more! Look alive, hunters! You'll want to stay alert till the very end of the trailer! 👀 ------- Enter the Wilds, February 28, 2025. A mysterious new flagship monster emerges in Monster Hunter Wilds. Discover the expansive heights of the second locale, the Scarlet Forest, awash with danger and beauty that can change in an instant. Prepare yourself for even more brand new monsters making their series debut, including a Leviathan Apex that makes more than a splash in the hunt! Pre-order now to receive the Guild Knight Set Layered Armor and the Hope Charm Talisman! About Monster Hunter Wilds Monster Hunter Wilds is the next generation of the acclaimed Monster Hunter series. You are a monster hunter, protecting the balance of the ecosystem and hunting monsters in a world with dynamic, ever-changing environments. Use the resources you gain from hunts to craft ever more powerful weapons and armor in your quest to unravel the mysteries of the new lands. Experience the most evolved action and improved immersion in the series when Monster Hunter Wilds arrives on PS5 on February 28, 2025. #ps5 #ps5games #MonsterHunter #MHWilds
    https://www.youtube.com/watch?v=AcloUhL4QdU
  • Onimusha 2: Samurai's Destiny (Remaster) - Announce Trailer

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Gematsuyoutube
    https://gematsu.com/games/onimusha-2-samurais-destiny-2025
    https://www.youtube.com/watch?v=8SkO4CdJ2tc
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hadi inşaallah güzel bir remake gelse ne hoş olur .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler KCD 2 efsane pro'da bayıldım. Hem akıcı hem de mükemmel görseller ivar.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hocam pc de de bi şekilde oynanabildiği için artık çıkacağına inanıyorum ben de. Spiderman 2 bile 1 sene sonra geldi mecburen. Umarım duyurulur. 🙂

• Proyu yeni aldım yanına bir de LG oled çaktım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum kingdom deliverance 2 ye akmak içinde içim kıpır kıpır 😍😍

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

güle güle eskisin, doğru karar oled bambaşka bir deneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

güle güle eskisin, doğru karar oled bambaşka bir deneyim.

Çok teşekkür ederim hocam ilk defa kullanacağım vrr ve 120hz desteği de var pişman olmayacağıma eminim

• Kingdom Come Deliverence 2 PS5 PRO da gerçekten muazzam görünüyor.

Yalnız oyunda herhangi bir grafik seçeneği bulamadım

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

olmazsınız hocam ben 2017 den bu yana oled deneyimindeyim. yeni nesil konsollar ile zevk 4 köşe...

• PYROX kullanıcısına yanıt
    3. Şahıs kamera olsaydı keşke direkt alırdım, her ne kadar güzel bir oyun olsa üstüne Türkçe destekli de olsa yine de açık dünyada fps kamera açısıyla kılıç sallamak biraz saçma geliyor

• Selamlar fat ps5 kullanıcısıyım proya geçip geçmemekte kararsızım tvim samsung 65qn 800c 8k gelecek olan GTA 6 da 60 fps anca proda destekler diye yorumlar okudum fat kasadan geçenlerin yorumlarını merak ediyorum değermi fiyat farkına

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Tam bir saat boyunca khalkedon kapısının önünde dükkanın açılmasını bekledim, hem de bu soğukta. Bizim oyun oynama sevgimizi küçük görmesinler :) 40 yaşına geldik hala 20 yıl önceki heyecana sahibiz. Yaşasın oyunlar ve oyun kültürü..

• haqoco kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun 40 yaş iyiymiş biz 46 olmuşuz

Heyecan iyidir :)

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hanım eve almayacak akşama ama en azından kızımı kendi safıma çektim. Bi astro bot çektik mi tamamız.

• kutillo kullanıcısına yanıt

varsa imkan değiştirin, nerden baksanız 15.000 tl civarı üzerine sayacaksınız.

• haqoco kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam iyi oyunlar 🙋🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.