< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (762. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bütçe sıkıntısı yoksa astro a50 almani öneririm gerisi boş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydan fazladır kullanıyorum en ufak ses yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nereden aldınız acaba v? Bilkom garantili mi aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha fazla dayanamayıp bugün Khalkedon'dan sipariş verdim. Şu yaşta çocuk gibi heyecanla kargo bekliyorum.
-
45 yaş üstü müsünüz?
Age of Mythology: Retold Edition ve Age of Empires 2: Definitive Edition, PS5 için duyuruldu; sırasıyla Mart ve İlkbahar 2025'te çıkacak
-
Yok henüz oralarda değilim de yolun yarısı civarı diyelim
Mediamarkten aldım ben, resmi garantili evet
Hayırlı olsun şimdiden
Coil whine konsola göre değişir. Güç kaynağındaki bobinlerin üretim kalitesi, montajı ve izolasyonuna bağlı. Mesela bobine az silikon sıkmışlarsa daha çok cw gelir.
Cw, oyuna ve ayara göre de değişir. Yüksek FPS'de daha çok ses gelir.
Konsolun pozisyonu da etkiler. Dikey kullanımda, güç kaynağının delikleri kapanacağı için ses azalır. Veya yatayken, konsol solunuzda duruyorsa ses daha az gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Şubat 2025; 23:0:55 >
merhaba bu kulaklığı araştırmalarım sonucu aldım ps5 pro cihazımda kullanıyorum ve çok memnunum. SteelSeries Arctis 7P+
https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7p-plus?color=white
-
-
Hocam bakın derim iyi fiyat . amazon
Razer Kaira Pro - Dokunmatik Çift Kablosuz PlayStation 5 Kulaklık (Razer HyperSense, 50 mm sürücü, Hyperclear kardioid mikrofon, ses kontrolü, Razer SmartSwitch, RGB Chroma) siyah beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09KM4XXG6?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X91C7YFE0GHZ31MG2952&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X91C7YFE0GHZ31MG2952&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X91C7YFE0GHZ31MG2952&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok farklı bir strateji izliyorlar. Her yıl 1 yada 2 oyunu PS platformlarına getirecek şekilde yapılsa daha iyi olurdu kendilerince. Ama demek ki bir şeyler gözden çıkarılmış gibi duruyor.
-
Halo Infinite gelse multi aksak keşke.
Ben bunun yan duruşunu sevmedim ya yamuk yumuk geliyor gözüme. Düzgün bir ayak onerebilecek var mı? Dik koyayim
-
Evet %27 indirime girmiş hatta çok kısa süre kaldı ama başka bir arkadaşın önerdiği razer blackshark v2 pro daha hoşuma gitti benim. Kararsız kaldım şimdi ama sanırım razer blackshark v2 pro daha iyi bir kulaklık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X