< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (763. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hayırlı olsun, iyi oyunlar size
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Aramıza hoşgeldin
Abicim tlou part 1'in sonu olmamış yahu olmamış.
Bu sonu savunanlar neyin kafasını yaşıyor nasıl sempati yaptınız o adamın yaptıklarına?
Almıyorum yav 2.oyunu. Sırf bu saçma son yüzünden.
-
Arkadaşlar arnavutluktan ps alan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10. Yıl'a özel bir BloodBorne Remastered veya Remake duyurusu gelecek gibi duruyor. Bu ay içerisinde yapılacak State of Play'de bunu duyurabilirler. :)
Bloodborne PSX 'Demake' de Sony tarafından DMCA kapsamında kaldırılma cezasına çarptırıldı
Bloodborne PSX Demake Telif Hakkı İddiasıyla Karşı Karşıya, Lance McDonald'ın 'Kopya Teorisi' Sony'nin Resmi Bir '60 FPS Yeniden Yapımı' Üzerinde Çalıştığıdır
playstation universe
Bloodborne PSX Demake Hit By Copyright Claim, Lance McDonald’s ‘Copium Theory’ Is That Sony Is Working On An Official '60 FPS Remake' - PlayStation Universehttps://www.psu.com/news/bloodborne-psx-demake-copyright-sony-working-on-remake-says-modder
-
12 sene önce çıkmış bitirilmiş bir oyun, altı üstü bir oyun senaryosu sakin ol. Ayrıca almayın tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun.
Pro alinca discli fat satisa koydum esnafin senden aldigi fiyatin bir tik ustune satiyorum hele Izmir’de en bilinen esnaflardan biri 10 bin tl teklif etti.
Dolandiricilar o fiyattan ilan koymuyor
Digital icin guzel fiyattan vermissin az ustune de giderdi belki ama takasta 1000-2000 ugrasmaya degmez.
Ben de 31.500’e aldim CFI7021
FC25 o kadar fark etmesine sasirdim hayatimiz Ultimate Team’de geciyor resmen ama hic FC25 performans beklentim yoktu o amacla almadim yani.
Su an sehir disindayim diye bir arkadasima teslim ettirmistim daha ondan almaya gidemedim.
Iyice meraklandim simdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum. Teknik olarak değişmediyse ve muhtemelen değişmedi, Sony bu Japon görüşü bu. Kendi ürünleriyle kullanılabilmesi için dış ürünlere bakmıyorlar. Pulse falan Bluetooth kullanmıyor ayrı bir teknoloji kullanıyor. Yahu rog ally kullanıyorum, orijinal remote uygulamasını indirdim, oynamak için dualsense falan bağla diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam
ilk sorduğuma kimse cevap verememiş :(
Tekrar sormak zorundayım :)
PS5 pro da GTA 5 te klavye mause kullanmak istiyorum
dün kablosuz klavye yi taktım tanıdı
ps nin menüsünde çalışıyor klavye
fakat gta 5 in içindeki menü de görünmüyor
Yol gösterebilecek var mı?
-
cevabı bilmiyorum. konsolda klavye+fare ihtiyacı hiç duymadım açıkcası fakat hemen yukarda yazdığım yorum belki de referans olabilir. sony dış kaynaklara kapalı. rog ally da remote uygulamasını indiriyorum bağlanıyorum. menüde her şeyi hallediyorum kullanıyorum gecikmesiz ama oyuna giriyorum bütün tuşlar (masaüstüne dön hariç) devre dışı kalıyor. ya dualsense'nin birini bağlayıp deneyeceğim sadece verimli olur mu olmaz mı bilmiyorum ya da ps portal alacağım onların istediği gibi. amaç bu zaten.
-
akşam deneyeceğim. haber vereyim.
-
Tamam teşekkürler arkadaşlar
-
Beylleerr, 6 yıllık xbox macerasına son vermiş bulunmaktayım. Xbox series x cihazı mı az önce sattım. Ps4 sonrası xbox one x ve ardından series x ile olan birlikteliğimiz an itibarı ile son buldu. Bugün kısmetse Pro alarak ps tarafına geri dönüyorum. Ps tarafında çok oyun birikti yavaştan onları temizleme zamanı. Hoş 2025 sonuna kadar gamepass aboneliğim var ama rog ally x ile gamepass tarafında halen var olmaya devam edeceğim. Özlemişim PlayStation u be..
Xbox series x satıp bende ps5 slim geçtim pro da alabilirdim gerek görmedim microsoft kendini bitirdi resmen xbox fişini çeker iler de ps kalitesi bambaşka zaten
kulağımı 5-10 cm yakınına yaklaştırırsam duyuyorum.
-
Tüm oyunlar artık tek konsolda, daha iyi grafiklerle geliyor, mantıklı karar. Hayırlı olsun Pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X