Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (778. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
15.585
Cevap
365
Favori
685.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşşekür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt

Tavsiye değildir PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!  razer barracuda. 6.400 den 4.400 e düşünce almıştım muhteşem cuma fırsatında. 2 saate kulaklarımı acitmaya başladı çok baskı yapıyordu. Kafamda büyük değildir hâlbuki. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!  kulaklarımı içine almadı. 3 gün sonra iade ettim. Maksat bilgi olsun diye yazdım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba gectigimiz hafta bu ürünü aldim cok memnunum https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7p-plus

SteelSeries Arctis 7P+ Kablosuz Kulaklık

• PS5 Pro icin ledli dikey stand secenegi bulamiyorum.
    Onerisi olan var mi?

ben razer kaira pro hyperspeed aldım, ses yüksekliğini az buldum, ss arctis nova pro aldım. yani hikayeli oyunlarda özellikle aman aman bir fark hissedemedim. özellikle nova proda eq ayarı çok etkiliyor sesi rezil de ediyor vezirde, iş daha çok ayarda bitiyor. anc kesinlikle bir airpods veya buds prolar gibi değil süpürgedir klimadır bu seslerin sesini kısıyor. Razerda ise kulaklığın sünger yalıtımı daha iyi olduğu için ihtiyaç bile duymadım. Nova pro sanırım daha çok fps ve pc oyunlarında öne çıkıyor demekki. Galiba onu bi hafta sonra felan iade ederim. Razerda da haptic özelliği var ama olsa da olur olmasada. Bas gelince titriyor bazen yerinde denk geliyor bazende yersiz. Bence hikayeli oyunlar oynuyorsanız 5-8 bin arası kulaklıklar tatmin eder. Razer kaira, blackshark veya steelseries nova 7p.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • tahice T kullanıcısına yanıt
    Blakshark v2 pro ve steel series arctis 7p arasımda kaldım.

• Elimde var olan ps5 slimi satıp üzerine cüzi bir miktarla pro'ya geçiş yaptım gerek var mı yok mu diye çıktığı günden beridir gel gitlerim oldu bir çok inceleme okudum izledim en sonunda almaya karar verdim.

Asıl mesele aslında TV nin pro ile uyum sağlaması idi yani 120hz VRR destekleyen bir TV gerekiyordu bende ise 6-7 sene önce aldığım Samsung QNED 55 inç TV vardı.

Çok fark olmaz 60hz bir TV de pronun tadı çıkmaz diye bir çok kullanıcı yorumu okudum keza Reddit gibi yabancı forumlar da araştırmalar da yaptım.

Belli ki yine masrafa girecektim alıştık zaten maaşi faturalara, ödemelere vermeye dünyaya bir kere geldik lan durum da müsait bugün değilse ne zaman diyip yeni TV araştırması için kolları sıvadım bir çok seçenek çıkıyor önüne haliyle LG Samsung Tcl Philips daha nicesi.

Benim dikkatimi çeken aslında oled TV idi sağ da solda metini çok duyuyordum ama yanma piksel sorunları baş gösteren bir teknolojiymiş araştırınca öğrendim ilk önce vazgeçtim ki normal TV'lere göre uçuk fiyat farkı var 2020 sonrası LG teknolojik olarak bir çok problemi çözmüş LG oled care gibi bir yazılım yüklemiş tvlerine ve çoğu kişide memnun bu durumdan zaten yerel kanallar ile işim olmaz logo yanığı gibi dert de olmaz diye düşündüm.

Oyuncu adamın kültürü bellidir oyunun yanına film ve dizi ekler hayatını öyle sürdürür. LG OLED55B46LA modelini almaya karar verdim piyasa da 45K gibi bir fiyatı var taksite bölüp siparişimi verdim proyu da khaldekon elektronikden satın aldım.

3 günlük tecrübeye dayanarak diyorum ki offf offf artık benim için oledden önce ve oledden sonra var yahu kingdom deliverance 2 oynuyorum pro vrr ile 120fps'lere çıkıyor çözünürlük de tek bir düşme renk yok renk doygunluğu siyah dengesi beyaz tonu hanlara girerken ki ortamın ambiyansi aşık olunasi bakmaya doyamadım efsane yani anlatilmiyor görmek lazım.

Keza Spiderman 2 ve FİFA 25 de saha detayları çimlerin doygunluğu futbolcuların detayları harika Spiderman de ise şehrin inanılmaz detaylı ve ton olarak muhteşem gözükmesi, tekken 8 de karakterlerin keskinliği ve mekanların ışık süzmeleri muhteşem

Fark yok diyenlere asla inanmıyorum youtube videosu gercek anlamda yanıltıyor. Imkanlarıniz var ise oled TV alın gercekten alın yüzde yüz tavsiye ederim GTA6 yi hayal bile edemiyorum efsane olacak efsane bir kaç da foto ekleyeyim dış çekim olarak en azından nişanesi olsun foto olarak belli olmasa da yine de göze hoş geliyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 10 Şubat 2025; 9:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Elimde var olan ps5 slimi satıp üzerine cüzi bir miktarla pro'ya geçiş yaptım gerek var mı yok mu diye çıktığı günden beridir gel gitlerim oldu bir çok inceleme okudum izledim en sonunda almaya karar verdim.

Asıl mesele aslında TV nin pro ile uyum sağlaması idi yani 120hz VRR destekleyen bir TV gerekiyordu bende ise 6-7 sene önce aldığım Samsung QNED 55 inç TV vardı.

Çok fark olmaz 60hz bir TV de pronun tadı çıkmaz diye bir çok kullanıcı yorumu okudum keza Reddit gibi yabancı forumlar da araştırmalar da yaptım.

Belli ki yine masrafa girecektim alıştık zaten maaşi faturalara, ödemelere vermeye dünyaya bir kere geldik lan durum da müsait bugün değilse ne zaman diyip yeni TV araştırması için kolları sıvadım bir çok seçenek çıkıyor önüne haliyle LG Samsung Tcl Philips daha nicesi.

Benim dikkatimi çeken aslında oled TV idi sağ da solda metini çok duyuyordum ama yanma piksel sorunları baş gösteren bir teknolojiymiş araştırınca öğrendim ilk önce vazgeçtim ki normal TV'lere göre uçuk fiyat farkı var 2020 sonrası LG teknolojik olarak bir çok problemi çözmüş LG oled care gibi bir yazılım yüklemiş tvlerine ve çoğu kişide memnun bu durumdan zaten yerel kanallar ile işim olmaz logo yanığı gibi dert de olmaz diye düşündüm.

Oyuncu adamın kültürü bellidir oyunun yanına film ve dizi ekler hayatını öyle sürdürür. LG OLED55B46LA modelini almaya karar verdim piyasa da 45K gibi bir fiyatı var taksite bölüp siparişimi verdim proyu da khaldekon elektronikden satın aldım.

3 günlük tecrübeye dayanarak diyorum ki offf offf artık benim için oledden önce ve oledden sonra var yahu kingdom deliverance 2 oynuyorum pro vrr ile 120fps'lere çıkıyor çözünürlük de tek bir düşme renk yok renk doygunluğu siyah dengesi beyaz tonu hanlara girerken ki ortamın ambiyansi aşık olunasi bakmaya doyamadım efsane yani anlatilmiyor görmek lazım.

Keza Spiderman 2 ve FİFA 25 de saha detayları çimlerin doygunluğu futbolcuların detayları harika Spiderman de ise şehrin inanılmaz detaylı ve ton olarak muhteşem gözükmesi, tekken 8 de karakterlerin keskinliği ve mekanların ışık süzmeleri muhteşem

Fark yok diyenlere asla inanmıyorum youtube videosu gercek anlamda yanıltıyor. Imkanlarıniz var ise oled TV alın gercekten alın yüzde yüz tavsiye ederim GTA6 yi hayal bile edemiyorum efsane olacak efsane bir kaç da foto ekleyeyim dış çekim olarak en azından nişanesi olsun foto olarak belli olmasa da yine de göze hoş geliyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Öncelikle hayırlı olsun cihazınız bende fat kasadan geçiş yaptım Lg c3 oled aldıktan sonra proya geçiş yaptım bu tür şeyler resim ile kıyaslanamaz zaten yani resime bakipta görüntü analizi yapılmaz yanlış çıplak gözle bakmak ile arasında çok fark var oled bambaşka bir seviye şimdiye kadar oyun oynamamisim resmen oled yanığı konusunda da ben sahsen her oyun sonrası düzenli pixel temizliği yapiyorum temiz kullanıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum  

• 🔥❤️‍🔥God of War Ragnarók • PlayStation 5 Pro 🔥❤️‍🔥

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Öncelikle hayırlı olsun cihazınız bende fat kasadan geçiş yaptım Lg c3 oled aldıktan sonra proya geçiş yaptım bu tür şeyler resim ile kıyaslanamaz zaten yani resime bakipta görüntü analizi yapılmaz yanlış çıplak gözle bakmak ile arasında çok fark var oled bambaşka bir seviye şimdiye kadar oyun oynamamisim resmen oled yanığı konusunda da ben sahsen her oyun sonrası düzenli pixel temizliği yapiyorum temiz kullanıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum  

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim hocam kesinlikle katılıyorum canlı kanlı görmek gerekiyor resimle video ile olacak iş değil bu piksel temizleme işini günün sonunda mi yapmalı yoksa oyun değiştikçe mi ?

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Servise sormuştum haftada 1-2 kez yapman yeterli demişlerdi ben her oyun sonrası yapıyorum garanti olsun diye ara verdiğim zamanlarda ise ekranı kapat sekmesi var ayarlarda onu yapıyorum ekran açık kalmasın diye kumandadan orta tuşa basınca geri açılıyor kumandası çok başarılı çok kolaylaştırıyor PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

üff üff

gow u dün yeniden bitirmiştim, buraya bir kaç resim atmıştım, o haliyle bile oyun çok güzel deneyim sağladı oled ekranda.

şu manzaranın tadını sıfırdan bir çıkarayım bende...

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

aklınıza geldikçe hem bellek optimizasyonu hemde piksel temizleme işlemini yapın.

• Karadağ’dan sıcak sıcak geldi. Fat kasadan geçtim. Wukong ile start vermeyi düşünüyorum 😀

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Oyundan fotoğraflarını bekliyoruz reis  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 10 Şubat 2025; 12:45:32 >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

hanım a önce , left behind ın konusunu izletmem gerek.

oturuyor türkçe dublaj ile bira cips turşu beni izliyo  

• Arkadaşlar selam

3. soruşum kusura bakmayın

PS5 pro da GTA 5 te klavye mause kullanmak istiyorum

dün kablosuz klavye yi taktım tanıdı

ps nin menüsünde çalışıyor klavye

fakat gta 5 in içindeki menü de görünmüyor

veya hangi kablosuz klavye yi önerirsiniz?

Yol gösterebilecek var mı?

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sağolun. İlk defa bir konsolumu Yurtdışı aldım.

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.