Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (761. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
15.585
Cevap
365
Favori
685.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazsaydım yazacaktım ama yazacaktın ya olmuş. Sitem olarak algılanabilir diye açıklayayım dedim. Akşam gidince hemen kurcalayayım hocam şu sticker olayını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş sök hocam, daha güzel görüneceğine eminim☺️

• Arkadaşlar selam

PS5 pro da GTA 5 klavye mause kullanmak istiyorum

dün kablosuz klavye yi taktım tanıdı

ps nin menüsünde çalışıyor klavye

fakat gta 5 in içindeki menü de görünmüyor

Yol gösterebilecek var mı?

• God of War Ragnarók PlayStation 5 Pro'da Mükemmel Görünüyor.

Ayrıca yeni gelen güncelleme ile Kara Ayı zırhını artık oyunu bitirmenize gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Şubat 2025; 11:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun ben de PS5 Pro aldim.
    Hali hazirda baz modelini kullaniyorum hatta ikisini birlikte mi kullansam farkli evlerde diye dusunuyorum tasima getir gotur olmasin diye. Cok fark yaratiyor mu yoksa fuzuli bir is mi yaptik acaba. Daha test etme imkânim olmadi.

Ledli dikey stand secenegi var mi diye baktim Amazon’dan pek secenek goremedim. Oneriniz varsa paylasabilirseniz memnun olurum.

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt

Eski nesil vs Yeni nesil gibi bir fark yok hocam zaten böyle bir fark beklemekte doğru olmaz ama bana soracak olursanız PS5 Pro kesinlikle almaya değer..

Özellikle 4K 120Hz + VRR destekleyen televizyonunuz varsa dehşet bir görüntü sunuyor cihaz. Görsel şölen yaşatıyor resmen. Hele Sony oyunları zaten anlatılmaz yaşanır.  

PS5 Pro çıkalı daha bir kaç ay olmasına rağmen eski oyunlarda bile farkını hemen belli etti. İlerde çıkacak olan oyunlarda bu fark iyice açılacaktır. Mesela en son Kingdom Deliverance 2 çıktı. Standart PS5 ve Xbox Series X kalite modunda 30 FPS sabit verirken. PS5 Pro 60 FPS sabit verebiliyor. Buna VRR da eklerseniz FPS iyice yükseliyor. Bence PS5 Pro almaya kesinlikle değer ben hiç pişman değilim.  

Bu arada hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz. Güle güle kullanın hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Şubat 2025; 13:40:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

demek ki o zaman şu aşağıdaki ifadeniz yanlış oluyor, daha 1-2 ay önce sorun yaşamışsınız ve adamlar da o kadar sağlam cihaz yapmıyorlarmış.

Yani garanti konusunda dediğim gibi sadece yorumlardan yola çıktım çünkü ilkinde ağzım yandı.. Sonra araştırmalarım sonucunda olumlu olarak bölgede burası vardı.. Olumsuz yorumlarıda yok değil tabi ama 2. ps5 proyuda buradan almış oldum.. Ama zaten spotçudan alma nedenim buydu yoksa kumar atıp letgo sahibinden de 25-28e filanda alırdım ama joker olurdu.. En azından dükkan var diyorum.. Ha emrahtan aldığımda şuana kadar sorun yaşamadım.. Ha elime aldığım tarihi atıp bir garanti belgesi verdiler fakat Garanti konusunda nasıl olurlar bilmiyorum.. Çünkü açıkcası bu zamana kadar ithalatçı garantili ürünlerin garantilerinden hiç memnun kalmadım doğruya doğru..

Sağlam cihaz kısmına gelince cihaz kendini baştan belli ediyor zaten.. İlk 1 ay da sorunlar çıkıyorsa hemen gidip teslim ediceksin etmiyorsa uzun süre gider diye düşünüyorum.. Çünkü ülkeye kaçak giriyor spotçuların çoğu ürünleri bunların nasıl ve ne hallerde girdiğini bilmiyorum kimi bavula koyuyor bavullar zaten oradan oraya atılıp duruyor. ilk aldığım ps5 pro da kutusunda biraz ezilmeler mevcuttu kenarlardan birde konakta aldığım yerde ps5 pro vitrinde japonya kodluydu onu kakalamaya çalıştı özellikle dedim avrupa kodlu istiyorum elinizde var mı var dedi bekle getiricez dedi.. 15 dk sonra motorla biri getirdi.. Dedim ezikler var kutularda çocuk dedi abi yeni geldi en temizi bu yırtık diğerleri dedi.. Fiyatta biraz daha aşağı inip aldım.. Zaten 1 saatten fazla oynayamıyordun belli sorunlu neyse bağrış çağrış değiştirdik şimdi sorun yok onda :)

Zaten gidip bakmak parayla değil kafana yatarsa yatmazsa başka yer bakıcaksın tek artısı eski cihazlarıda alıyorlar.. Ben bir arkadaşı daha yönlendirdim para+ps5 fat kasa verdi ps5 pro aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 4 Şubat 2025; 15:19:55 >

• Helldivers 2 controller baya güzel duruyor.

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Kartexyoutube
    🎁Benimle FootballTeam oyna ve başlangıç için 50.000 enerji kazan! https://ftgame.app/kartex Biraz kupa kasmak için size takımıma bekliyorum amigolar! #reklam #işbirliği ---------- Ayrıcalıklardan yararlanmak için kanalıma sponsor olabilirsin, bu benim için ekstra noodle demek oluyor: https://www.youtube.com/channel/UCCZsj1GaGX10LF9NKHKqTEg/join ---------- İnstagram : https://www.instagram.com/kartex07 WhatsApp grubum : https://whatsapp.com/channel/0029Vb03WWTA2pLGREYq1l0E ---------- FEMİNİSTLER OYUNLARA KARŞI
    https://www.youtube.com/watch?v=m14W6S87a5E&feature=youtu.be
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

adet yerini bulsun diye gow1 den başladım.

ps4 proda oynamıştım, şuan vrr destekli ve ps5 pro da daha güzel geldi gözüme.

bitince ragnarök geçeceğim. fark daha ne hissedilir ozaman.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Ragnarok optimizasyon olarak harika ve inanılmaz geliyor görüntüler göze

• Konsolun dik kullanılmaması konusunda bir uyarı var mı pro’da?

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hayır tabi ki, isteğiniz şekilde bırakın farketmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

120Hz tv TCL 55c745 almistim black friday’de esasen Pro alma sebebim de o. Ama ayrica 60 Hz tv de kullaniyorum, grafik modu 60 fps veriyorsa bu cihazi almak icin zaten yeterli bir sebep.

• Ben de 120 Herz özellikli OLED TV var. PS5 pro alırsam ne artısı olacak normal slime göre

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

PS5 Pro Enhanced olan oyunları daha iyi grafiklerle daha net ve keskin bir şekilde yüksek FPS de oynayacaksınız.

• Kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz ya da hangi marka ve modeli önerirsiniz arkadaşlar? Pulse Elite mi almalıyım uyum ve tüm özelliklerini vs kullanabilmek için yoksa SteelSeries, Razer, Corsair gibi markaların kulaklıklarına mı bakayım? Kullandığınız marka model varsa yardımcı olur musunuz rica etsem?

• Wukong’da pro modu yok muydu?
    Deneyeyim diye indirdim deneme sürümünü ama kalite modunda ps5 cihazima göre pek bir fark hissedemedim.
    Performans modunda ise çok daha akıcı.
    Bu arada wukong’da coil whine duymadım cihazda. Heralde yoktur artik diye düşünüyorum.

• Oyun İçin En Doğru Zaman | PS5

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStation Türkiyeyoutube
    PlayStation®5 ve PS5® Dijital Sürüm konsolları ile sıra dışının da ötesine ulaşan inanılmaz oyun olanaklarını hissedin. #PlayStation5 BAMBAŞKA BİR OYUN DENEYİMİ® Ultra yüksek hızlı SSD ile yıldırım hızında yüklemenin yanı sıra dokunsal geri bildirim1, uyarlanabilir tetikler1 ve 3D Ses1 desteğiyle daha derin bir sürükleyicilik deneyimi yaşayın ve PlayStation oyunlarının muhteşem seçkisini keşfedin.
    https://www.youtube.com/watch?si=qsAyR8othY_J7dhw&v=47cWUo4v1js&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.