Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , byvolcan , Thundarios , SLOWDIVE Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.801
Cevap
364
Favori
693.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dükkan garantisinden kastınız nedir hocam? Bulduğum satıcının herhangi bir dükkanı yok, bulgaristandan almış gelmiş, faturası ve fişi mevcutmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt

Sahibinden'deki ithalatçı garanti olanları kastettim hocam. Onlar dükkan garantisi oluyor.

Hiç garanti olmamasından iyidir. En azından, konsol kutudan bozuk çıkarsa değişim yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yani khalkedon, kahraman konsol, fly, kegames, asya elektronik vs. gibi bilinen yerlerden alabilirsiniz.

bulgaristandan almış gelmiş, faturası fişi mevcutmuş olunca garantisiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Şubat 2025; 17:30:44 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Aydında yaşıyorum hocam, izmirde bu saydıklarınızdan var mı dükkanı olan

ödemeyi yapıyorsunuz kargoyla gönderiyorlar. ya da trendyol'dan alabilirsiniz, çoğunun mağazaları var.

izmir'de emrah elektronik var ama ne kadar malının arkasında durur, durmaz fikrim yok. ben de izmir'deyim ama hiç alışverişim olmadı ondan. izmir'de fiyatlar istanbul'a göre daha yüksek zaten, bundan sonra da olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Şubat 2025; 17:31:45 >

bunlar istanbul ankara mağazaları hocam. khalkedon tavsiye ederim havale sonrası aynı gün adresine kargo yapıyorlar. Avrupa cihazı kapalı açılmamış şekilde gönderiyorlar 👍🏻

• Evet, Khalkedon en iyisi. Onlar Coil Whine gibi durumlarda da ilgilenip, değişim sağlayabilir.

(Coil Whine: Güç kaynağından cızırtı - ıslık sesi gelmesi. PS5'lerde bazen yüksek seviyede oluyor. Rahatsız edebilir.)

Trendyol - HB mağazalarında ise, taksit imkanı ve kanunen 2 yıl garanti olur. Tabi o 2 yıl garantiyi, para iadesi şeklinde düşünmek lazım. Bir de hakem heyetine falan gitmek gerekebilir.

• Teşekkür ederim cevaplarınız için

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Kahraman’dan almaya gidiyordum. Khalkedon mu alayım?

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Aciktan Bize Dusmanlik,Bizde Bunlarin Oyunlarina Para Verip Alalim Hem Bizi Yok Saysin Hem Para Kazansin Daha Cok Soylenir ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bölge kodu kaç olmalı

• bluemoon kullanıcısına yanıt

kablo dışında bir fark yok aslında hocam ama avrupa versiyon olsun derseniz CFI 7021

• Aliden birkaç hafta önce gelmişti ama bir türlü gösteremedim. Renk tonunu çok sevdim ama yapışkanlar çok adi hiç sevmedim onu ayrıca sadece olması gereken logo değil de kare bir şeffaf olarak bir bütün yapmışlar. Maliyetin dibinin de dibi sanırım. O yüzden ışık altında vs görülüyor logo dışındaki jelatinli alan. Dualsense de 6 bine geldi taksiti komisyonu derken. Toplam 7400 gibi bir şey oldu. Sticker yüzünden gereksiz bir maliyet oldu benim için. Eğer bir çözüm bulabilirsem onları yapıştırırım.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Introducing Battlefield Labs | Battlefield Studios

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Battlefieldyoutube
    Four studios across the globe. One brand-new visionary team: Battlefield Studios. This global united front combining 20+ years of Battlefield experience with the best emerging talent in our industry is hard at work to shape the future of our franchise. Our ambitions are big, so we’re going bigger to deliver the best experience for our players. We’re still in the early stages of development, but now is the time to test everything our teams have been building for our upcoming launch and beyond. So, we are calling in the big guns – our Community. Introducing Battlefield Labs. This new testing environment is where our players will join forces with BF Studios and help shape the evolution of Battlefield. You’ll test combat mechanics, modes, and more, while providing us with crucial feedback in the ultimate collaboration. Your voice will help shape our collective future. Let’s build together. Registration is now open. While we encourage everyone to sign up, spaces will be limited. In the meantime, join the Discord for updates on Battlefield Labs and how to be a part of it. Join our Discord: https://discord.com/invite/battlefield Visit our Website: https://www.ea.com/games/battlefield
    https://www.youtube.com/watch?v=s-TJIXqnqgY
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

ben de izmir'de yaşıyorum ve emrah elektronik konusunda çekincelerim vardı her zaman. iyi şeyler duymamıştım.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Ben sıfır ps5 pro aldım avrupa kodlu emrah elektronikten bir sorun yaşamadım garanti konusunda nasıldır bilmiyorum ama zaten bu zamana kadar hiç bir playstationum garanti durumu olmadı adamlar sağlam cihaz yapıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Spiderman 2 | PS5 Pro vs PC

PC' deki grafikleri görünce PS5 Pro'daki Spiderman 2 ye ekmek veresim gelmedi Proda grafikler çamur gibi görünüyor.. Eğer iyi bir ekran kartınız varsa bu oyunu PC de oynayın.. Hem Türkçe yamada yüklersiniz mis gibi

Dostum zaten bunlar normal ekran görüntüleri kimse HDR veya tv olarak test yapmıyor.. LG oled c3 kullanıyorum monitörde hdrsiz ile TV HDR Arasında dünya fark oluyor renklendirme ve kalite bakımından.. Her zaman derim bu tür karşılaştırmalar çok gereksiz 10 tane farklı marka tv televizyona ps5 pro bağla hepsinde farklı görüntü sunar.. Televizyonun ne kadar renk desteklediği hz değeri HDR nin ne kadar yeni version olduğu VRR ALLM Desteği özellikle..

Örnek mesela monitor alırken

Renk Sayısı Yazar:

Ucuz monitorlar genelde 16.7 Milyon

Pahalı monitörler 1.07 Milyar

Tvlerde öyle şimdi pahalı monitörün HDR versiyonu daha yüksek ama ucuz monitörde 400 filan genelde

DisplayHDR 400

DisplayHDR 500

DisplayHDR 600

DisplayHDR 1000

DisplayHDR 1400

Tabi Daha dolby vision detayı var oda şimdilik sadece Xbox Series S/X Konsollarda geçerli sony henüz getirmedi.. 4 Gözle DV desteğini bekliyoruz..

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Samsung 75QN85C tv de ps5 pro tam potansiyelini verir mi?
    4k 120hz

Hdmi 2.1 girişiyle bağladığınızda tam verim alırsınız. Eski samsunglarda sadece tek giriş 2.1’di. Yenilerde hepsi olması lazım ama emin olun hangi giriş 2.1 diye

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.