Evet çoğu dükkan bu fiyatlara satıyor başlangıç fiyatı gibi birşey şuan bile batumda çoğu yerde 18binden vergi iadesi ile 16bine 15bine gelebilir tabi birde oraya gitmesi gelmesi var arada 2bin 3bin yine gidiyor yakında biryerde dükkan garantili almak daha kolay olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (16. sayfa)
-
-
PS5 Pro + GTA VI + Mochakk = Eargasm keyfi.
CircoLoco RecordsyoutubeListen & Download: https://lnk.to/CLR011-1YT Brazilian house music phenomenon Mochakk continues his stellar run of productions with the first half of a new dual EP, Locomotiva Ibiza 2099 I, out now on CircoLoco Records. Get Locomotiva Ibiza 2099 I now on all major digital music services, and look out for more details on Locomotiva Ibiza 2099 II soon. Artwork by @Toiletpapermagazinehttps://www.youtube.com/watch?v=Sja7gkaleok -
Uzun süren sessizliğin yerini büyük bir heyacana bırakacağı bir ay olacak inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps5 pro nun tanıtım 2 oyunu kesin gibi.bakalım başka hangi sürprizleri göreceğiz.ps5 pro dan korkan çekinen ps5 sahibi olan veya olmayan arkadaşlar endişelenmesin.Bunlar pro nun bile çıkmayacağını yıllardır söylemekten bıkmadılar.Benim için görsellik fps önemli değil oynayıp geçerim diyenler ps5 ile güzel bir şekilde yoluna devam eder veya görsellik fps e önem veren maddi yönden sıkıntısı olmayanda elindeki cihazı satıp pro ya geçer bu kadar basit.
-
Arkadaşlar sizce pro’da ps5 ilk çıktığı gibi stok sorunu olur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen olmaz. Stok sorunu daha çok pandemi yüzünden yaşanmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 30K hazır beklemedeyim. İnşaAllah nasipse çıktığı gün alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Vision of mana çok güzel oyun olmuş notları da çok iyi ff tarzı sevenler bu oyuna bayılacaktir.
Oyun gerçekten iyiymiş. Meta'da kullanıcı puanları bunu fazlası ile gösteriyor ama oyunu geliştiren Firmayı kapatmışlar. Acaba önceden alınan karar mı yoksa oyun satışlarında beklenileni veremedi bilmiyorum.
-
Ekim ayında Gürcistan'a gezi planım vardı.Gitmişken PS5 slim almayıda planlıyordum.
Kasım veya aralık gibi ps5 pro çıkarılması planlanıyormuş.Daha önce çıkarsa pro,slim yerine pro almayıda düşünebilirim.Ama PS5 pro lansmanı yapılıp çıkış tarihi kesinleşirse slimlerde stok eritmek amacıyla bir miktar fiyat düşüşü de olabilir.
-
Çıktığı 2. Gününde alsan olmaz mı yakışıklı illaki ilk gün olması şart mı 2. Gün alsan 😁
Nasip kısmet hocam ilk gün alabilirsem alacağım 😎👍
Arkadaşlar ps5 alacağım ancak sizce diskli fat kasa mı yoksa slim mi? Konsollardan pek anlamıyorum da lütfen bilgili birisi sorumu cevaplayabilir mi
-
Hocam eğer bütçeniz varsa biraz daha bekleyip PS5 PRO almanızı öneririm.
Biraz daha biraz daha 😃 Geldi gelecek 3 ay kaldı
fat kasa üretimi durdu çok oldu güncel versiyon slim model. slim alabilirsiniz veya zamanınız varsa yıl sonu pro çıkıyor onuda alabilirsiniz. 2 modelde üzmez 👍🏻
Geliyor gönlümüzün efendisi 😇👍
Hocam valla bilemiyorum.Ps5 pro bence 35 binden başlar gibi geliyor.Alabilir miyim bilemiyorum.Belki ps5 slim alır 7-8 ay oynarım ve satıp üstüne para ekleyip ps5 pro alabilirim.Ps5 pro sanırım kasımda çıkacak.Kasıma kadar da oyun oynamadan nasıl geçireceğim valla bilmiyorum
ayrıca cevabınız için de çok teşekkür ederim
-
Hocam kasıma kadar bekleyemem ya Belki ps5 slimi alıp şöyle bir 7-8 ay oynarım ve daha sonrasında da konsolu satıp üzerine de para ekleyip proyu alabilirim.
Ayrıca Slim ile fat kasa arasında performans farkı var mı
-
Kasımın ortasında gelecek galiba.Çıktığı zaman stokta bulabilir miyiz ki acaba? Ya da başlangıçta fiyatı daha mı pahalı olacak? Sorularım saçmaysa kusuruma bakmayın lütfen.Bu işten hiçbir şey anlamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X