Aynen hocam GaaS oyunu. Rekabetçi soygun deneyimi olan bir oyun. Önceki hafta oyunla ilgili geri bildirimler olmuş Firmaya veya oyunu bir bölüme göstermişler olumlu geri dönüşler olmuş. Concord'dan farklı bir yapım orada ki hatayı yapacaklarını zannetmiyorum hocam. Jade Raymond vardı galiba Stüdyonun başında. Tepkilere mahal vermemesi adına ince eleyip sık dokuyorlardır. :) |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (21. sayfa)
-
-
-
Umarım en azından 3/5 yıllık oyunları yüksek grafik modunda 60 fps oynatır. 10 yıllık oyunları bile 60 fps oynayamıyordu ps5.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız o oyunların desteği yüzünden 30fps. PS5 oynatamıyor diye değil. Bloodborne mesela.
-
Hayır hocam next/gen güncellemesi almış, buna rağmen grafiğe önem ver modunda 30 fps veriyorlar. Örneğin Gta V performans modunda 60, grafik modunda 30 fps veriyor. Next gen güncellemesi almış bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 9 Eylül 2024; 11:25:52 >
Baya bir erken satmışsınız siz ya. Herhalde PC var yoksa daha satışa çıkmasına en iyi ihtimalle 3 ay var. Tabi bize gelirse. Büyük ihtimalle yılbaşı nedeniyle biz de stok sorunu olacak gibi. Mart-Mayıs gibi bollaşır bizde gibi bir tahminim var. Tabi bu sadece benim uydurmam.
Ben şu anda kararsızım. Malum yeni oyun fiyatları 2700 den başlıyor. Oyun alamayacağım bir cihaza da yatırım yapmak pek mantıklı değil. Herhalde düz PS5 ile devam ederim gibi. Hatta oynamadığım oyunları bitirip PS5 sisteminden çıkmayı da düşünüyorum.
-
Yalnız bir tek GTA da öyle bir şey var diye biliyorum. Ayrıca 60 fps modu da var PS5 de. O kadar da değil ya bence biraz abartılı bir oyun örneği vererek 10 yıllık oyunlar bile 60 fps oynatamıyor demek. Bu arada Forbidden West gerçeği var yani PS5 nin donanımı bence hala yeterli tabi daha iyisini kim istemez.
-
Ben 60 fps moru yok demiyorum ki hocam ama genel olarak çoğu oyunda yüksek grafik ayarında 30 fps çalışıyor bunun tam olarak nesi abartı ki? Aynı şekilde güncel oyunlarda da bu şekilde. Ben yüksek modunda 60 fps istiyorum yani performans modunda değil
Bu modların dinamik olduğunu hesaba katmıyorsunuz. Şöyle düşünün:
PS4’e göre yüksek grafik ayarı 30 fps idi, PS5 bunları 60 fps oynatabilir oldu.
PS5’e göre yüksek grafik ayarını da PS5 Pro 60 fps oynatabilir.
Ama bu sefer PS5 Pro’ya göre de daha yüksek ayar olacak 30 fps’de oynatılabilir şekilde ve bu hep böyle devam edecek PS6’da da..
Sizin kendi algınızı ve tercihinizi değiştirmeniz lazım. Hem en yüksek grafik ayarı hem 60 fps olsun istiyorsanız PC’ye yönelmeniz gerekli. Öbür türlü konsolda önceliğiniz hep ya grafik ya akıcılık olacak, ikisi birden olamaz. İkisi arasında 30 fps seçeneği her zaman daha iyi “grafik” sunma imkânına sahip konsolun çalışma mantığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 9 Eylül 2024; 12:11:9 >
Ps5 pro almak için planlarınız nedir arkadaşlar?
Yurtdışından sipariş veremiyoruz. Sony trden çekildiğinden resmi satışı olmayacak. Diyelim ki trde satış var sayısı az olur ve karaborsacılar tüketir.
2 seçenek kalıyor; yurtdışından gidip almak veya fiyatı önemsemeyip karaborsa.
Bence ara konsol zaten heyecana gerek yok. Ps6 beklemek.
ps5 pro ya hiç gerek yoktu gerçekten. 2-3 sene daha dayanıp PS6 çıkarıcaklardı.
yine söğüşleneceğiz gibi geliyor.
-
Stok sorunu olacağını sanmıyorum ben ara konsol neticede çoğu kesim acele etmeyecekdir geçiş için. Tabi bunda fiyatlandırma nasıl olacak o da etken olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk büyük ülkelere çıkacak. Resmi satılan ülkelerden olmadığımızdan artık ne zaman gelir tr belli değil. Ayrıca karaborsa olayı var. Bence çok büyük sıkıntı olacak. Ps5 pro almadan normal ps5’i satmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 12:39:12 >
Nasıl yani hocam bilkom adı altında resmi garantili gelen cihazlar nasıl oluyor resmi satılan ülke değilsek?
Horizon Forbidden cam gibi görüntü ve o şaheser grafikleri ile 60 fps veriyorsa diğer oyunların yapımcıları beceriksiz demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Eylül 2024; 12:40:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony resmi satmıyor ya onu demek istedim. Sony ps5 proyu çıkaracağı ülkelerin tarihlerini açıklayacak. İlk başta büyük ülkelere çıkarırlar. Biz 3. Dünya ülkesi bile değiliz listede yokuz. En son artık bilkom kendi getirecek. (Öyle olmuyor muydu yanlışım varsa kusura bakmayın.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 12:46:55 >
Forbiddent west 60 fps oynamıyorum 30 fps de verdiği görüntü daha güzel olsugundan 30 fps oynuyorum göz bir yerden sonra alışıyor zaten o güzel görüntüyü gördükten sonra 60 fps bulanik oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 9 Eylül 2024; 12:51:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel oyunlarda zaten sıkıntı yok ki. Önemli olan 3. Parti firmalar. İşte orda biraz çuvallıyor. Pro ile çözünürlük artışı kesin. Fps konusunda pek beklentiye girmeyin diyorlar.
yok daha neler hocam 😁 ülke ülke seçip konsol gönderme diye bir şey olmaz. Bu tip şeyler kıta kıta olur mesala ps5 amerikada için 12 kasım da çıktı diğer tüm ülkelerde 19 kasım. Bu tarz birşey olabilir olursa yoksa sizin dediğiniz gibi olma ihtimali sıfır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X