Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.819
Cevap
366
Favori
695.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha Sony'nin resmi ürünlerini ülke, ülke değil kıtalara göre satıldığını, PS5 Pro devkitleri dağıtılırken yapımcılardan özellikle Fps boost istediğini bugün öğrendin, diğer yorumların ise ''gördüm, duydum'' şeklinde boş yorumlar. Bence özür dilemesi gereken biri varsa konunun içine etmeye gelip onu da beceremeyen sensin.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Şu dediklerin olsa daha ne isteriz ki, zevkten dört köşe oluruz. 60 FPS oyun, su içmek gibi bir ihtiyaç benim için. 30 FPS'i dünyanın en iyi oyunu bile olsa oynamam. Misal RDR2
    Sağlam bir PC olsa oynardım, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Eylül 2024; 14:20:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Ya bak 😀 Kıta kıta satıldığını yeni öğrenmedim. Bende aynı şeyi demek istedim aslında.
    Örnek wikipedia ps5 çıkış tarihi için ;
    “12 Kasım 2020'de Avustralya, Japonya, Yeni Zelanda, Kuzey Amerika ve Güney Kore'de piyasaya sürüldü ve bir hafta sonra dünya çapında piyasaya sürüldü”yazıyor. Ülke ülke yazmış.
    Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Bu arada yazdıkları’nın ss’ini aldım. Oyunlar 4k 60 fps çalışmazsa benden çekeceğin var :) Ben kesin konuşmuyor , çıkmamış cıhaz ile ilgili yapılan haberlere güvenmiyorum. O yüzden diyorlar felan diyorum. Beni bu konuda yargılayamazsın. Sağlıcakla kal. By by.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 15:1:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt
    Aşağılayıcı bir hitabın var. Bilgi paylaş arkadaşım.

• Umarım TR’de ön sipariş olur. Yoksa çok sancılı bir stok-teslimat süreci yaşarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 9 Eylül 2024; 15:1:25 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Aslında çoktan olması lazımdı bence geç bile kalındı PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! Konsolda kendimi resmen kısıtlanmış hissediyorum.. Bir oyun Türkçe dil desteği vermiyorsa ingilizce oynamaya mahkumsun.. 60 FPS vermiyorsa 30 FPS oynamaya mahkumsun.. Bir çok konuda kısıtlı.. Tamamen PC gibi olsun demiyorum tabiki ama en azından bu kısıtlamaların kalkması lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Xbox tarafı yeni konsollarında steam , epic gibi platformların bile kurulabileceği bir sistem üzerinde çalıştığı söyleniyor. Doğru çıkarsa modlamalar bile serbest olur. Güzel olur mu tartışılır ama iyi yönleri var yani.
    30 fps işi biraz sıkıntılı. Tek çözüm farklı donanımlara sahip bir çok konsollar çıkarmak. Series s gibi değil üst modeller olacak. Bu seferde konsollar konsol olmaktan çıkıyor ama oyunların eskisi gibi olmadığı çözünürlük fps değerlerininde oyunun kalitesi kadar önemli olduğu bi dönemdeyiz. Değişim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 16:22:33 >
  • 2 tb olacak diyorlar bide 2 tane ssd slotu olsaydı iyi olurmuş şimdi lazım değil ama ilerde mutlaka olacak

https://bilendenal.com/Sony-PlayStation-5-Pro-PS5-Oyun-Konsolu-Uyumlu-Urunler.html

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    2 TB şart artık zaten. 1TB yetmiyor. İstemediğin halde oyun silmek zorunda kalıyorsun.

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    2tb şart, en azından o seçeneğin olması lazım, ek ssd fln uğraşmak istemiyorum

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Hilenin önünü de açar

• Mark Cerny'nin sunacağı PlayStation 5 Teknik Sunumu için yarın bizi izleyin!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

PS5 konsolunun Baş Mimarı Mark Cerny'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek sunum için bize katılın. 9 dakikalık Teknik Sunum, PS5 ve oyun teknolojisindeki yeniliklere odaklanacak.

Blog : https://blog.playstation.com/2024/09/09/tune-in-tomorrow-for-a-playstation-5-technical-presentation-hosted-by-mark-cerny/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Eylül 2024; 18:15:48 >

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

neden "PRO" ekini kullanmamışlar onu anlamadım. Ps5 teknik sunumu derken?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Resmi Pro duyurusu stream sırasında yapılacağı için.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Onu yarın duyuracaklar sunum esnasında PS5 ve Pro arasında ki Teknolojik gelişimi, Oyunlarda ki bazı farkları vs. Sonrasında PS5 Pro donanımı açıklanır diye düşünüyorum. Duyuru Bitiminde ise Blog üzerinden daha açıklayıcı bilgiler de beraberinde gelir. :)

• PlayStationyoutube
    PS5 Technical Presentation hosted by Mark Cerny
    https://www.youtube.com/live/X24BzyzQQ-8?si=6flb93ac11UixGAa

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    18.00

• Hadi hayırlı olsun diyelim yarın resmen açıklanıyor yani..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.