Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.819
Cevap
366
Favori
695.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kim demiş onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ülke olmasın kıta diyelim hadi. Aynı anda çıkmıyor ya onu demek istemiştim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 13:0:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da dağıtım başladığı gibi bize de gelir sorun olmaz o konuda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkiye'yi niye küçümsediniz anlamadım hocam. Büyük ülke küçük ülke diye bir ayrım yok olmazda. Avrupaya ne zaman geliyorsa aynı tarihte bizde alırız. Karaborsa olacak bir durum yok en fazla ilk günler karmaşa olur 10güne normale döner herşey. çünkü üretim sıkıntısı yok şuan ve yeni nesil bir konsol değil çıkacak olan herkes de ps5 var pro almak için acele edilecek bir durum yok yani. Sadece dediğin gibi ilk gün konsola ulaşmak isteyenler olacaktır onun yoğunluğu olur sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

şu an kaynağın üzerinde oturuyor 🤣

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Twitter ve dh forumda yazanları gördüm.Neyse uzatmaya gerek yok. Ps5 de sonra çıkacak prosuda müthişler. 4k 60fpslerle uçaksınız. ben konsol oyunculuğunu bıraktım. Şu an Pcde kafam rahat. Belki gta6 için ps5pro alıp oynayıp satabilirim. Bu yüzden konuyu takip ediyorum. İnşallah hepiniz sorunsuz bir şekilde yeni konsollarınızı alırsınız.

heh hocam başta bunu söylesene işte ben PC kullanıcısıyım buraya sizi trollemeye geldim diye 😄 Yok fps beklemeyin yok Türkiye' ye ne zaman gelir belli değil falan gibi şeyler ile lafı uzatmaya gerek yok 👍🏻

Türkiyeyi küçümsemedim ama şu anki ekonomik durum varya (aynı ülkedemi yaşıyoruz anlamadım) hani sony trden çekildi ya. İlk başta kendi satış yaptığı ülkelere çıkış yaptırır diye düşünüyorum. Nintendo’da öyle olmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 13:17:42 >
    1. Biraz araştırsan pronun fps değilde çözünürlüğe katlı sağlayacağı üzerine haberleri görürsün. Konu haberlerin doğruluğu veya yanlışlığı değil. Bende kesin öyle olur da demedim. Konsollara veya diğer cıhazlara gereğinden fazla değer yüklemeyin bence.

2.ps5 pro almayı düşünen biriyim. O yüzden buradayım. Cıhazı nasıl alacağınızı merek ettim. Ona göre bende o şekilde bir yol izleyeceğim.

3.Eskiden sony dağıtım yapıyordu. Şu an bilkom yapacak. Eskisi gibi çıktığından anında ülkemizde olamaya bilir diyorum. Sende merak etme gelir dersin he öylemi doğrudur hocam derim. Çoçuk gibi konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 13:31:17 >
    Çocuk gibi davranan sensin. İnsanlara ne yapacağını aşağılayıcı tavırlarla dikte etmeye çalışıyorsun. Bu senin üstüne vazife hiç değil. Eğleniyorsun kendince ama hiç de komik değil. Bilgi paylaş yoksa kendi işine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 9 Eylül 2024; 13:36:3 >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt
    Psvsxbox tartışma konusununda yazdıklarımdan bahsediyorsan o konu zaten insanların birbirle dalga geçtiği bi konu. Burda yazdıklarımda aşağılama veya eğlenme amacı yok. Nerde aşağılacı bir dil kullanmışım. Kaynak götü diyen eleman düzgün konuşuyor ben aşağılayıcı dimi Ben o yorumu bile takılmadım.

''Biraz araştırsan pronun fps değilde çözünürlüğe katlı sağlayacağı üzerine haberleri görürsün.''

Tam tersi Nisan ayından beri Sony'nin devkit yolladığı yapımcılardan özellikle Pro Boost badge alacak oyunlarda özellikle kalıcı 60Fps, PSSR kullanımı istediği söylendi. 16 Eylül'den itibaren devkit alan tüm yapımcıların oyunlarında boost uygulama zorunluluğu var. Aylardır konuşulan birincil kaynakları araştırmadan gelip başkasına araştır deme.

https://www.theverge.com/2024/4/16/24131799/sony-ps5-pro-enhanced-requirements-ultra-boost-mode

''Sony is asking developers to create a new PS5 Pro-exclusive graphics mode in games that combines Sony’s new PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) upscaling to 4K resolution with a 60fps frame rate and ray-tracing effects.''

https://insider-gaming.com/ps5-pro-enhanced-details/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Eylül 2024; 13:49:32 >

• Proda 4k 30 fps saçmalığı bitecek mi? yoksa daha az mı göreceğiz?

• console-master kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vermiyorum. İlginç bi topluluk var. Doğruyu söyleyeni taşlıyorlar. Ps5 8k 60 fps verecek hocam.

Konsol alıcakmısınız bakalım, inşallah alırsınız demek dalga geçme değil mi. Aşağılayıcı hitabında var. Bilgi paylaş arkadaşım. Got goy yapma burada. O konuda yap, burda değil. “Gereğinde fazla bu cihazlar değer vermeyin. “ Allah allah bak sen şu işe. Dalga geçiyorsun resmen. Sana mı sorucaz neye değer verip vermeyeceğimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 9 Eylül 2024; 13:55:33 >
  • Bence gelmesi gereken en önemli özellik 30 FPS olan oyunları en az 60 FPS de çalıştırmak.. Mesela Rockstar Games RDR 2 için 60 FPS güncellemesi yayınlamadı ve şuan 30 FPS oynamak zorunda kalıyoruz. Ve Türkçe dil desteği olmayan oyunları yapay zeka ile çeviri gibi bir sistem getirilmeli.

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.si bu benim ilk yorumum. “Fps konusunda pek beklentiye girmeyin diyorlar.” - Diyorlar.
    -arkadaş kaynak götün diyor. Bende Biraz araştırsan pronun fps değilde çözünürlüğe katlı sağlayacağı üzerine haberleri görürsün. Diyorum.
    Konu sizin veya benim söylediklerimin doğrulu değil. Bende sizin haberiniz yalan , öyle bir şey olamaz gibi bir şeyde demem yani. Burda benim saygısızlığım yok tepkiyi ben yiyiyorum. Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 14:2:4 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Rdr2 zor hocam ama ps4 proda olduğu gibi ps5 oyunlarına pro için gelir bence.

Bir sürü yorum yazıp altını ''duydum'' diye doldurup sallarsan insanlar tepki koyar, ki ben sana tepki değil ''Fps'e katkı sağlamayacak'' yorumunun doğru olmadığını tam tersi Sony'nin devkit dağıttı yerlere Fps öncelikli açıklama yaptığını kaynak koyarak gösterdim. Sen ise şimdi mağdur edebiyatı yaparak sıyrılmaya çalışıyorsun.

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Sallamak:) tamam kaynağı bulup atarsam. Özür dileyecek misin ? Senin geçmiş kaynaklarına bakarsak kesin Ps5 çıkışında 4k 60 fps çalışacaktı. Tabi sen istediğini söyleyen kaynaklara inanıp konuşuyorsan çalışıyor sanıyor da olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Eylül 2024; 14:13:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.