Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ANLT , shunter , dante06 , MichaelMyersSTAB Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.679
Cevap
324
Favori
530.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben ikinci oyunu bitirdim bana göre ortalamanın biraz üzerinde bir oyundu.Hani eğlendiğim yerlerde oldu ama bitmesinide istedim bir yandan.Bazı yerleri sıkmıştı,bir puan ver desen 80 derdim en fazla

• Source kullanıcısına yanıt
    EGM Oyun konsolları

Önce ülkeye neden bu kadar kaçak ürün giriyor onu sorgulasinlar bence.Bu işin çözümü böyle olmaz

Bunu paylaşmaya gelmiştim. Bunlar ne olacak acaba :)

Bilkom garantili, İthalatçı garantili, EGM garantili 😂
  • Anladığım kadarıyla bu ay bu konsolu aldık aldık alamadık ocaktan sonra sağlam bindirim gelecek.

Baksana sanki uyuşturucu yakalamış gibi çökmüşler konsollara.

• indirim bekleyen arkadaşlara selam olsun 🙋🏻‍♂️ son 30 gün sonra fiyatlar 🚀

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • geçen günkü rezaletten sonra insanlardaki mediamarkt nefretini daha iyi anlıyorum.

dün akşam wifi mesh cihazı aldım. mediamarkt sitesinde 4500, n11 üzerinde mediamarkt satıcı 4250. bugün iptal etmişler 5000 yapmışlar. kurnazlık başka bir şey değil. thh gitsem kazanırım ama 4250 ye dahi olsa bunlara para kazandırasım yok.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

noldu da zam yaptı bunlar? millet indirime gidiyor

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • firatb3406 kullanıcısına yanıt
    Sanırsam yurtdışından kişisel elektronik getirme 500 euro’nun altında ama gümrükte çok ötelenmiyordu. Ben açıkçası şahsi alışverişe de el atacaklarını beklerim. Bu tür olaylar gündeme geldiyse artık.

1 ay önce MM'den 49k - 9 taksitle almıştım. Şimdiden ucuz gelmeye başladıPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

90'lı yıllarda, Doğubank'tan Sega Master System 2 almıştık. Pazarlık yapmıştık, satıcı pek yanaşmamıştı vb. Bilkom sayesinde, o günlere dönmemiz yakındır. Piyasa komple spot olacak. Konsolları İstanbul'a gidip almak gerekecek.

Zaten Bilkom'a da, bu fiyatlamayla, "Bilkom Elektronik" demek daha doğruPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!  Umarım en azından, Sony'nin garanti politikasını devam ettirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 2:16:32 >
  • Benim Pro geldi Benden sonra alana 7021 göndermiş Kaşeli garanti belgesi içinden çıkmış Bana da 7019 gönderdi garanti belgesi bile yok beymen'den alışveriş yapmayın adam kafasına göre ürün gönderiyor Beymen diye Güvendik

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Haydaaa olmadı bu
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlara gönderdim sürümün önemi yok aynı cihaz zaten dedi ama benim hevesim kaçtı zaten kaşeli garanti belgesi de çıkmadı resmen ayrımcılık gördük Ben önce alıyorum Bana farklı gönderiyor Benden sonra Alan adama kapalı kutu etiketli gönderiyor Böyle saçmalık mı olur iade edesim geldi

cihaz aynı sadece satıldığı bölgeye göre etiketi değişiyor.

bence sıkıntı değil iade vs etme boşyere.

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    hadi kabloyu değiştirmek için içini açtı kaşeli Garanti belgesini neden koymuyor benden sonra alan adama koymuş bana fotoğraf gönderdi

CFI kodları cihazın alındığı bölgeye göre değişiyor. Sizin cihaz US-Kanada olarak gözüküyor. 7021 cihazları Avrupa ve Arap bölgesi olarak gözüküyor. Başka herhangi bir farkları yok. Zaten ithalatçı garantili cihazlar. Güle güle kullanmanıza bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 2 Aralık 2024; 14:46:41 >

Satıcı kendileri gibi izlenim veriyor site öyle olmadığı halde.

• shunter kullanıcısına yanıt
    PTT diyesinin çakmasını yapmış adam o. Hırsızı
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.