Hocam ben ikinci oyunu bitirdim bana göre ortalamanın biraz üzerinde bir oyundu.Hani eğlendiğim yerlerde oldu ama bitmesinide istedim bir yandan.Bazı yerleri sıkmıştı,bir puan ver desen 80 derdim en fazla |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (623. sayfa)
-
-
EGM Oyun konsolları -
Önce ülkeye neden bu kadar kaçak ürün giriyor onu sorgulasinlar bence.Bu işin çözümü böyle olmaz
-
Bunu paylaşmaya gelmiştim. Bunlar ne olacak acaba :)
Bilkom garantili, İthalatçı garantili, EGM garantili 😂 -
Anladığım kadarıyla bu ay bu konsolu aldık aldık alamadık ocaktan sonra sağlam bindirim gelecek.
Baksana sanki uyuşturucu yakalamış gibi çökmüşler konsollara.
-
-
geçen günkü rezaletten sonra insanlardaki mediamarkt nefretini daha iyi anlıyorum.
dün akşam wifi mesh cihazı aldım. mediamarkt sitesinde 4500, n11 üzerinde mediamarkt satıcı 4250. bugün iptal etmişler 5000 yapmışlar. kurnazlık başka bir şey değil. thh gitsem kazanırım ama 4250 ye dahi olsa bunlara para kazandırasım yok.
-
-
noldu da zam yaptı bunlar? millet indirime gidiyor
-
-
Sanırsam yurtdışından kişisel elektronik getirme 500 euro’nun altında ama gümrükte çok ötelenmiyordu. Ben açıkçası şahsi alışverişe de el atacaklarını beklerim. Bu tür olaylar gündeme geldiyse artık. -
1 ay önce MM'den 49k - 9 taksitle almıştım. Şimdiden ucuz gelmeye başladı
90'lı yıllarda, Doğubank'tan Sega Master System 2 almıştık. Pazarlık yapmıştık, satıcı pek yanaşmamıştı vb. Bilkom sayesinde, o günlere dönmemiz yakındır. Piyasa komple spot olacak. Konsolları İstanbul'a gidip almak gerekecek.
Zaten Bilkom'a da, bu fiyatlamayla, "Bilkom Elektronik" demek daha doğru Umarım en azından, Sony'nin garanti politikasını devam ettirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 2:16:32 > -
-
Haydaaa olmadı bu -
Arkadaşlara gönderdim sürümün önemi yok aynı cihaz zaten dedi ama benim hevesim kaçtı zaten kaşeli garanti belgesi de çıkmadı resmen ayrımcılık gördük Ben önce alıyorum Bana farklı gönderiyor Benden sonra Alan adama kapalı kutu etiketli gönderiyor Böyle saçmalık mı olur iade edesim geldi -
cihaz aynı sadece satıldığı bölgeye göre etiketi değişiyor.
bence sıkıntı değil iade vs etme boşyere.
-
hadi kabloyu değiştirmek için içini açtı kaşeli Garanti belgesini neden koymuyor benden sonra alan adama koymuş bana fotoğraf gönderdi -
CFI kodları cihazın alındığı bölgeye göre değişiyor. Sizin cihaz US-Kanada olarak gözüküyor. 7021 cihazları Avrupa ve Arap bölgesi olarak gözüküyor. Başka herhangi bir farkları yok. Zaten ithalatçı garantili cihazlar. Güle güle kullanmanıza bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 2 Aralık 2024; 14:46:41 > -
Satıcı kendileri gibi izlenim veriyor site öyle olmadığı halde.
-
PTT diyesinin çakmasını yapmış adam o. Hırsızı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X