|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (625. sayfa)
-
-
Yazıp durmayın lütfen. Sadece küfürle cevap verilecek bir hükümet var karşımızda. Altın suyuna batırılmış çakıl taşları ile hacet giderirler, milletin üç kuruşuna göz dikerler. Bunlar defolup gidene kadar bize rahat yok. Ülkenin içine ettiler.
-
Spotçular'dan ithalatçı garantili aldıklarımız kaçak mı acaba. -
Arkadaşlar bu anasayfadaki haber bizim kendimiz Yunanistan'a gidip 1 adet almamızı engelliyor mu? Durduk yere kaçakçı olmayalım...
https://www.donanimhaber.com/istanbul-da-50-milyon-tl-lik-kacak-playstation-operasyonu--184853
Bir de Yunanistan'a gidip alıp, vergi iadesi alan, kutusunu açmadan getiren varsa bana DM atıp prosedür nasıl işliyor yazarsa sevinirim. Kendim gidip almak istiyorum.
-
Kişi yanında 1 adet getirebiliyor. Bunda sıkıntı yok.
-
Resimdeki gibi 50 tane getirmeyecekseniz, ticari bir faaliyette bulunmayacaksanız şu an ki yasalara göre getirebilirsiniz. Sizin kişisel kullanıma yönelik getirdiğiniz tek cihaz bir problem şu an ki yasalara göre bir sıkıntı yaratmaz. Bu haberdekiler ülkeye kaçak yollarla, ticari faaliyet yürütmek için getirilen ve yakalanan cihazlar. Durduk yere strese girmeyin. :)
-
kesin bilkom şikayet etmiştir bu kaçakçıları, konsol başına en az 5-10 bin tl bilkomun cebine giriyor.
-
Beylikdüzü, Bahçeşehir, Fatih civarı konsol mağazaları şu an kıyamet yaşıyordur.
-
Dolapta Alıcıyı koruma sistemi adı altında 2-3 bin liraya yakın para kesiyorlar. Çok ilginç bir sistem geri iadesi de yok sanırım
-
dolap uygulaması iyice kepaze bir firma oldu. evet bu para buhar oluyor maalesef.
-
50 tane getirip kendime aldım demezseniz sıkıntı olmaz bence :D
-
-
Tırla gitmeyeceksen sorun yok :)
-
iyi denk getirmişsin. ben denk getiremedim. sürekli dolap bakınıyorum, artık komisyonları çok fazla, 2800 TL komisyon....
-
Hocam vade farksiz 6 taksiti sadece dolap yapiyor ama. Kredi ceketim 6 aylik desen cok daha pahaliya mal oluyor. Taksitli almak icin dolap su an en mantiklisi hepsine baktim . -
Benzin, araba sigortası, vize falan o tür şeyler ile fiyat artmaz mı ama? Otobüsle veya uçakla gitsem illa kutuyu açmak mı gerekiyor? Çok ekstra masraf çıkacaksa burada 30-33 arası birisinden almak daha mantıklı gibi.
-
Saydıklarınız tabii ki ekstra maliyet ancak biz 3 arkadaş gezmek için gittik ve tüm masrafları ortak olarak bölüştük. Sizinle de kendi alım tecrübemi paylaştım. Uçak ve otobüs ile gidip alan arkadaşlar olduysa onlar da kendi tecrübelerini paylaşırlar. -
Hangi kart hocam şimdi baktım baya komisyon ekliyor 32 bin 6 taksit 41 oluyor . Bende idefixden aldım ithalatçı garantili 38.500 e geldi . -
Axes
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X