Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (624. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
12.643
Cevap
321
Favori
528.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle nereye dokunursan normal PTT sitesine yönlendiriyor. Kansız şerefsizler.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Kişisel eşyada limit yok diye biliyorum. Geçen de buradan bir arkadaş bunun bilgisini verdi hatta. Bir tane getirene müdahale edeceklerini düşünmüyorum. Bu haberde adamlar onlarca getirmiş. Çok farklı şeyler ikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Aralık 2024; 14:50:52 >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Sıkma canını o zaman hocam. Kullan gitsin
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Sepete ekleyince satıcının ismi görünüyor zaten orada Sıkıntı yok Sıkıntı şu benden sonra alan adama etiketli Avrupa cihazı gönderiyor Garanti belgesini dışına koyuyor ben aldığımda bana belgesiz cihaz gönderiyor
  • aliexpress stand istanbula gelmiş 2 güne teslim edilir

Gümrük güncellemesi

Gümrük işlemleri tamamlandı

2 Aralık 12:01 (GMT+3)

Bizzat Eylül ayında İstanbul Havalimanında gümrük memuru ile yaşadığım diyaloğu anlatıyorum;

Kendi yanımda 1500 euro üstü bir ürün getirmiştim. Faturası vs yanında hepsine baktılar incelediler, kendime aldığımı söyledim problem çıkarmadılar(gerçekten de kendime almıştım). Aynı ürünün bir benzerinden daha vardı, o 500 euroluktu, bu ne için diye sorduklarında, benzer ürün sonuçta sorun çıkarmasınlar diye arkadaşıma hediye getirdiğimi söyledim(onu da kendime almıştım) 435 euro veya o civarlarda bir rakamın tam hatırlamıyorum, hediye limiti olduğunu söylediler ve üstünün vergiye tabi olduğunu söylediler. Faturada 420 + 80 olarak gözüktüğü için ürün ondan da sıkıntı yapmadılar ama öyle gözükmeseydi işlem yapabilirlerdi.(İyi niyetlilerdi yine de işlem yapmayabilirlerdi). 1 adet olduğu sürece eğer yasaklı bir ürün değilse problem yok yani kısacası.

430 euro’luk bir limitten bahsediyordu çok uygulanmıyordu ama tam olarak emin değilim. Açıkçası her güne bir zaytung haberi kalitesinde haberlerle uyanıyoruz. Ülkede çözüm kaynak engellenerek değil komple yasak üzerinden gidildiğinden. Temu’dan alınan usb kabloya engel koyarak cari açığı kapatılacağını düşünen bir sistemden bahsediyoruz. Asla yurtdışından alınan kişisel eşyalara karışmazlar diyemiyorum açıkçası.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Ama sabaha karşı yayınlanan bir imzayla şartları değiştirebiliyorlar. Bunu söylemeye çalıştım. Yoksa benim de nisan gibi yurtdışı planım var. Haliyle elektronik alışverişte yapmayı isterim.
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt

Parayı faize koyup, her ay taksiti ödeyip faizle devam edilir. Hesaplamadım ama aynı paralara gelir tahminen.

• cat7 ile psden test yaptım upload 130 mbps çıkıyor ne alaka anlamadım

• PS5 Pro alınır mı? PS5 ten farkları nelerdır. En onemlı farkı nedır hıc bılmıyorum yardımcı olabılır mısınız. dubaide cift kollu olarak yaklasık 30.000 ₺ sanırım

onumuzdekı ay gıdecegım. evdekı de aslında yepyenı cıhaz (1 haftalık)

• maalesef satici iptal etti

Dolaptan 31’e yayinlanan bir ilani aldim. 33.800’e geldi 6 taksit. Nasil sizce? Urun faturali acilmamis kutulu yunanistandan alinmis. Paketlemeye de ekstra ozen gostermesini rica ettim eski ve guvenilir bir saticiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 2 Aralık 2024; 19:50:8 >
  • 30th dualsense Teknosada stokta şuan

www.teknosa.com
    PS5 Dualsense /30TH Anniv LE/EAS Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/ps5-dualsense-30th-anniv-leeas-p-125086047

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Daha garanti hocam
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    EGM garantili en iyisi artık
  • Arkadaşlar bu cfı kodları neyi gösteriyor? Neye dikkat etmek gerekiyor alırken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Arkadaşlar bu cfı kodları neyi gösteriyor? Neye dikkat etmek gerekiyor alırken ?

Cihazın dağıtıldığı bölgeyi gösteriyor.

https://www.psdevwiki.com/ps5/SKU_Models

Çoğu kişi örneğin 7021'in 7000'den çok sonraki üretim serisi olduğunu zannediyor. Hatta 2. el satışlarda "bu ilk seriymiş" diyaloglarının yaşanmasına da sebep olabiliyor :) Oysa bu daha sonra sonuna eklenen "A", "B" ifadeleri ile belli oluyor. Kısacası Pro için şu anda bilinen bir fark yok.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Taksitli fiyata göre uygun geldi bana. Hayırlı olsun şimdiden üstat, güle güle kullan.
  • bulduren kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.