Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (633. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.675
Cevap
324
Favori
530.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu da denedim ama bende işe yaramadı. PS5'i görüyor, güç tuşuna kısa basın diyor ama sonra bekleyip hata veriyor. Belki iki konsolu iki ayrı HDMI'yla bağlayıp, TV'den input değiştirerek yapsam olurdu bilmiyorum.

Sorun yaşayanlar, düzeltmek için uğraşana kadar, harici diskle aktarsın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 22:53:30 >
  • İlk defa dolap vs kullanıyorum 2.ci elinde olduğu 🙃 ps5 pro kovalıyorum. Turkcell pasajda 42000 tl ye ithalatçı garantili var. 2 satıcı var birisi kafkasda diğeri turkcell satış aş. Müşteri hizmetlerini aradım 33 dakikanın sonunda baglanabildim. Turkcellin sattığınin garantisi ne diye sordum goremiyorlarmis sistemden çözüm merkezi geri dönsün diye kayıt olusturdum. Neyse o ara foruma girmek geldi aklıma. Dolapta falanda satıldığını gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum hediye gelmiş satıcıya bilkom garantili dedi 38 e aldım 2 hafta önce alınmış cihaz kutu hiç açılmamış. Dolandirilma ihtimaline karşı tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ürün gelince neye dikkat etmem lazım. Bilkomda garanti falan sorgulayabiliyormuyuz
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    Alınır mı arkadaşlar
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Hocam ben kredi cekip elden almak dahil tum her seyi degerlendirdim en iyisi dolap. Axese 6 taksit yapiyor diger kartlari bilmiyorum.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

O karta gore degisiyor hocam. Axese 6 taksit yapti

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

bende de axess var ancak sizdeki bu teklif indirimi bende yok.. nasıl oluyor anlamadım? sizdeki 2.790TL'lik komisyondan 2.300TL düşmüş.. siz neredeyse komisyon ödememişsiniz bu satın alımda.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Ps4 pro +tek kol kaça gider peki hocam?

Hocam arkadas 33500 yazmisti ben 31200 teklif yolladim kabul edildi 200 tl de kuponum vardi. Dolayisiyla 31 bine satilan urunu almos oldum 2790 da dolap komosyonu odedim. Toplamda 31000+2790 33790’a gelmis oldu. Taksit seceneklerinde 3 ya da 6 taksit secince taksit faizi eklemiyordu. Yani 6 taksit 33790’a gelmis oldu

• iskender86 kullanıcısına yanıt

Bence bu tip tavsiyeler vermeyin. Benim konsol garanti süresi bitince bozuldu. Aylarca sorunun ne olduğunu bulmakla geçti. Ramlerde sorun olduğunu bulduk. Daha geçen ay Slim alan arkadaşın konsolu bozuldu. Kahraman'dan almıştı. Direk yenisini verdiler. Başka bir arkadaşın anakartta kısa devre var. Nerede olduğunu bulamıyorlar. Tamircilerde sıra sıra PS5 var. Bir de her revizyonun ve modelin kullanılan parçaları farklı. Fat ilk kasa ile 2. model kasaların parçaları farklı. Slim farklı.

Demem o ki (Bunu genele söylüyorum) öyle sorunsuz bir konsol değil. Başınıza geldiğinde, keşke 4.000 fazla verseydim de 2 sene garantili olsaydı derseniz.

• 33 binlik konsol bende böyle oluyor dolapta nasıl uyguna alınıyor hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Hocam arkadas 33500 yazmisti ben 31200 teklif yolladim kabul edildi 200 tl de kuponum vardi. Dolayisiyla 31 bine satilan urunu almos oldum 2790 da dolap komosyonu odedim. Toplamda 31000+2790 33790’a gelmis oldu. Taksit seceneklerinde 3 ya da 6 taksit secince taksit faizi eklemiyordu. Yani 6 taksit 33790’a gelmis oldu

anladım adam size 31.200TL ye sattı aslında..

yani biri indirim yapmış ama bu paylaştığınız resimde sanki dolap indirim yapmış gibi gözüküyor oysaki satıcı indirim yapmış; hem de kallavi bir indirim yapmış bir anda 2.300TL indirmiş fiyatı.. valla iyi birine denk gelmişsiniz.. millet 500TL bile indirmiyor baktım da ilanlara zaten bir sürü ölücü dadanmış.. satıcılar da fiyat son fiyat son yazmış hep.

• Doom kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bir bakayım.

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Yalandır bu
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

O zaman oyunları M.2'ye kopyalayacağız. PS5'in hard boş olacak. Sadece save ve media dosyaları bulunacak. Onu da USB ile Pro'ya takıp aktaracağız. M.2'yi de Pro'ya takınca sorun kalmayacak. Doğru mudur?

• shunter kullanıcısına yanıt

Sizin kart anlaşmalı bankalardan biri değil muhtemelen.

Axess'e yapıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 3 Aralık 2024; 23:33:10 >

Hocam ben kovaliyordum denk getirdim. Dün de yine birinden 31’e aldim ama kadin ilani esinden habersiz yayinlamis ben aldigim sirada esi cihazi baskasina satmis. O iptal olunca bugun sirayla teklif yolladim bu arkadasin kutusu biraz cizik sanirim o sebeple kabul etti. Genel olarak 32700’e veriyorlar. Ama gecen bir iki hafta boyunca 37-35 araliginda satmislar. İlanlara bakarken supersatici etiketi olanlara bakin onlardan daha az kesinti yapildigi icin daha uyguna verme ihtimallerinyuksek. Super saticilardan 500 kesiliyor. Kargo dahil 700 oluyor. Yani aslinda 32700’e satan biri 32 kazaniyor. Piyasada bu cihazi nakit 30’a kadar satanlar var.

• massiv a kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kalıcı olsun valla benimde aklımdan geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

O karta gore degisiyor hocam. Axese 6 taksit yapti

Baya iyiymiş o zaman. Sizin bankaya özeldir hocam. Hayırlı olsun. 6 taksit baya avantaj.
  • Dolapta hangi satıcı önerirsiniz beyler .
  • metin10oktay M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler iki aynı hesap üzerinden yapınca Data transferi gerçekleşti

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.