Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (630. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.669
Cevap
322
Favori
529.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Free 2 play olması çok iyi sağol hocam
  • bende italya dan getiren birisindne aldım 31.000 e bırkatı en son kargo ıvır zıvır işleri ile teslim alıp bana gönderecek arkadaşa da bir haşlık attım 32.000 tl ye maloldu şuanlık 30.000 tl ye alaacakla rıcın fıyat ıyı

japonyadna getıren vardı faturasını gostermem dedı 30.000 tl bıraktı esenyurt ta acelesı olmayanla rbeklerse bence 28 lere bulunur 2 ay sonra alıp satanlarda olur ben alimd ebeni meşgul etmeisn dedim bu iş bu da bir kayıp iş güç içerisindeyiz

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Cihaz 799 Euro , taç free yüzde 11 alsan daha onda kesinti de var , 712 euro yalar bugünün kuruyla 26 350 yapıyor , siz nasıl 25 hesapladınız ? Ekstra indirim mi var şu an orada ?
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Evet black friday indirimi var pazar günü ,media world dükkanın adı ,simgesi filan mediamarkt ama burda media world adı nedense.Bugün belki indirim bitmiştir black friday.
  • GurkanGurkan01 G kullanıcısına yanıt

Ne egmsi kardeşim? Bireysel getirmiş satıyor adam. Ne alaka?

• Ankara'da Japon oyuncak gibi tanınmış güvenilir spotçular kimler? Ps5 pro için fiyat soruşturacağım. 30a kullanıcıdan yurtdışı sıfır ama garantisiz mi, 35+ spotçudan sözde garantili mi karar veremedim.

Bir yandan 30+ ödemeye değmeyecek bir cihaz (bana göre). Diğer yandan gelir bir sorun bizi bulur 3-5 bin lira için riske atmayayım diyorum. Bu şekilde haftalar geçti :)

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Orijinal nerden alinir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Ankara'da Japon oyuncak gibi tanınmış güvenilir spotçular kimler? Ps5 pro için fiyat soruşturacağım. 30a kullanıcıdan yurtdışı sıfır ama garantisiz mi, 35+ spotçudan sözde garantili mi karar veremedim.

Bir yandan 30+ ödemeye değmeyecek bir cihaz (bana göre). Diğer yandan gelir bir sorun bizi bulur 3-5 bin lira için riske atmayayım diyorum. Bu şekilde haftalar geçti :)

spotçunun garantisinden ne olur adam yetkili satıcı değil, teknik servisi vs yok.

al 30 a gitsin, bu makineler gayet sağlam, ps3 te kaldı problemler, işlemci nm leri düştüğü için anakart sorunları tarih oldu nerdeyse.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Oyun oynarken FPS'i nereden nasıl görebiliyorsunuz?

• Sergenss kullanıcısına yanıt

samsunglarda oyun menüsü var kumanda da play tuşuna basılı tutunca çıkıyor. Orda fps,vrr falan ne varsa gösteriyor.

• serqan_ kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ve letgo'yu kontrol ettiğimde en uygun burası gibi gözüktü hocam. Diğer siteleri de kontrol etmekte fayda var.

Muadilini düşünürseniz de AliExpress linkini paylaşayım.

Benim LG TV'de iki yol var:

- Oyun modundayken, kumandadaki ayar tuşuna basınca oyun menüsü çıkar. Orda FPS değeri yazıyor.

- Kumandadaki yeşil tuşa art arda 7 kere basınca, VRR Info ekranı çıkar. Orda FPS'yi daha anlık ve detaylı gösteriyor. PC'deki MSI Afterburner gibi oluyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Tabi FPS'yi görebilmek için:

- Oyunda VRR aktif olmalı.

- Oyundaki görüntü modu VRR'ı kullanıyor olmalı.

Ayrıca, PS5'te VRR 48 Hz'e kadar var. Yani FPS 48'in altına düşünce, VRR devreden çıkar. O durumda, TV'deki sayaç sabit 120 veya 60 göstermeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 17:15:40 >

Son cümleyi tam anlayamadım hocam, FPS 48 altına inmesine rağmen 120/60 sabit göstermesi yanıltıcı olmuyor mu?

TV'deki FPS göstergesi, aslında Hz göstergesi hocam.

VRR ise FPS ile Hz'i eşitlediği için, VRR modundayken FPS'yi göstermiş oluyor.

48 FPS'nin altına inildiğinde, PS5 sinyali sabit 120 veya 60 Hz yollamaya başlar. O sebeple TV o değerleri gösterir.

Çok teşekkürler şimdi netleşti

Eyv hocam.

Mesela, kilitsiz 40 FPS (Balanced + HFR) modundayken, FPS'yi görememe sebebimiz de o.

VRR aktif görünüyor, ama PS5 120 Hz sinyal yolladığı için, TV 120 FPS gösteriyor.

Buna rağmen, oyun yapımcıları, 40 modunda kilidi kaldırmak için niye VRR'ı şart koşuyor bilmiyorum. Belki, Sony ilerde, 48 Hz limidini kaldırırsa diye önünü yapıyorlardırPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• PlayStation Partner Awards Winners:

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Irmaktoysland var

• 30. yıl kontrolcüsü bekleyenler vatan da stoğa girmiş bir adet aldım.

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-30-yil.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 3 Aralık 2024; 18:40:29 >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.