Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (628. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü9 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
318
Favori
523.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • PlayStation 5 Pro güncellemesi alan Call of Duty Black Ops 6.. Muhteşem bir RayTracing kullanmışlar görüyorsunuz arkadaşlar anlatmaya gerek yok

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Oyun P.T olmuşPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Umutlandırıp utandırma
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

Bende bunu anlamıyorum hocam isteyen dilediği gibi aktif edip kullanmalı. Ne kadar yer kaplayacak ki. Bazen Sony'nin bu kararları oyunculardan negatif geri bildirim olarak gidiyordur zaten. Belki Kararımızdan vazgeçtik kalıcı olarak sistemlerinizde duracak deseler daha iyi olur gibi. :)

• En azından Bloodborne diye bir oyunları olduğunun farkına varmışlar bu da bir gelişme
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Yeni stopaj e-ticaret yapan herkesi ilgilendiriyor. Spotçu veya resmi olması fark etmiyor.
  • QRX kullanıcısına yanıt

Hocam PS5 Pro'ya ek olarak hem DualSenselerde kampanya olduğu için hem de rengi hoşuma gittiğinden bir de Chroma Pearl DualSense aldım.

Mağazadan alışım PS5 Pro (799 Euro) + DualSense Chroma Pearl (59,90 Euro) + poşet (0,30 Euro) için toplamda 859,20 Euro oldu.

Düzenlenen tax free formunda vergi iadesi tutarı 104 Euro gözüküyordu. Bu tutarı duty free'de nakit olarak almak isterseniz ürün tutarına bağlı olarak en aşağıda paylaştığım tabloya göre kesinti yapılıyor ancak ödemenin kredi kartınıza yapılmasını isterseniz bir kesinti yapılmıyor.

Ödemeyi nakit olarak aldım ve 7 Euro yerine 6,50 Euro'luk bir kesinti yapıldı.

Sonuç olarak PS5 Pro + DualSense Chroma Pearl'ün bana maliyeti 761,70 Euro oldu. Düz hesap 762 Euro dersek ve Euro/TL'yi 36,6 alırsak yaklaşık 27.900TL'ye geldi diyebiliriz.

• İngiltereden black friday indiriminde 659 sterlin'e ps5 pro, 23 sterlin'e ps5 pro standı sipariş verdim. yani toplam 682 sterlin (29.948₺)'ye denk geldi, siparişim teslim edilince fotoğrafları yükleyeceğim.

• EreninhoFB kullanıcısına yanıt

PS5 Pro MSRP uzerinden sadece Ingiltere'de indirimli satildi sanirim. ABD'de kampanya bekledim ama gelmedi. Ancak ufak bir kupon indirimi ile 680 USD'ye aldim. Suyunu cikarip 10 USD de kredi karti cashback ile 670 USD'ye geldi. Donanimhaberciyiz sonucta. Liste fiyatina urun almak yakismaz :)

Ps5 Slim 350 USD'ye kadar dustu ama Pro varken almak icimden gelmedi. 2TB SSD ve yeni SoC'a ragmen fiyat farkini simdilik tam olarak hak etmese de yine de fiyati "makul" bence.

Tabi ki bu fiyatlara alindigi surece yoksa TR'deki fiyat korkunc.

Umarim Sony 2025 yili itibari ile kaliteli IP'ler ve Single Player oyunlar cikartir da PS6 gelene kadar 2-3 yil tadini cikartiriz konsolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Aralık 2024; 23:4:31 >
  • Marvel Rivals 6 Aralık'ta PS5'te çıkıyor, PS5 Pro Enhanced Desteği ile. 

PS5 ile en üst düzeye çıkarılmış görseller ve performans, PS5 Pro ile daha yüksek performans

Yüksek yoğunluklu çok oyunculu rekabetçi bir oyun olarak, geliştirme sırasında en akıcı performans her zaman en önemli öncelik olmuştur. Marvel Rivals, Unreal Engine 5'in Lumen Global Illumination ve Chaos Destruction teknolojisini kullanarak 1440p çözünürlüklerde sabit 60 FPS'yi koruyor. Marvel Rivals'daki görseller ve performansın birleşimi, destansı süper kahraman savaşlarına katılırken dinamik görsel efektler sunacağından emin olabilirsiniz. Rekabetçi bir deneyim için daha yüksek talepleri olan oyuncular için Marvel Rivals, 120 FPS'ye kadar çalışan Yüksek Kare Hızı Modu sunar. Daha düşük giriş gecikmesi ile ultra akıcı bir oyun deneyimi sunarak yanıt verme hızını ve kontrol hassasiyetini artırır.

Güçlü GPU özellikleri ve yeni PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) teknolojisi sayesinde Marvel Rivals, PS5 Pro'da yeni bir Pro Modu sunuyor. Bu mod, istikrarlı bir 60 FPS ve daha yüksek 4K çözünürlükler sunmayı hedefliyor. Lumen Global Illumination'a ek olarak, gelişmiş bir görsel deneyim için daha sürükleyici ve dinamik aydınlatma efektleri sunan Lumen Reflections desteğine de sahiptir. PS5 Pro ayrıca 120 FPS Yüksek Kare Hızı Modunda daha yüksek çözünürlükler sunar. 

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!playstation.blog
    Marvel Rivals out on PS5 Dec 6, PS5 Pro enhancements detailed
    https://blog.playstation.com/2024/12/02/marvel-rivals-out-on-ps5-dec-6-ps5-pro-enhancements-detailed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Aralık 2024; 23:8:42 >

• sarppy kullanıcısına yanıt

Kredi kartına bağlı Euro hesap lazım mı? Euro iade karta nasıl oluyor? Ekstre falan nasıl yansıyor ödeme ve iade?

• tepeb kullanıcısına yanıt

hayır. spotçu fatura bile kesmiyor. o sebeple çok "fark ediyor." hb, ty, n11,beymen gibi sitelerde değil, sarı sitede satanları düşünürsek ortada e-ticaret falan da yok. spotçuları da geçtim, şu anda alanların bir kısmı y.dışından kendisi eliyle getirenden alıyor. ne e-ticareti, ne stopajı??

dolayısıyla şu anda çoğunluğun yaptığı gibi gayri resmi yollardan alacaklar için "fiyatları ararsınız" diye bir şey yok ve olmayacak. cihazın yurtdışı (orijinal) fiyatı belli, üstüne eklenecek komisyon aşağı yukarı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Aralık 2024; 23:53:43 >
  • Alphonsus kullanıcısına yanıt

Kredi kartiniza USD/Euro olarak ekstre tanimlatabilirsiniz. Bu sekilde tanimli ise USD/Euro harcadiginizda ekstreye direk USD/Euro olarak isler ve USD/Euro olarak odermeniz gerekir.

Karta USD/Euro olarak herhangi bir iade gelirse karttaki USD/Euro harcamadan duser veya harcama yok ise arti bakiye olarak kartiniza isler.

Bankanizi arayip karttan o fazla miktari USD/Euro hesabiniza cekebilirsiniz.

Bu birimlerin disindaki islemler genelde USD'ye cevrilip USD ekstreniz varsa o sekilde isler. Burada da bir cevrim oldugundan ufak fark olusur. Eger doviz ekstreniz hic tanimli degil ise uzerine bankanin islem kurundan TL'ye cevrilip %3 civari komisyon da eklenir ve TL ekstrenize bu sekilde isler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Aralık 2024; 23:46:31 >
  • Alphonsus kullanıcısına yanıt

Tamamen size kalmış bir durum. Yunanistan'daki tüm harcamalarımı Euro ekstre seçeneği aktif olan kartlarım ile yaptım, bu sayede yaptığınız Euro harcamalarınız ekstreye Euro olarak yansımakta. Ekstre seçeneği yalnızca TL olursa banka sizi istediği kurdan öpebilir.

Kendim iadeyi kredi kartına almadım ancak vergi iadesi işlemini yapan görevli iadeyi kredi kartına almak isteyen kişilerden fiziksel olarak kredi kartının kendisini de istiyordu. Karta ne kadar sürede geçer diye sorduğumuzda da yaklaşık 15 günde geçer demişti. Durumu hiç riske atmayıp nakit olarak almıştım.

• Bugün 31.000 e bende kapalı kutu cihaz aldım last of us part 1 remake yükledim darısı her isteyen kardeşimin başına 👍🏼

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, bu başlıktaki arkadaşların almayı beklediği rakamlara almışsınız. Keyifli günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.