|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (621. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Ordu ve civarından alacak olan varsa İtalya dan getirdiğim Pro yu 33 e satıyorum. -
30 alan yok 33 e mi alacaklar forumdakiler :D -
Pahalı -
yanında bir 10kg fındıkta veriyorsun sanırım.
-
Sahibindene koy burdaki ölücülerle ne uğraşıyorsun bunlara boş mezar desen mermeride varmı der
-
bu yüzden forumdayız, 30 a alınabilecek cihaza neden 33 verelim.
-
Şu bedavacilik oynayıp 2 bin para için 3 bin takla açan tayfanin mesajlarından biktik -
Sabah sabah çok güldüm Allahta seni güldürsün kardeşim:) Süperdi
-
silent hil pro patch almamış sanırım daha
-
Sony, PlayStation 30. Yıl Dönümü Pazarlamasını Başlattı:
-
Ne alaka ,illa ki satmaya çalışan birisiyle alay edeceksiniz -
Oyun indirimleri de yaparlar sanırım. Tam cihaz gelecekken iyi denk gelmiş olur.
-
Büyük ihtimal yapacak gibi duruyorlar. Bugün yada yarın bununla ilgili de haber gelir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Aralık 2024; 12:18:45 > -
İndirimler başlamış anasayfada gözukmuyor. Aradiginiz oyunu aratarak indirim oranini bulabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: JePinkmanOyun indirimleri de yaparlar sanırım. Tam cihaz gelecekken iyi denk gelmiş olur.
-
Çokta ihtiyaç yokken 30 yıl Edge aldım üçüncü dualsense olmuş oldu.Tabi özel sürüm olması cezbetti.
-
Geçen hafta çıktı Pro güncellemesi, quality mode'da gölgelerde sorun var, perf modu eskisinden daha net ve kaliteli görünüyor. Patch kuruluysa motion blur kapalı perf modu şu an en iyi tercih.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 2 Aralık 2024; 12:24:14 > -
Marvel's Spider-Man PlayStation'a 3,8 Milyar Doların Üzerinde Gelir Sağladı!
-
20. Yıl - 30. Yıl özel ürünler daima cezbeder hocam. Umarım bozulmadan sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanırsınız. :)
-
https://store.playstation.com/tr-tr/category/21661d9a-1b57-4055-b0d9-28b601472fb4/1
İndirim sayfası eklenmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X