Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (620. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil2 iOS
5 sn
12.642
Cevap
321
Favori
528.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet bu yorumları okudum, ben de ondan aldım. elden almayı düşünüyordum ama 9 taksit yapınca tahmini kaba enflasyon hesabıyla 34,5a geldi 2000 puan verdi 32,5 oldu. elden 30 a alırdım en fazla. 2,5 da garantinin payı olsun

trendyolda ps5 slim için daha çok satıcı var ama pro da azlar. bir de maximum 1000 tl kampanya yaptı bu ay, fırsatçılık yapıp pronun fiyatını 500 artırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 2 Aralık 2024; 0:6:9 >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız, hayırlı olsun şimdiden
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. Allah sizlere ve diğer arkadaşlara da nasip etsin

• Beymendeki cihazlar bilkom mu
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    2 yıl ithalatçı garantili
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Beymende çift kollu 45 bin mastercard ile trendyolda 41 bin
    Çünkü beymen'de tek satıcı var Onun için yüksek trendyol'da fazla satıcı var Onun için düşük
    Fark eder mi sizce trendyoldan alıcam gibi çift kol 41 bine
    Ben olsam standart paket alırım ikinci kolu ayrı olarak daha uygun yer varsa oradan alırım çünkü bu spotçuların nasıl kol göndereceği belli değil farklı renk gönderebilir başka bir şey gönderebilir her şey olabilir yorumlarda öyle sorun yaşayanlar yazmış
  • Şu an garantili faturalı 9 taksit yapan Beymen ve Trendyol görünüyor başka alternatif kalmadı
    Tek kollu 38 bin o zaman onu alayım hocam diğer kolu dışardan alırım
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

sonunda kavuştuk:)
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Konsol nerede? Gördüğüm tek şey kablolar
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Sorma savaş alanı oldu odam:)

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

3.5 yıllık garantisiz, diskli Fat kasayı, tek kolla yeni 14500'e sattım hocam. İlanda sadece birkaç gün durdu. Diskli de olsa, çok kolay sattım. Dijitalin de, çok alta gideceğini sanmıyorum.

O spot fiyatları iyi bir referans değil. Oralardan alıp, konsolu çizik içinde iade mal çıkan ve hala para iadesi bekleyenler var. Bilinen 1-2 yer dışında spot almam şahsen. Onlarda da, dükkana gidip almayı tercih ederim.

Tabi Bilkom fiyatı da abartılı, ama ikinci elin direkt spota göre şekillenmesi beklenmemeli.

PS5 Pro ise: TV'niz büyükse veya TV'yi yakından kullanıyorsanız, geçmeye değer. Bazen ciddi fark oluyor. 3-4 yıl kullanılacak bir konsol için o rakamlar verilebilir.

Tabi piyasadaki kaliteli oyun sayısının azlığından dolayı, merakı olmayanlar bence de acele etmesin.

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!ElAnalistaDeBitsyoutube
    🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas 00:00:00 Marvel’s Spider-Man 2 00:04:50 Resident Evil 4 00:06:42 God of War: Ragnarök 00:09:51 The Last of Us: Part I 00:14:53 The Last of Us: Part II 00:16:53 Dragon's Dogma II 00:19:38 Final Fantasy VII: Rebirth 00:23:13 Monster Hunter Wilds 00:33:30 Black Myth: Wukong 00:36:49 Horizon Zero Dawn RE 00:38:30 Stellar Blade 00:43:02 Demon's Souls 00:47:34 Horizon Forbidden West 00:51:29 Rise of the Rōnin 00:54:28 Assassin's Creed: Mirage 00:56:17 Alan Wake II 01:00:00 Dragon Age: The Veilguard 01:02:12 Silent Hill 2 01:06:24 Resident Evil: Village 01:08:44 Death Stranding 01:12:44 Marvel's Spider-Man 01:14:52 Baldur's Gate III 01:18:56 Hogwarts Legacy 01:26:44 Bloodborne 01:29:15 Final Fantasy XVI
    https://www.youtube.com/watch?v=RRcnKu0tfYo
  • Dün letgodan İzmir'de olduğunu iddia eden bir arkadaşla yazıştım. Pttavm den satış yapabileceğini iddia etti . Sonra bir link attı .

SAHTEKAR DOLANDIRICININ YAPTIĞI SAYFA
    pttavm.alisverisimde.com
    Playstation 5 pro 2 TB - PttAVM.com
    https://pttavm.alisverisimde.com//playstation-5-pro-2-tb--3791
    .
    SAHTEKAR DOLANDIRICININ YAPTIĞI SAYFA .

Normalde 30 bindi fiyatı. Dedim düzenek güzel bilmeyenin gözünden kaçar . Aman dikkatli olun arkadaşlar. ŞEREFSİZ İNSANLAR.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 2 Aralık 2024; 19:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Dün letgodan İzmir'de olduğunu iddia eden bir arkadaşla yazıştım. Pttavm den satış yapabileceğini iddia etti . Sonra bir link attı .

SAHTEKAR DOLANDIRICININ YAPTIĞI SAYFA
    pttavm.alisverisimde.com
    Playstation 5 pro 2 TB - PttAVM.com
    https://pttavm.alisverisimde.com//playstation-5-pro-2-tb--3791
    .
    SAHTEKAR DOLANDIRICININ YAPTIĞI SAYFA .

Normalde 30 bindi fiyatı. Dedim düzenek güzel bilmeyenin gözünden kaçar . Aman dikkatli olun arkadaşlar. ŞEREFSİZ İNSANLAR.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

hocam geçen günde yazdım ben ortalık dolandıcı kaynıyor dikkati olmak lazım. Millet burda dibin dibi fiyat arıyor ama 1-2 ye bakmadan güvenir bir yerden almak lazım.

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.