Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (618. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
318
Favori
523.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamen getiren kişiye kalmış bir durum. Yurt dışından getirme maliyeti bölgeden bölgeye değişse de Avrupa bölgesi için konuşacak olursak vergi iadesi ile birlikte yaklaşık 26 bin TL seviyelerinde. Satan kişi üstünü kendisine kâr olarak alacaktır.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt
    Alamaz derken, ben aldım.

2026 Mart ayında nasıl bitecek alamayacak olsam ?

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 1 Aralık 2024; 16:15:11 >

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla kimisi alabiliyorken kimisi alamıyor ancak bu durumun neye göre olduğu belirsiz.

Plus aboneliğini iptal edip yeniden etkinleştirince bu indirimden faydalanabildiğini yazanlar görmüştüm, belki bu yöntem ile 1 sefere mahsus indirimli rakamdan uzatmaya izin verebilir.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum neden alınıp alınmadığını. Ama aldım yazdıktan sonra hala bu fiyattan kimse alamaz denmesi tuhaf zaten.

Hali hazırda şuan bir sene daha alabiliyorum. Hatta alsam mı bilemedim
  • FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Zamanında Eylül 2028'e kadar uzatmıştım ancak şu an bana da indirimli rakamdan alma imkanı sunmuyor, alabiliyor olsaydım 1 veya 2 sene daha uzatırdım muhtemelen.

• İthalatçı garantili 2 kol ile birlikte 41’e düşmüş alınır mı?
  • Arkadaşlar Eğer Bonus Master kartınız varsa Beymen vade farksız 9 taksit yapıyor satıcı alb Bilişim 2 yıl Garanti belgesini faturasını gönderiyor Kargo paketini ayrı kutulu yapıp gönderiyormuş benden sonra alan kişiyle görüştüm Her şey sorunsuz sıfır cihaz 7021 Avrupa cihazı gönderdi dedi benim ürün Kargo yüzünden pazartesiye kaldı Yarın gelecek
  • Yakın zamanda Tayland gezim var, 27.000 lira civarına tek kol Ps5 Pro satılıyormuş. Alınır mı, getirince satılır mı bu fiyatların üstüne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 1 Aralık 2024; 17:7:1 >
  • tst- kullanıcısına yanıt

Kullanmak için alın hatta tax free de gelir satmak için alanlar 31 e indirmiş durumda

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Ben PC Gaming seviyorum, uygun fiyattan vereyim gibi düşündüm de 3-4 lira için pek gerek yok bagajda onu taşımaya. Teşekkür ederim.

Yurt dışı getirip Karlı satma işi bitti şu an sahibinden de zaten 30-31'e satanlar var o koca kutuyu taşımaya değmez zaten spotçular da fiyat indirimi yapıyor taksit olayı da var getirme olayı bitti
  • benim dikey stand yolculuk yapıyor :D

Nakliye güncellemesi

Paketiniz havalimanına ulaştı. Transit bekleniyor.

1 Aralık 09:08 (GMT+3)

kendiniz kullanacaksanız alınır hocam da satmak için düşünüyorsanız 3-4 bin kâr için taşınacak şey değil büyük ve ağır kutusu

• Piyasada henüz ikinci el ps5 prolar yok. Yakında 2-3 aylık garantili cihazlar ihtiyaç nedeniyle veya hiç kullanılmaması nedeniyle tahminimce 24-25k satılır. O zaman milletin daha da elinde patlar. Adam 35k fiyat yazmış, diyorum ki 32kya falan çok rahat veriyorlar, inanılmaz fiyat hemen alın diyor
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

2-3 aylık proyu kim niye 24-25 satsın hocam 10bin zarara kimse satmaz çok beklemeyin öyle fiyatları 😁 18e sıfır slim varken 2.el ps5 ler 14-15 e gidiyor.

• TechVET kullanıcısına yanıt

arkadaş ayaklı kütüphane kimse ondan çok bilemez aman diyim onun bir kelimesini yanlışlama.

• alpererez kullanıcısına yanıt

2030 sonuna kadar Delux var bende. PS6 Pro ile birlikte yeni üyelikleri değerlendiririm sanırım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• alpererez kullanıcısına yanıt

1 gün sonrası için normal hocam fiyatlar çok hızlı aşağı indi

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

1 ay olmadan spotcu 34 bine düşürdü 2 yıl garanti yazmış taksit olayı oldugu için nakitte spotcu talebi azaldı millet internetten taksitli almaya çalışıyor hazır nakiti olan adam bile taksitli alıyor

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.