Valla zamanında iyi pc topladım. Series x, nintendo, ps5 hepsini aynı anda kullandım son dönemde. PS5 varken hiçbirinin yüzüne bakmıyordum. Pc hariç hepsini de sattım. Aylarca açmadığım için. Strateji oyunları , footbal manager hariç haftalarca açmıyorum pc yi de bazen. 8 9 saat ekrana bakıp eve geldikten sonra, bi de monitör başında patchlerle, yamalarla, accountlarla ilgilenmek zulüm geliyor şahsen. Online tarafta da hilebazları cabası. Günün sonunda tercih meselesidir elbette. 5000 serileri çıkınca yenilemeyi düşünüyorum pc yi de ayrıyeten. Ancak sony markası ayakta kaldıkça bir konsol oyuncusu için ana mecra her daim ps dir. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (617. sayfa)
-
-
Benimde martta bitiyordu. İndirimli fiyattan aldım. -
Indırımlı fıyat nasıl cıktı eskı uyelere 2700 gosterıyor -
-
Letgo'dan 32'K'ya buldum bir tane beyler. Daha da ucuzu olmaz sanırım. Yurtdışı malı malum.
-
Sarı sitede 31.5 diyenler var. 30 a iner bu -
Sony'de dayınız filan mı var hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 1 Aralık 2024; 15:5:20 > -
Konsola 40bin vermezdim sanırım o zaman -
Hemen yapıstırın 2016 dan berı uyeyım 2700 cıkıyor🤣 -
valla bende de 2027ye kadar abonelik var ama uzatmak istediğimde indirim yapmıyor
-
33kyı 6 ay faize atsanız 38kyı bulur sanırım. Çok da farkı yok esasen. İşinizde ocakta maaşınız artıyorsa taksit daha mantıklı bence.quote:
Orijinalden alıntı: Galeksus4
33k peşin vs 38k 6/9 taksit?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 1 Aralık 2024; 15:8:22 > -
Ps5 proda ön tarafta usb olmaması benim için kötü oldu.Vr2 ve G29 bağlarken, psyi çevirmem gerekiyor,G29 usb ile bağladığım için sıkıntı.Dönüştürücü ile kullanabilir miyim ki? -
33k 6 ay faizde 40’ı geçiyormuş. Söylediğiniz gibi ocakta da zam geleceği için trendyoldan 6 taksit alacağım hocam
-
faizsiz 40k veriyor 6 vadeyle belki onu yapabilirsin.
-
Hocam maşallah ömürlük yapmışsın zaten -
Bu sorunun cevabını, bankada ne kadar paran olduğunu bilen biri olarak, sen vereceksin :)
-
Sahibindendeki ilanlardan peşin alacak kadar(33k) param var tabi banka hesabımda ancak trendyol gibi sitelerden kredi kartıyla 6 taksit olarak alırsam aradaki 5-6 bin lirayı fazladan vermek ülke ekonomisinde daha mı mantıklı olur diye sormuştum hocam
-
nasıl hocam tam anlayamadım
-
Bu gördüğün rakam hiç aboneliği olmayanlar için.Hali hazırda üyeliği devam eden bir kişi bu fiyattan alamaz.
-
3 sene kaldı bitmek üzere bakalım ps6da bi 7 yıllık daha alırız artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X