Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (615. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü11 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
12.551
Cevap
318
Favori
523.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesele konsolu kötülemek değil hocam artık çokta fark yok hazır ayarlarda var PC de siz çok ugraşmışsınız demek ki gerçi artık PS5 pro da uğraştıracak seçenek çok onda da

• Selamun aleyküm, İngiltere'den PS5 Pro alacağım, şuan black friday kapsamında 700 sterlin'den 660 küsür sterline düşmüş durumda.. ne kadar vergi iadesi alabilirim?

• freestanbul kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestanbul

Dikey stand için f/p stand linki var mı acaba makbule geçer.
    Aliexpress'ten 36 tlye aldım. Vergi ve kargo dahil 400'e buraya geldi. Bir bakın derim. Üründen de memnunum gayet güzel çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 30 Kasım 2024; 20:47:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Topladığım PC ,3 Ps pro parası eder,bir cyberpunk a full 4k da başlıdayım dedim,uğraşmaktan kapadım en sonunda.Yani gelip burda ps5pro almayanlar ve PC kullananların konsolu kötülemesi çok saçma.

Ben en çok shader yüklemesine ayar oluyorum. Pro & oled ikilisi fazlasıyla tatmin etti beni. Bir ton para harcıyorsun düzgün çıkan yeni nesil oyun yok denecek kadar az. Hepsi fps dalgalanması yaşıyor. F/p oranını firmalar düşürüyor direkt. Yazın evde duruyor olsam direkt satarım pcyi şu an. Hoş onun da keyfi ayrı ama çoluk çocuk varken fazla geliyor. İnsan konfor peşine düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 30 Kasım 2024; 20:49:53 >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Ben mevcut üyeyim üyeliğimin bitmesine az kaldı bana 2740 tl görünüyor

• Kuzey Irak’ta stok var mıdır acaba bilen aldıran var mı beyler yıllar sonra ps almaya niyetlendim
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin birbirinin kararına saygı duyması lazım ama bizim millet hep herkesi kurtarayım ben en iyisini biliyorum kafasında. Hiçkimse bir başkası için en iyinin eninde sonunda nasıl mutluysa öylesi olduğunu kabul edemiyor.

Ben de pro alayım diye bakınırken Kasım indirimlerinden 27bine 4050 bir laptop aldım. İhtiyacım da vardı. God of War oynuyorum şu anda. Xbox kontrolcüsü ile ultra ayarlarda (1080p). Standart Ps5 var, 30 binin altına yurt dışı yakalarsam ancak pro alınır benim standardıma göre.
  • https://www.letgo.com/item/playstation-pro-2tb-iid-1698372764

bedava valla koşun alın ama fake olma olasılığı yüksek.  

• quote:

Orijinalden alıntı: FenerliEsnaF

Avusturya’dan ps5 pro alarak aranıza katıldım. Artı 1 kol daha aldım ve 859 euro ödedim daha sonra 102 euro geri iade aldım. Konsolu nasıl konumlandıracağım konusunda kararsızım. Dikey stand nereden alabiliriz? Yatay olarak çok yer kaplıyor.

Konsolunuz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Orijinal standa benzer olan bu standı alabilirsiniz, kendim de bu stand ile kullanıyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/1005006641466132.html?gatewayAdapt=glo2tur

ZRZyoutube
    Check out why I decided to buy the new PS5 vertical stand. I also compare a genuine stand vs a fake one. Buy PS5 vertical stand here - https://www.amazon.co.uk/GAMR-Ex-Vertical-Stand-compatible-Console/dp/B0D8TJ23ZW Custom PS5 Controllers - www.clutchcontrollers.com
    https://www.youtube.com/watch?v=F-lEw86TGfI

• freestanbul kullanıcısına yanıt

Bir önceki mesajda paylaştığım standı alabilirsiniz. Orijinal standa oldukça benzer görselde.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Fake olduğunu bile bile paylaşmayın hocam, atlayan olur. Fake tabi ki
  • KuaSar34 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. El bir cdli sürüm slim aldım cd sürücüsünü çıkarıp konsolu dijital sürüm olarak 1000 TL daha ucuza sattım. Ben böyle 1000 Tl’ye mâl ettim. Al satla çok uğraşıyorum ben uğraşabilirim dersen bu şekilde uyguna getirirsin.
  • IGNyoutube
    With the PS5 Pro coming in to heat up a chilly winter, it was never on our bingo card that an Xbox owned studio could push out one of the biggest hits for Sony's new Professional console. How does it stack up across base PS5, Xbox Series X|S, high-end PC and even the last generation versions in the aging Xbox One. Let's get into the wet work in our Black Ops 6 IGN Performance review. With the PS5 Pro coming in to heat up a chilly winter, it was never on our bingo card that an Xbox owned studio could push out one of the biggest hits for Sony's new Professional console. How does it stack up across base PS5, Xbox Series X|S, high end PC and even the last generation versions in the ageing Xbox One. Let's get into the wet work on our Black Ops 6 IGN Performance review. Chapters 00:00 Introduction 00:32 Engine technology and platforms covered 01:28 PS5 vs Xbox Series X vs PS5 Pro 60Hz visual comparison & performance tests 02:58 PS5 vs Xbox Series X vs PS5 Pro 120Hz visual comparison & performance test 05:48 Xbox Series S 60/120Hz performance tests 07:13 Xbox One visual comparison and performance tests 09:01 AMD vs Nvidia PC optimal settings and performance 12:00 Summary #IGN #CallOfDuty #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=L4e4QAauM6I&t=419s
  • lido kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu hafta içi oradaydım maalesef PS5 Standart harici teknolojik marketlerde rastlamadım. (Erbil ve Süleymaniye)

• EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    İngiltere’de vergi iadesi yok diye biliyorum.
  • FenerliEsnaF kullanıcısına yanıt

ben sahibinden üzerinden aldım, yunanistandan alınma orjinal ürün satıyor. ben aldığımda 1500tl idi ama şuan 1750tl olmuş. istersen pmden linkini gönderebilirim. hatta daha sonra ps5 proyu da aynı kişiden aldım. çıkışında 36bine almıştım ama şuan 35e satıyor  

• metin10oktay M kullanıcısına yanıt

yani düştüğünde kırılacak izlenimi veriyor biraz. kırılmasın yeter bana

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

bende de 4060lı bilgisayar var, şuan sadece quest 3 oyunlarını oynuyorum, gerisini tamamen psde oynuyorum. stalker 2 gibi psye çıkmayan oyunları bile uğraştıracağı için pcye indirmiyorum. ps sürümünü beklerim daha iyi pc ayarlarıyla uğraşacağıma   geçen delta force batasına katıldım, yeterince soğuttu beni pcden.

• 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.