|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (613. sayfa)
-
-
Ps6 ve gta6 bundle çıksa ortalık karışır. -
Epic Games, son Fortnite güncellemesinde PS5 Pro için hardware bazlı lumen özelliğini getirmiş. Playstation 5’te yanlış hatırlamıyorsam software bazlı lumen kullanılıyordu. Yavaş yavaş UE5 tarafında da diğer firmalar özellikle kalite modu için güzel geliştirmeler yapabilir. RT tarafında o tarz geliştirmeler etkili.
Black Myth Wukong’ta da güncelleme almış olmamasına rağmen hatrı sayılır performans artışı var. Bazı modlarında tabi fps kilidi olduğu için onlarda artış görülmüyor.
Birkaç mesaj üstte iki videoyu da paylaşmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 30 Kasım 2024; 15:11:47 > -
Pc'ciler şurayı bir salsa mı artık? Yıllardır bitmedi "o fiyata PC dizeriz ağbi" geyiğiniz.
Biz bilmiyor muyuz kardeşim bunu yapmayı? Konsol geçmişi olan insan mouse ve klavye ile oyun oynamaz.
Pc'ye kol takarmis da bilmem ne ndndnsn yav de get. -
Ps 6 çıkınca Gta 6 hype'ı azalmış olacak. 3 seneden önce gelmez Ps 6.
-
Hocam konsoldan pc'ye geçmek zor gelebilir de kol argümanı mantıklı değil. Geçmeme sebebi gamepad olmaz kişinin. Pc'de de Elden Ring'i gamepad ile oynuyor insanlar. Pc'de gamepad kullanılmıyor, mouse şart iddianız yoktur diye düşünüyorum.
Alıntı
metni:Konsol geçmişi olan insan mouse ve klavye ile oyun oynamaz. Gerekçe olarak bu sunulursa doğal olarak karşıdaki "gamepad pc'de de var" der.
Öyle bir noktaya gelmiş ki başlık yanlış bilgi veren beğeni alıyor. "Mouse klavye Pc'de şartmış şeklinde" bir açıklama yapılsa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 15:35:10 > -
Gümrük kısıtlamalarından ötürü TR'ye gönderim yapmıyor hocam evet. Ben Polonya'daki arkadaşımın adresine sipariş ettim, valizde getirecek. -
Konsolu denemek için çok zaman ayıramadım ama denediğim hem birinci parti hem üçüncü parti güncelleme almış oyunlar, hem güncelleme almamış oyunlar oldu.
Birçok birinci parti oyunda güncellemeyi iyi yapmışlar. Çok dikkatli bakıldığında bazı first party oyunlarda bile PSSR’dan dolayı olan artifacting belli oluyor (köşeli kenarların titremesi vs). Ancak bu birinci parti oyunlarda çok daha düşük. Üçüncü parti oyunlarda PSSR kullanımı oyundan oyuna çok değişken. İyi yapılmış denebilen oyunlar olduğu gibi olması gerekenden çok daha kötü gözüken oyunlar da var. Çok düşük çözünürlükten upscale yapan oyunlarda artifacting, texture’larda titreme ve görüntü bulanıklığı çok daha fazla. Pro Enhanced güncellemesi almamış çoğu oyunda eğer oyun dinamik çözünürlük kullanıyorsa hem görüntü netliği hem performans çok daha iyi. Bu özellikle üçüncü parti oyunlarda bariz hissediliyor. Ayarlardaki PS4 oyunlarında görüntü iyileştirmesi ise genelde 1080p ve altı çözünürlükte olan oyunlarda daha fazla işe yarıyor. Özellikle 2D olan oyunlardaki etkisi daha fazla. Diğer çoğu PS4 oyunu için pek fazla değişiklik yapmıyor.
Şu an PSSR hâlâ yeni. Zamanla üzerinde iyileştirmeler ve eklemeler yapılarak daha da gelişecektir. AMD tarafındaki RT güncelleştirmeleri de yeni yeni kullanılıyor. Fortnite’ta Epic Games’in donanım bazlı lumen’i aktif edip kullanması gibi farklı eklemeler ve kullanımlar zamanla daha da iyileştirilecek gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 30 Kasım 2024; 15:30:40 >
-
E pc'ye kol takma derken gamepad'i kast ettik zaten?
PS oyuncuları bunun farkında ve gidip gow gibi baba oyunları oyuncak pcnizde oynamak istemiyor kardeşim.
-
Başlıkta kimse PC hede hödö demese, sorun kalmayacak. 35K'ya İthalatçı garantili PS5 Pro alıyorsun. Aynı fiyata 4070li sistemler olsa bile, 2TB M.2, Gamepad ile 43-45'e geliyor. Ps5 Pro alan da biliyor bunu. Tercihini Pro'dan yana kullanıyor ya da zaten elinde PC var, Pro da alıyor. Yani burada süper zekalı arkadaşlara gerek yok. Kendi inandığı dinin gerçek olduğunu düşünüp, etrafa bunu anlatmak için yırtınanlardan farkları yok. Komik ve düşük düzey duruyor.
-
Okuduğunu ve yazdığını anlamıyorsun sanırım?
Alıntı
metni:Konsol geçmişi olan insan mouse ve klavye ile oyun oynamaz. Bunun neresi doğru? Gow'u Pc'de mouse klavye ile mi oynuyorsun? Fanlıktan ne dediğinizi bilmiyorsunuz artık.
Sony zaten kimse oynamak istemiyor diye çıkarıyor dimi Pc'ye? 30 Fps Kalite modlu Ps oyuncak değil ama Pc'de 60+ fps oynayınca oyuncak. Fanlık kötü arkadaşlar.
Haftaya Ps 5 Pro eline geçecek biri olarak söylüyorum bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 15:43:57 > -
Hocam ben Pc savunmadım orada. Yanlış bilgi veriliyor ona tepki verdim. Bir şeyi seviyorsun diye yanlış bilgi vermek doğru değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 15:44:52 > -
-
Yok size demedim. Konuya gelip pc hede hödö diyenler için dedim.
-
Yaklaşık 10 gündür pro kullanıyorum.Eski oyunların Pro güncellemesi RT dışında ilk bakışta anlamak çok zor.Pro performans olarak biraz daha ps5 göre önde gözüküyor.
Sony 2025,2026,2027 özellikle Pro’nun gücünü yansıtacak oyunlar çıkartmaz ise bence Sony
2028 ve sonraki yıllar Sony için kabus dolu yıllar olabilir.
-
Hocam sahibinden den buldum arkadaşım değil 😀 -
Kelin linki olsa :) Hiçbir satıcıyı tanımadığım için şuradan alın diyemem.
Ancak şu anda 35 bin liram olsa Sahibinden vb bir yerde kontrol ederek 30-32 civarına Pro alırım. Pro istemiyorsak da yine ikinci el mümkün olduğunca temiz PS5 dijital alırım (12-14 civarına)
-
Bakar bakmaz göze çarpan FF 7 Rebirth gördüm sanırım. Bulanık görüntü düzelmiş. Epey sıkıntılıydı Performance modu Ps 5'te.
-
Yav GOW'u kim PC'de nasıl oynuyorsa oynasın. Benim iddiam konsolcularin PC'de oyun oynamayacağı.
Ezici çoğunluk da mouse ve klavye ile oynayıp mundar etti bu oyunu zaten. Neye itiraz ediyorsun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X