Hocam sende algı problemi var belli ki. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben sana pc yerine konsol kullanma sebebi "gamepad" olamaz diyorum. Bunu dersen sana "pc'de de gamepad" var derler. Verecek cevabın kalmaz. Yoksa konsoluna bir şey dediğim yok. Yanlış bilgi vermene tepkim. İddianı ortaya atarken söylediğin şey yanlış. Ayrıca kimin nasıl oynadığı seni ne ilgilendirir? Sony sizin kadar Ps'ci değil. Kendileri getiriyor Pc'ye isteyen istediği gibi oynar. Bir ürüne hayranlıktan kibir yapıyorsunuz. Pc'ciler gitsin deyip olur olmadık laflar edersen konu daha da uzar. Ama kaç yıllık üyeliğinle attığın 3-5 mesaj da böyleyse amacın da bu olabilir zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 21:57:20 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (614. sayfa)
-
-
O bahsedilen PC'lerde de 6/12 çekirdekli işlemci vardır. Benim 2015'te topladığım sistemde bile 6c/12t işlemci vardı :)
Bu saaten sonra 7700X'in altında bir işlemci alınmaz. Konsol işlemcileriyle direkt kıyaslamak doğru değil. Performansı etkileyen farklı donanımsal ve yazılımsal detaylar var. Zaten konsollar bile oyunlara 6 çekirdekten fazla ayırıyorken, PC'de 8'in altına inmek sorun yaratabilir.
Kaliteli bir PC deneyimi için, 16 GB Vram'lı 4070 Ti Super, 32 GB Ram, 7700X+ CPU, Corsair RMx ayarı bir PSU falan almanız lazım. Ayrıca, elinizde yoksa, masraflara gamepad, klavye ve mouse'ı eklemek gerekebilir.
PC'leri hormonlu konsol gibi düşünmeyin. Konsol ayarında bir PC aldığınızda, grafik ayarlarıyla siz uğraşacaksınız. Konsolda, gereksiz ayarları yapımcının kendisi kapatırken, PC'de ayarı siz bulcaksınız. Ayar mı kıssam upgrade mi etsem gibi dertleriniz olacak. Bunun gibi sebeplerden dolayı, PC'yi daha üst sınıf almanız iyi olur.
Bir de optimize sorunları var. Mesela Sony oyunu olan GoW Ragnarök ve TLOU Part 1 bile, PC'ye Vram şişme sorunlarıyla çıktı. Özellikle TLOU kötü çıkış yapmıştı. 16 GB Vram'le, patch bekleme ihtiyacınız da azalmış olur.
Ya da Stalker 2'nin PC konusuna bakın. Stutter'i düzeltmek için frame gen'i açma, frame gen'in yan etkileri gibi şeyleri tartışıyorlar. Resmen beta test gibi. Sağ olsunlar, o beta test sayesinde PS5 Pro'da tam sürümünü oynayacağız (Gerçi, shader compilation stutter zaten konsolda olmuyor da, oyunun başka sorunları da var.)
-
Oyun bende yokta.Oyunla ilgili performans ve görsel kalite Pro ile daha iyibir noktaya geldiği söyleniyordu.
-
bende aynısını hissettim, özellikle dış malzemesi ilk seri dualsenselere göre daha kalitesiz gibi. sanki ucuz plastikle yapmışlar gibi.
-
Avusturya’dan ps5 pro alarak aranıza katıldım. Artı 1 kol daha aldım ve 859 euro ödedim daha sonra 102 euro geri iade aldım. Konsolu nasıl konumlandıracağım konusunda kararsızım. Dikey stand nereden alabiliriz? Yatay olarak çok yer kaplıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 30 Kasım 2024; 18:34:19 > -
AliExpress dikey stand kargoya verilmiş yola çıkmış -
Ben aslında bunu demek istemedim link olarak değil de varyasyon olarak şimdi Hepsiburada da bir çok ürün var kimi tek kol kimi çift kol birisi dijital birisi cd li demek istediğim 35.000 TL’ye hangi varyasyonu alırsınız.
Tek bir ürün olsa direk alıp geçeceğim PlayStation beş olarak 7.08 tane hatta ondan fazla ürün var hepsi birbirinden farklı gözüküyor kafam karıştı dediğim gibi anlamadığım için de net olarak karar verip alamıyorum bir türlü -
Arkadaşlar pro için disk sürücü hiç bir yerde kalmamış. Nasıl temin edeceğiz ?
-
Dikey stand için f/p stand linki var mı acaba makbule geçer. -
stokta yok görünüyor
-
sepete ekle görünce attım detayına bakmadım
-
İyi akşamlar Psn plus abonelik mevcut üyelere nezaman indirim olur -
Tarttım ben mutfak tartısında 10 gr kadar fark var. Bana aslında daha iyi geldi hafif olduğu için -
1 ay üstüne 4080 ki sistemimi açtım,yok dlss,Rtx,quality,4k bilmemde fps 40 lardaonu değiştir,bunu değiştir,abartmayın,Ps nin gözünü seveyim. Tv ye bağlasamda,kontrol kullansamda Ps yi PC ye değişmem.
-
-
Bu dediklerin çoğu ayar artık PS5 proda da varki quality performance psssr balanced mod cart curt PC den ne farkı kaldı
-
Topladığım PC ,3 Ps pro parası eder,bir cyberpunk a full 4k da başlıdayım dedim,uğraşmaktan kapadım en sonunda.Yani gelip burda ps5pro almayanlar ve PC kullananların konsolu kötülemesi çok saçma.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X