Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (616. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü9 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
318
Favori
523.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben hiç uğraşmadım mesela. 3-4 PS5 PRO parası sisteminizde nasıl grafik ayarları ile uğraştınız hocam? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Buyrun kendi yaptığım test. Her şeyi full ayarlara almak zorladı sanırım :)

Lakeoftearsyoutube
    Cyberpunk 2077 / 13900K / RTX 4090 / DLSS 3 / 4K / RTX PSYCHO
    https://www.youtube.com/watch?si=IpD1FxHVmrfA8SML&v=e3j_SQAWu9M&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 1 Aralık 2024; 5:19:17 >
  • Esoterickk kullanıcısına yanıt

Bir heves ettim ,oyun düzeltildi diye,4080 super var ama takılıyor anlamadım.Her şeyi fullesem de 60 fps alırım düşünüyordum ,geforce experience dan da açtım olmadı.128gb da ram var.

• Merhaba standart ps5 i kaça satıyorlar orda acaba hiç bakabildiniz mi ?

@Levi'm

• Cevap için teşekkür ederim biz de geçen ay bi arkadaşımıza 16 pro max aldırdık tırcı tanıdığı vardı belki ps de getirtebiliriz diye düşündüm de bakalım o zaman belki standart istetirim onun için kaç dolar istiyorlardı hatırlıyorsanız yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bu mesaj silindi.
    Görüntü bozulması çok normal. 4k Dlss performans denilen şey 1080p çözünürlükten 4kya çekiyor. Grafikler direkt yumuşar ve kötüleşir. Nativei, qualityyi geçtim balancedla bile farkı çok olur. Sizlik bir durum yok. Oyun path tracing açtığınız anda tüm ekran kartlarını çökertiyor. O teknoloji oturana kadar 6000li kartlar gelir diye düşünüyorum. Aynısı pssr için de geçerli. Temel çözünürlüğü çok dipten alırsanız görüntü yumuşar direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 1 Aralık 2024; 11:20:42 >
  • Esoterickk kullanıcısına yanıt

Konsol almanın mantıklı gerekçelerini sıralamaya çalışan birçok tüketici böyle zorlama argumanlar sıralıyor. Söylediği şeyin saçmalığını kendi de biliyor içten içe ama insan verdiği kararların mantıksız olduğu gerçeğini kolay kolay kabullenemez. Hepimiz için geçerli bu dediklerim. Pc kullanıcısı olarak ne kadar gereksiz alışveriş yaptım geçmişte.

• Dlss pssr fssr bu teknikler bence Ali cengiz oyunu sadece günü kurtarmaktır.Asıl sıkıntı oyun donanımları değil.Sorunun başlıca kaynağı oyun yapan şirketlerden kaynaklıdır.Oyunlarda optimizasyon içn uğraş verecek çabayı yaptıkları oyunlarda göstermiyorlar.

Benim naçizane tavsiyem,oyunların gerek ön sipariş gerek çıkış ile alınmamalıdır,Oyunlar zaten ilk çıkış ile bozuk ve performans kayıpları ile çıkıyorlar.Firma aradan geçen bir süre sonrası oyunu güncellemelerle düzeltiyor,Oyuncular biraz sabredip bekler ise hem nisbeten daha ucuz bir oyun vede sorunlardan arınmış bir oyunla daha iyi bir oyun deneyimi varken bu acele nedendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 1 Aralık 2024; 12:22:17 >
  • EreninhoFB kullanıcısına yanıt

ingiltere'den artık vergi iadesi alınmıyor

• alpererez kullanıcısına yanıt

33bine inenler oldu :)

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    30k'ya al git diyorlar
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Konu uzamasın diye cevap vermek istemedim ama tek tek yazayım anlayacağın yok belli ki.

1) İlk mesajda da yazdığım üzere Pc'ye taktığın oyuncak kol, dualsense ile karşılaştırılamaz. Kaldı ki tek sebebi gamepad diyen kim?

"Konsolcuların konsol tercih etme sebebi gamepad" demişim gibi davranıyorsun hala böyle bi iddia mı var? Okuduğunu anlamayan sensin.

Ben sadece sizin "gamepad takıyoruz ağbi pcye yeaağğ" argümanınızla taş taş geçtim bunu anlamamışsın.

2) Konsol kökenli insanlar Pc'de oyun oynamaz dedim.

Ki haklıyım konsolcu insanın Pc'de işi olmaz.

Playstation 5 pro konusuna gelip "o paraya Pc dizeriz" diye milletin kafasını ütülemeye hakkınız yok, git pcni ötede topla istersen de gamepad tak bana ne?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

valla ben çıkışından 1 gün sonra aldığım için öyle fiyatlar yoktu maalesef   ama en azından garantiye gideceği zaman 50euroya yunanistana götürüp garanti işlemlerini yaptırabileceğini söyledi. ama bi sorun çıkmaz zaten tahminim. şimdiye kadar hep yurtdışından aldım, bir kere bile sorun çıkmadı.

• 120 hz / 2.1 tv yoksa pro cihaz alsak normal slim versiyondan farkı hissedebilir miyiz
  • Putlari Kiran Adam kullanıcısına yanıt

Hatayı ısrarla cevap yazarak sen yapıyorsun, tartışmak için değil trollemek için burada o eleman, kendi haline bırakın diğerleri gibi kaybolur.

• 33k peşin vs 38k 6/9 taksit?
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.