Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.976
Cevap
343
Favori
600.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gowlet

Yok be hocam. Millet paylaşınca ben de yazayım dedim. Takıldığım bir konu değil açıkçası.

Evet burası donanım forumu böyle şeyler burada tartışılır da biraz fazla takıntı yapan oluyor :)

Ona eleştiri için yazmıştım :)

İyi eğlenceler o zaman :)

• joven kullanıcısına yanıt

Hocam o satılanlar 3D baskı ile üretilmiş olanlar. Kendi yazıcım ile üretip denedim ama memnun kalmadım, pek güvenli hissettirmedi maalesef.

• fendur kullanıcısına yanıt

bence önemli kulaklıksız oynarken ses yapıyor kafa ütülüyor.

• XaleriaN X kullanıcısına yanıt

Sony sattığıda uyduruk birşey yinede siz bilirsiniz.Ben Pro standsız kullanıyorum sanırım sizin evde çoluk çocuklar var endişeniz birazda o sebeple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 27 Aralık 2024; 14:55:42 >
  • Aslında konuda stand tavsiyesi olan, aldığı standdan memnun kalanlar varsa yazarlarsa biz de değerlendirelim.
  • Sevgili forumdaşlar 38k ya ithalatçı garantili mi yoksa 48k ya bilkom garantili mi alsam karar veremedim . İki türlü de peşin fiyatına 6 taksit alacağım . Risk alıp ithalatçı mı alayım ? Şu zamana kadar hep resmi distribütör ürünü aldım .
  • gowlet kullanıcısına yanıt

AliExpress'ten alıp memnun kaldığım, orijinale yakın kalitede ve görsellikte olan bir stand var. Hatta önerim üzerine konu içerisinde alan birkaç arkadaş da oldu ancak maalesef yurt dışı alışverişler için yapılan son düzenlemeler sonrası satın aldığım ürünün AliExpress üzerinden Türkiye'ye gönderimi kapatıldı. Almayı düşünenlere yardımcı olması için bu stand ile ilgili aşağıdaki linkteki konuyu oluşturmuştum.

https://forum.donanimhaber.com/ps5-slim-ps5-pro-dikey-stand-oneri-konusu-orijinal-muadili--160167488

2 hafta önce Temu'dan başka bir stand siparişi daha verdim ve bu hafta elime ulaştı ancak maalesef kutusunun içinden çıkan vida PS5 Pro'ya uymadı. Bu nedenle siparişim için iade oluşturup geri gönderdim. Ayrıca gelen standın plastik yüzeyinin kalitesi de daha kötüydü ancak kullanıma olumsuz bir etkisi yoktu.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

PS5 Pro'ya uyumlu uygun fiyatlı bir stand bulursam linkini yine konu içerisinde paylaşırım. Yorumlarda gördüğüm görsellere göre aşağıdaki linkteki ürünün kutusu ilk aldığım stand ile aynı ve PS5 Pro'ya takılmış halde görsel var. Şansını denemek isteyen olursa bu ürünü sipariş edebilir.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!aliexpress.
    Verical Stand For PS5 Pro Lightweight Version Metal Vertical Heat Dissipation Base For Playstation 5 Pro Game Console Accessory - AliExpress 44
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008083941201.html?gatewayAdapt=glo2tur

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Şunların ücreti ne ki ülkeye girişi engelleniyor? Anlamıyorum. İkinci attığınızı sepete ekledim müsait bi zamanda muhtemelen sipariş geçerim.
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar kronik sıkıntısı çıkmadığından dolayı uygun alabileceğin yöntemle alman iyi olacaktır.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

teşekkğr ettim , fly teknoloji yorumları da olumlu gördüm genellikler , ordan tercihi edeceğim

Hocam o mağazaya bir de idefix’den bak belki biraz daha az olabilir fiyatı. 37 bine denk gelmiştim idefix’de.
    Aslında toplam tutara bakınca belirlenen yeni üst limitin yarısından bile daha uygun bir fiyata sahip fakat nedense gönderimi kapatılmış durumda.

Linkini paylaştığım ürün umarım bire bir aynısı çıkar da kulaklarımı çınlatmazsınız

İdefixden aldım hocam . 38,5k tuttu

Hayırlısı olsun.

Sağolun , 37k düşerse de kaçırdığımıza biraz üzülürüz :)

Hocam ekstra World Card kuponuyla düşüyordu 37 bine.
  • sarppy kullanıcısına yanıt

ben de arayıştayım. çiçeği burnunda pro sahibi oldum. daha kutuyu bile açamadım, dik kullanacağım ve stand lazım.

• bu fiyat nedir hocam ya ?

www.hepsiburada.com
    Sony Ps5 Vertical Dikey Stand Playstation 5 Slim Uyumlu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-ps5-vertical-dikey-stand-playstation-5-slim-uyumlu-orijinal-p-hbcv00006bxoiq
  • Pro içinden yatay kullanım için ekipman çıkıyor mu
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt

2 adet küçük şeffaf plastik parça çıkıyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Tech Tipsyoutube
    How to set up the PlayStation 5 Pro stand feet / legs / clips (without a disc drive). Similar process as PS5 Slim. Vertical Stand for PS5 Pro Amazon US price (affiliate): https://amzn.to/3QCshfk
    https://www.youtube.com/watch?v=HMek1Y_QiuI
  • 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.