islemcinin liquid metali uzun süre dik kullanimda akip asiri isinmaya yol acabilir diyen bir cok haber ve video gördüm youtubeda hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (698. sayfa)
-
-
Ps 5 var elimde çıktığında almıştım şu an değiştirmek istiyorum malum sitelerde 31-35 arası var oralardan alacağım resmi garantili çok pahalıya geliyor , alırken dikkat etmem gereken bir unsur var mıdır ülke vs
-
PS5 Pro'da bunun için ekstra bir tasarım değişikliği yapıldı, endişe etmeniz gereken Pro'dan önceki konsollardı. Bu arada fat kasa PS5'i 4 yıla yakın dik konumda kullandım ve bir problem yaşamadım.
tom's hardwareConsole repairer discovers groovy PS5 Pro heatsink structure — machined grooves thought to help prevent solder paste from leaking from the sockethttps://www.tomshardware.com/video-games/playstation/console-repairer-discovers-groovy-ps5-pro-heatsink-structure-machined-grooves-thought-to-help-prevent-solder-paste-from-leaking-from-the-socket
-
fat kasayi ben de hep dik kullandim hocam, slimi da öyle ama bunda nedense gözüm korktu yav
bir de stand olmadan dik kullanmamak lazim
altindan da sicak hava cikariyor bu alet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam dün yaptığımız mesaj1laşma trafiğine bak. yaklaşık 600 tl gibi bir maliyete çinden getirtebilirsin.
-
Arkadaşlar merhaba,
Dualsense edge’de ekstra tuşlara Fc oynarken skills için kombinasyonları atayıp tek tuşla skills yapabilir miyiz? Bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam almanyada yasadigim icin orjinalini zaten hemen hemen o fiyata aliyorum ben. yine de cok gereksiz pahali benim icin. 800 dolara satilan üründe hicbir sey yok malesef.
ben en azindan discli sekilde proyu 680 euroya mal ettim.
Arkadaslar Ps5 pro Makedonya dan 29.000 Tl'ye aliyorum ne dersiniz ? Tax free yok ama burda..Gelmisken alayim dedim..Kol 2000 tl..Extra..gerci bende extra var almayacagim da ?
4k iyi bi tv varsa ve ps'nin ozel oyunlarini hic oynamadiysaniz pro alin. Ama oyunlari oynadiniz ve 4k iyi tv yoksa ps5 iyi bence hala
Bu arada hangi magazada buldunuz orada? Martta bende gidiyorum da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 28 Aralık 2024; 14:8:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ps5 i sattim da onda..Tv iyi tv 4k..Aynisini alsam 90.000 100.000 tl Ederdi Sony Xh9505 4k :) aliyorum hocam o zaman..
Al hocam o zaman ps yokmuş madem. Hayirli olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagolasin Hocam Allah razi olsun..
Hocam burasi East gate Mall Makedonya..Sony resmi magazasi ama magaza degil de Stand seklinde..Oyunlar, kol, Ha bu arada disck surucusu 4500 tl..Kol 2000 Tl..Burada Tax free yok, vergi dusumlu fiyat veriyor..
Euro bolgeli Ps5 Pro..29.000 Tl'ye denk geldi..Yunanistan'dan alacaktim yazin gidecegim de? Fiyatlar artarmi dusermi, Euro artar mi bizde derken 25.000 Tl yerine 29.000 tl'ye almis oldum..Hayirlisi artik..
Playstation 5'i satarken 2. Kolu vermeden satmistim, 2. Kolum evde yani..Onu da 17.000 Tl'ye diskli almistim Haziran'da 2 kol selanikten, 17.000 tl'ye 1 kolla satmistim gecen ay..
Disc surucu almadim cunku Turkiye de 5000 Tl..Gecen arkadas aldi Istanbul Maltepe de...
500 Tl kar edecegim diye tasimayayim dedim..
12.000 tl ekleyerek almis oldum iste pro..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Aralık 2024; 2:11:34 >
şimdiye kadar görülmüş en düşük bilkom fiyatı. ama 3 taksit az tabii...
bu arada bilkom 45 e satılırken trendyolda 38 e paralel ith. satılması ürünün üstüne nasıl bir kar koyduklarını gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Aralık 2024; 16:16:15 > -
Sırf bilkom garantisi var diye 50k verilir mi? Al ithalat garantili sıfır kapalı kutu 30k geç. Taş gibi cihaz zaten.
Almanya mediamarkt tax free artık sony cihazlarında yapamıyoruz dedi TC vatandaşları için. Bilgisi olan var mı?
Hocam hem diskli hem proyu nasıl 680 euroya mal ettiniz? Ben mediamarktan 800 euroya sadece proyu alabildim
PlayStation eş CEO'su Hermen Hulst, Sony'nin klasik oyun serilerinden oluşan arka kataloğunu yeniden canlandırmaya açık olduğunu söyledi.
“Sahip olduğumuz çeşitli IP'ler PlayStation için önemli bir varlıktır ve portföyümüzü güçlendirme çabalarımızın bir parçası olarak, sürekli olarak geçmiş IP'lerden yararlanma ve yeni franchise'lar geliştirme fırsatlarını araştırıyoruz” dedi.
“Amacımız hem PlayStation içinde hem de dışında dünyanın en iyi yaratıcılarının oyunlarını yayınlamak ve bugüne kadar dış geliştirme stüdyolarıyla yakın çalışarak birçok başarı elde ettik.”
-
elimde 2 senelik fat ps5 discli vardi. onu türkiyede tatildeyken 16,5 bin tlye sattim sahibinden üzeri.
o parayla almanyada bir tane discli slim aldim 408 euroya.
sonra da onu bir tane ps5 pro ile takas ettim üstüne 275 euro daha koyarak.
karsimdaki cocuk biraz safti ve elimdeki slimi disc okuyucusu olmadan o sekilde kabul etti.
aslina bakarsan yaklasik 200 euroya fat kasadan discli pro kasaya gectim sayilir. :D
Yeni IP’ye gerek yok be Sony. Var olanlara yeni soluk getirsen zaten oyun piyasasını sarsacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X