Aslında bu fiyat resmi satış fiyatı değil, şu anda Türkiye'de resmi satıcılarda stoğu olmadığı için de spotçular tutturabildikleri rakama satmaya çalışıyorlar. Yurt dışından getirilen orijinal standları sahibinden üzerinden 1.500-1.800 TL aralığında satanlar vardı. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (697. sayfa)
-
-
Yeni konsolunuz hayırlı olsun. Eğer dikey stand almak için aceleniz yoksa AliExpress'te satılan orijinale benzer kalitedeki standlara bakabilirsiniz, yaklaşık 400 TL'ye mal olmakta.
-
3D yazıcı ile plastik bir stand rahatlıkla basılır hatta basıp satmaya başlamış bile olabilirler.
-
hiç aklıma gelmemişti. temu'dan baktım 326 tl'ye vardı ama kutudan ne çıkar bilmiyorum 300 tl küsür de vergi koydu. 600 tl civarı halledilebilir sanırım. ama adi kırılan plastik falan değildir sanırım. bir de disk drive alayım diyorum ama o da karaborsa sanırım.
-
-
Temu'dan 2 hafta önce aldığım bir standı önceki sayfada paylaştığım vida uymama sebebiyle dün iade ettim.
Aşağıdaki 2 ürün ise düzgüne benziyor, bu nedenle birinden biri tercih edilebilir gibi. Birinin tanıtım videosundaki kutu, diğerinin de yorumlarında yer alan kutu geçmişte AliExpress'ten alıp memnun kaldığım standınkiyle aynı.
AliExpress'te ise aşağıdaki linkteki ürün yorumunda gördüğüm görselde kutusu yine memnun kaldığım stand ile aynı.
https://tr.aliexpress.com/item/1005008083941201.html?gatewayAdapt=glo2tur
Bu üçünden hangisi içinize siniyorsa tercih edip şansınızı deneyebilirsiniz.
-
sahibindenden yunanistandan gelme orjinal satan birinden 1500tlye aldım pro çıkışında. en son 1700-1800e satıyordu. ama şuan stokta gözükmüyor aldığım satıcıda, ara ara geliyor, takip etmek lazım
-
Memnunsan veriyorum siparişi hocam -
Dostlar Anpa Grosstan ürün alan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Ürünün kodu falan nedir ? Sıkıntı yaşayan var mı ? Ben ilk defa PS5 alacağım yardımınıza ihtiyacım var -
Falcom 2025 Yılında Japonya'da Duyurulmamış PlayStation 5 Portunu Yayınlayacak!
Falcom , bugün Nikkei aracılığıyla yayınlanan "İş Planları ve Büyüme Potansiyeli ile İlgili Konular" yatırımcı sunumunda yer alan yayın planına göre, 2025 yılında PlayStation 5 için duyurulmamış bir port edilmiş oyun piyasaya sürecek .
Bunlara, daha önce duyurulan 2025 oyunları Ys X: Proud Nordics , Trails in the Sky 1st Chapter ve Ys: Memories of Celceta'nın Switch versiyonu olması gereken bir " Nintendo Switch oyunu" da ekleniyor .
Kaynak :https://www.gematsu.com/2024/12/falcom-to-release-unannounced-ps5-port-in-2025-in-japan
-
quote:
Orijinalden alıntı: alphi3458
Merhaba arkadaşlar;
Bir yakınım şu an dubai de ps5 pro için 29.800 lira fiyat almış, sizce alınır mı? Elimde 6 aylık ps5 slim var 14-15 bin liraya satabilir miyimBende dubai ye giden bi yakınıma aldırdım hocam 3 hafta oluyor. cihazda herhangi bi sıkıntı görmedim hstts forumda bi kaç yorum gördüm 3-4 saat oynayınca cihaz kapanıyor falan yazmışlardı 5-6 saat aralıksız oynadığım oyunlar oldu herhangi bir kapanma yaşamadım
aldığım ürünler:
PS5 PRO cihaz
çift kol v4
joyistik kablosuz şarj standı
PULSE Elit kablosuz kulaklık
direksiyon takımı
taşıma çantası
40.000 TL ye aldım hepsini
-
Arkadaşlar selam son indirimden Elden Ring aldım bu oyunda PS5 optimizasyon sorunu vardı can sıkıcı droplar giriyordu bu durum PS5 Proda nasıl acaba deneyimleyen var mı? Çözüm önerisi olarak PS4 sürümünü indirin diyenler de var ama bilemedim belki proda iyidir diye sorayım dedim -
Az önce Cyberpunk DLC'yi bitirdim. Şaheser yazmışlar. Tüm yan görevleriyle beraber hikaye akışı dolu doluydu. Unutulmaz anılar bıraktı :) Herkese tavsiye ederim.
-
30. yıl duelsense için teknosa’da filan yeniden stok açılmış. İlgilenenler bakabilir. -
Bilkom garantili PS5 Pro almayı düşünen varsa Itopya'da 45 bin liraya satılmakta. Axess ve Maximum kartalara vade farksız 3 ay taksit gözüküyor.
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıSony PlayStation 5 Pro Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYAhttps://www.itopya.com/sony-playstation-5-pro-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili_u2726630. yıl Limited Edition DualSense almak isteyen varsa Teknosa'da 5 bin liraya satılmakta ve bazı Teknosa hesaplarında 300TL kupon mevcut, bu sayede 4.700 TL'ye gelmekte.
www.teknosa.comPS5 Dualsense /30TH Anniv LE/EAS Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/ps5-dualsense-30th-anniv-leeas-p-125086047
-
Elden ring te problem devam ediyor. Rtx kapatıp kalite modda oynamak zorundasınız. Yoksa fps 30 lara düşüyor. Ama dlc de durum tam tersi rtx açınca gayet akıcı. Yani orijinal oyunu optimize edemiyorlar anlaşılan. -
-
Hakikaten devam ediyor,tek artısı PS5 göre grafik artışı var baya RT kapalı performans modunda ama yine de var gibi duruyor bazı yerlerde.Şu oyuna Pro Enchanced gelmemesi büyük ayıp kaldı ki söylenti bile yok maalesef :( -
Neden dolayı panik oldunuz hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X