Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emrhyldrm Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.954
Cevap
342
Favori
599.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında bu fiyat resmi satış fiyatı değil, şu anda Türkiye'de resmi satıcılarda stoğu olmadığı için de spotçular tutturabildikleri rakama satmaya çalışıyorlar. Yurt dışından getirilen orijinal standları sahibinden üzerinden 1.500-1.800 TL aralığında satanlar vardı.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Yeni konsolunuz hayırlı olsun. Eğer dikey stand almak için aceleniz yoksa AliExpress'te satılan orijinale benzer kalitedeki standlara bakabilirsiniz, yaklaşık 400 TL'ye mal olmakta.

• XaleriaN X kullanıcısına yanıt

3D yazıcı ile plastik bir stand rahatlıkla basılır hatta basıp satmaya başlamış bile olabilirler.

• sarppy kullanıcısına yanıt

hiç aklıma gelmemişti. temu'dan baktım 326 tl'ye vardı ama kutudan ne çıkar bilmiyorum  300 tl küsür de vergi koydu. 600 tl civarı halledilebilir sanırım. ama adi kırılan plastik falan değildir sanırım. bir de disk drive alayım diyorum ama o da karaborsa sanırım.

Temu'dan 2 hafta önce aldığım bir standı önceki sayfada paylaştığım vida uymama sebebiyle dün iade ettim.

Aşağıdaki 2 ürün ise düzgüne benziyor, bu nedenle birinden biri tercih edilebilir gibi. Birinin tanıtım videosundaki kutu, diğerinin de yorumlarında yer alan kutu geçmişte AliExpress'ten alıp memnun kaldığım standınkiyle aynı.

https://www.temu.com/tr-en/suitable-for-ps5-slim-upright-stand-ps5--version-upright-base-ps5-vertical-heat-dissipation-belt-screw-g-601099659006263.html

https://www.temu.com/tr-en/light-weight-and--vertical-stand-with-screw-for-ps5-ps5-slim-console--g-601099589834253.html

AliExpress'te ise aşağıdaki linkteki ürün yorumunda gördüğüm görselde kutusu yine memnun kaldığım stand ile aynı.

https://tr.aliexpress.com/item/1005008083941201.html?gatewayAdapt=glo2tur

Bu üçünden hangisi içinize siniyorsa tercih edip şansınızı deneyebilirsiniz.

sahibindenden yunanistandan gelme orjinal satan birinden 1500tlye aldım pro çıkışında. en son 1700-1800e satıyordu. ama şuan stokta gözükmüyor aldığım satıcıda, ara ara geliyor, takip etmek lazım

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    Memnunsan veriyorum siparişi hocam
  • Dostlar Anpa Grosstan ürün alan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Ürünün kodu falan nedir ? Sıkıntı yaşayan var mı ? Ben ilk defa PS5 alacağım yardımınıza ihtiyacım var
  • Falcom 2025 Yılında Japonya'da Duyurulmamış PlayStation 5 Portunu Yayınlayacak!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Falcom , bugün Nikkei aracılığıyla yayınlanan "İş Planları ve Büyüme Potansiyeli ile İlgili Konular" yatırımcı sunumunda yer alan yayın planına göre, 2025 yılında PlayStation 5 için duyurulmamış bir port edilmiş oyun piyasaya sürecek .

Bunlara, daha önce duyurulan 2025 oyunları Ys X: Proud Nordics , Trails in the Sky 1st Chapter ve Ys: Memories of Celceta'nın Switch versiyonu olması gereken bir " Nintendo Switch oyunu" da ekleniyor .

Kaynak :https://www.gematsu.com/2024/12/falcom-to-release-unannounced-ps5-port-in-2025-in-japan

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Merhaba arkadaşlar;

Bir yakınım şu an dubai de ps5 pro için 29.800 lira fiyat almış, sizce alınır mı? Elimde 6 aylık ps5 slim var 14-15 bin liraya satabilir miyim

Bende dubai ye giden bi yakınıma aldırdım hocam 3 hafta oluyor. cihazda herhangi bi sıkıntı görmedim hstts forumda bi kaç yorum gördüm 3-4 saat oynayınca cihaz kapanıyor falan yazmışlardı 5-6 saat aralıksız oynadığım oyunlar oldu herhangi bir kapanma yaşamadım

aldığım ürünler:

PS5 PRO cihaz

çift kol v4

joyistik kablosuz şarj standı

PULSE Elit kablosuz kulaklık

direksiyon takımı

taşıma çantası

40.000 TL ye aldım hepsini

• Arkadaşlar selam son indirimden Elden Ring aldım bu oyunda PS5 optimizasyon sorunu vardı can sıkıcı droplar giriyordu bu durum PS5 Proda nasıl acaba deneyimleyen var mı? Çözüm önerisi olarak PS4 sürümünü indirin diyenler de var ama bilemedim belki proda iyidir diye sorayım dedim
  • Az önce Cyberpunk DLC'yi bitirdim. Şaheser yazmışlar. Tüm yan görevleriyle beraber hikaye akışı dolu doluydu. Unutulmaz anılar bıraktı :) Herkese tavsiye ederim.

• 30. yıl duelsense için teknosa’da filan yeniden stok açılmış. İlgilenenler bakabilir.
  • Bilkom garantili PS5 Pro almayı düşünen varsa Itopya'da 45 bin liraya satılmakta. Axess ve Maximum kartalara vade farksız 3 ay taksit gözüküyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    Sony PlayStation 5 Pro Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYA
    https://www.itopya.com/sony-playstation-5-pro-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili_u27266

30. yıl Limited Edition DualSense almak isteyen varsa Teknosa'da 5 bin liraya satılmakta ve bazı Teknosa hesaplarında 300TL kupon mevcut, bu sayede 4.700 TL'ye gelmekte.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!www.teknosa.com
    PS5 Dualsense /30TH Anniv LE/EAS Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/ps5-dualsense-30th-anniv-leeas-p-125086047

• hipokratamca kullanıcısına yanıt
    Elden ring te problem devam ediyor. Rtx kapatıp kalite modda oynamak zorundasınız. Yoksa fps 30 lara düşüyor. Ama dlc de durum tam tersi rtx açınca gayet akıcı. Yani orijinal oyunu optimize edemiyorlar anlaşılan.
  • ben yatirdim öyle kullaniyorum

fat ve slim kasayi dik kullanmistim ama nedense bunda panik oldum

uzun süre sikintisiz kullanmak icin yatirdim

• dr.halil kullanıcısına yanıt
    Hakikaten devam ediyor,tek artısı PS5 göre grafik artışı var baya RT kapalı performans modunda ama yine de var gibi duruyor bazı yerlerde.Şu oyuna Pro Enchanced gelmemesi büyük ayıp kaldı ki söylenti bile yok maalesef :(
  • neco6791 kullanıcısına yanıt

Neden dolayı panik oldunuz hocam?

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.